MicrosoftTeams-image-4-1-810x500.jpg

SLEDUJTE: Traja lekári, ktorí sa podelili o svoje príbehy z COVID na galavečere LifeSiteNews

33
Kultúra života

Tria bojovníci za lekársku slobodu vystúpili minulý mesiac na galavečere LifeSiteNews 2023.   

Dr. Mary O’Connorová, rodinná lekárka, Dr. Mark Trozzi, lekár pohotovosti, a Dr. Byram Bridle, vírusový imunológ, si 18. júla 2023 v konferenčnom centre Hilton Toronto Markham Suites z rúk spoluzakladateľa LifeSite’Stevea Jalsevaca prevzali ocenenia za lekárske hrdinstvo. Jalsevac pozval osobnosti, aby predniesli päťminútové príhovory. (Celé prejavy nájdete v zázname, nižšie.) 

Doktorka O’Connorová, ktorej prax sa nachádzala v hlavnom meste Kanady Ottawe, porozprávala príbeh svojho boja s provinčným kolégiom lekárov a chirurgov v provincii Ontario’. Kolégium jej a ďalším ontarijským lekárom nariadilo, aby nehovorili nič negatívne o očkovacích látkach COVID, ale napriek tomu O’Connorová dostávala od pacientov veľa žiadostí o listy, v ktorých ich ospravedlňovali z nutnosti užívať experimentálne vakcíny.  

8. októbra 2021 si kolégium vyžiadalo zoznam všetkých pacientov, pre ktorých O’Connorová napísala výnimky. Keď ho odmietla odovzdať, pridelilo do jej kancelárie štyroch vyšetrovateľov. Tých dočasne udržala na uzde vďaka priateľovi, ktorý strážil jej dvere. Dňa 4. novembra bez toho, aby O’Connorovú informovala, vydalo kolégium príkaz, aby prestala vypisovať výnimky. Dvadsiateho druhého novembra ju tajný detektív oklamal, aby mu jednu vydala. Dvere zostali odomknuté, 8. decembra vyšetrovatelia obsadili kanceláriu a od priateľky O’Connorovej’požadovali zdravotné záznamy pacientov. Našťastie, karty boli presunuté na nové miesto.  

Dňa 23. decembra bola O’Connorovej odobratá licencia na vykonávanie lekárskej praxe a 7. januára sudca rozhodol, že O’Connorová musí odovzdať svoje pacientske zdravotné záznamy kolégiu. V tomto momente si O’Connorová najala trestného právnika, pretože keď naďalej odmietala odovzdať karty svojich pacientov, považovala sa za osobu, ktorá pohŕda súdom. Dva dni pred termínom súdu 6. februára 2023 však bol prípad zrušený.   

O’Connorová uviedla, že ľudia by sa mali spýtať svojich lekárov, či by odovzdali ich zdravotnú dokumentáciu Ontárijskému kolégiu lekárov a chirurgov, keďže tento orgán si dal povolenie požadovať ich. Taktiež dúfa, že ontarijské’lekárske orgány sa dozvedia pravdu o injekcii a politike COVID, “aby sa už viac nepodieľali na všetkých zraneniach a úmrtiach, ktorých sme’svedkami z ich strany, ich poverení.”  

Rodinný lekár na záver poukázal na Kanadský konvoj slobody, ktorý sa konal v Ottawe od konca januára do konca februára 2023: “Ako hovoríme v Ottawe, kde sme mali konvoj truckerov …, naďalej držíme líniu.” 

Doktor Mark Trozzi, ktorý v roku 2021 vykonával lekársku prax v ontarijskom’vidieckom okrese Essex, začal vtipným porovnaním medzi spravodajstvom štátom financovanej Canadian Broadcasting Corporation’a realitou.  

“Viete, je to’zábavné. Občas ľudia … hovoria: ‘Ako sa vysporiadate so všetkými ľuďmi, ktorí vás nenávidia a hádžu po vás paradajky?"’ [Ale] kde sú? Sú’v predstavách CBC.”   

Trozzi veselo poznamenal, že Kanaďania sa zlepšujú v tom, že neveria CBC a poukázal na “magickú” realitu života, najmä na bunkovej úrovni.  

Lekár sa tiež zamyslel nad tým, že bol len “tichým vidieckym lekárom”, keď sa rozhodlo, že by mal byť “spoluvinníkom genocídy.”Jeho odpoveď “Nemyslím si”že” zmenila jeho život a je”vďačný, pretože úžasní, etickí a milujúci ľudia ako Dr. Mary O’Connorová sú teraz jeho priateľmi. Trozzi povedal, že aj pre neho bolo cťou, že ho vtiahli do kruhu LifeSiteNews, a pochválil novinárov, ktorí “sa legitímne” snažia zistiť, čo sa deje, a povedať ľuďom pravdu. Zamyslel sa nad tým, ako premiér Justin Trudeau”mediálna záchrana predchádzala reakcii vlády”na COVID, a povedal, že mainstreamové médiá prešli od “falošných a nečestných” až po “možno otvorene satanské a zločinecké.” 

V súvislosti s lekárskym svetom mal Trozzi pocit, že počas reakcie na COVID boli jeho kolegovia v “tranze z … dynamiky kultu nanúteného spoločnosti.” Svetová zdravotnícka organizácia bola a je podľa neho využívaná ako kanál globalistov na nanútenie šialenstva a že 20 miliónov ľudí zomrelo ako priamy dôsledok injekcií COVID. Odmieta autoritu WHO’a pevne trvá na tom, že primárnou “autoritou nad vaším telom ste vy.” 

“Vy sa rozhodnete, či chcete prijať toxickú, smrtiacu genetickú experimentálnu injekciu alebo nie … Boh vám dal [vaše telo],” povedal. “Je to“medzi tebou a Bohom.”  

Globálne organizácie by mali byť “najnižšou úrovňou autority nad tvojím telom,” ale globálne organizácie sú podľa neho potrebné. Trozzi preto spolupracuje so Svetovou radou zdravia, ktorá je skôr proti Svetovej zdravotníckej organizácii, než aby sa ju snažila nahradiť. Jej cieľom je decentralizovať globálnu autoritu a vrátiť lekársku autonómiu jednotlivcom. Organizácia mala v čase Trozziho prejavu až 20 rád jednotlivých krajín.  

Dr. Byram Bridle, imunológ zaoberajúci sa vírusmi z Guelphu v Ontáriu, začal tým, že Kanaďania, ktorým záleží na pravde, by mali podporovať LifeSiteNews a podobné organizácie. Potom spomenul, že má Tourettov’syndróm, a svoje presvedčenie, že Boh má zámer dávať ľuďom takéto výzvy. V jeho prípade Tourettov syndróm’zabezpečil, že—v tínedžerskom veku bol neodvratne nefajnový—a vyhol sa tomu, aby sa stal “náchylným na tlak rovesníkov.” To mu veľmi pomohlo, pretože jeho rovesníkom “sa určite nepáčilo” to, čo urobil za posledné tri roky: povedal pravdu.  

Bridle’sa začal búriť proti oficiálnemu a hlboko zavádzajúcemu príbehu okolo COVID, keď jedno z jeho detí poslali zo školy domov, po čom nasledovali inštrukcie, že chlapec má byť dva týždne v karanténe v jednej miestnosti. Ďalšie dieťa sa spýtalo, prečo musí byť jeho brat na “samotke”, čo viedlo Bridleho k úvahe, že existujú prísne limity na to, ako dlho môžu byť väzni izolovaní. Dlhodobá izolácia detí je týraním detí a Bridle na to verejne upozornil.  

Vtedy, 22. marca 2021, poskytol rozhovor o mRNA vakcínach, v ktorom uviedol tri body: že môže existovať spojitosť medzi mRNA vakcínami a myokarditídou; že štúdia spoločnosti Pfizer ukázala, že vakcíny sa široko rozšírili v tele; a že proteín bodky, ak sa rozšíri v tele, je “v podstate toxín.” V priebehu 48 hodín sa proti nemu spustila masívna celosvetová očierňovacia kampaň, ktorá stále neutíchla. Dva roky mu vedenie jeho univerzity bránilo chodiť do laboratória a kancelárie. Všetko, čo v tom rozhovore povedal, sa však ukázalo ako pravdivé.  

Bridle sa zamyslel nad tým, kam až úrady a médiá zašli, aby cenzurovali pravdu. Keď na tlačovej konferencii v kanadskom&nbspparlamente hovoril o&nbspcenzúre lekárov a&nbspvedcov, neprišiel nikto okrem Rebel News, ktorú nakoniec vyhodili. Samotná konferencia bola ukončená. A teraz je tu nová snaha o cenzúru pravdy a šírenie dezinformácií, o ktorých by podľa neho mal vedieť každý: Timothy Caulfield’s ScienceUpFirst.  

“Títo takzvaní dezinformační guruovia … sú najväčšími šíriteľmi dezinformácií v Kanade, ale sú vybavení neuveriteľnou mocou,” varoval Bridle. “Hovoria o pokutovaní ľudí za šírenie ‘dezinformácií’ a o kriminalizácii ‘dezinformácií’.”  

“A veľká otázka, ktorú si musíme položiť, ak je to tak, je ‘Kto bude [arbitrom] pravdy? ”, pokračoval. “Budú to ľudia ako my v tejto miestnosti? Alebo to budú ľudia, ktorí nám za posledných niekoľko rokov vnútili všetky tieto drakonické politiky?" ”  

“Musíme ich vyzvať a nemôžeme im dovoliť, aby získali tieto právomoci kriminalizovať pravdu.”