BDSM-fetishist-Tara-Hewitt-810x500.jpg

Írska polícia sa vyhráža žene, ktorá sa postavila proti BDSM fetišistovi na podujatí transrodovej "rodiny

54
Kultúra smrti

DONEGAL, Írsko (LifeSiteNews) - Po nedávnom podujatí siete Trans Equality Network Ireland (TENI) v obci Falcarragh, Co. Donegal, pričom miestna polícia bola obvinená, že sa pokúsila umlčať aktivistu, ktorý sa postavil proti tomuto stretnutiu.  

TENI, organizácia presadzujúca normalizáciu transgenderizmu, usporiadala 19. júla údajne “rodinné priateľské” podujatie s BDSM fetišistkou Tarou Hewitt o “prechode detí,” čo vyvolalo medzi členmi komunity rozpaky.  

Miestni obyvatelia majú podozrenie, že Hewittová nepodstúpila previerku Garda (teda írskej polície), ako by sa očakávalo pred účasťou na podujatí zameranom na maloletých. Okrem toho sa objavili obavy o exkluzivitu a vhodnosť žiadosti o registráciu len vopred, o vek zúčastnených detí, o súlad s GDPR (európske’všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a o to, či maloleté osoby budú v sprievode rodiča, opatrovníka alebo zodpovednej dospelej osoby.  

Jennifer Kimmel, miestna obyvateľka, ktorá odhalila Hewitt’s chute a aktivizmus na internete, nahlásili írskej polícii trans aktivisti, ktorí jej obavy o ochranu detí odmietli protiobvineniami z “nenávistných prejavov” a “rozrušovania ľudí.” 

Kimmelovú navštívila Gardaí (policajti) v jej dome deň po transrodovom podujatí. Policajti ju údajne upozornili, že “kráča po tenkej hranici” a údajne sa ju snažili umlčať za to, že upozornila na otázky týkajúce sa bezpečnosti detí. Kimmelová povedala jednému médiu, že Gardaí’ju poučovala o tom, že “je homofóbna.” 

Miestne zdroje tvrdia, že v dôsledku toho sa komunita cítila znepokojená porušovaním slobody prejavu a zjavným ignorovaním protokolov o bezpečnosti detí zo strany Gardaí’””Garda.  

Kimmel sa vraj následne začal skrývať po tom, čo sa mu radikálni transovskí aktivisti viackrát vyhrážali online a telefonicky. 

LifeSiteNews sa v uplynulom týždni niekoľkokrát neúspešne pokúsil Kimmela kontaktovať. 

Tento debakel spôsobil, že komunita vo Falcarraghu hľadá odpovede a transparentnosť, najmä od sponzorov podujatia - Donegal County Council. Rodičia aj členovia komunity žiadajú vyšetrenie údajného porušenia protokolov o bezpečnosti detí a práva jednotlivcov otvorene vyjadriť svoje obavy. 

V týchto ťažkých časoch je nevyhnutné, aby úrady vykonali dôkladné vyšetrovanie a riešili oprávnené obavy komunity. Dodržiavaním zásad slobody prejavu a uprednostňovaním bezpečnosti našich detí si Falcarragh môže zachovať povesť priateľskej a inkluzívnej komunity. 

Tento článok napísal írsky člen LifeSite League, ktorý hovorí: “Ako občiansky novinár som odhodlaný osvetliť tieto naliehavé problémy, podporovať otvorený dialóg a podporovať prostredie, v ktorom je blaho členov našej komunity, najmä našich detí, mimoriadne dôležité.”