Resized-Screenshot-2023-08-09-at-1.30.27-PM-810x500.png

"Remdesivir zabíja": Aktivisti za slobodu liečby protestujú pred michiganskými nemocnicami

20
Kultúra smrti

Túto nedeľu protestovali aktivisti za lekársku slobodu pred tromi michiganskými nemocnicami, aby upozornili na smrteľné účinky lieku Remdesivir na svojich blízkych.

Remdesivir bol kontroverzne schválený Úradom pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) pre osoby, ktoré sa nakazili COVID-19. Odvtedy dostal zelenú aj pre dojčatá, proti čomu sa postavila organizácia Robert F. Kennedy Jr.’s Children’s Health Defense kvôli 72-percentnému výskytu nežiaducich účinkov. Dr. Anthony Fauci bol hlavným zástancom tohto lieku’s odvolaním sa na jeho údajné výhody v boji proti ebole.

Ak však upozornil mnoho zdravotnícki odborníci v priebehu niekoľkých posledných rokov, Remdesivir mal v skúškach s ebolou skutočne viac ako 50-percentnú úmrtnosť, čo spôsobilo, že jeho výroba bola ukončená. Dr. Bryan Ardis z nadácie Pravda pre zdravie povedalv roku 2021 portálu LifeSite, že Fauci “vyslovene klamal americkej verejnosti” o účinnosti lieku Remdesivir”, pretože by mal vedieť o jeho škodlivých účinkoch.

Teresa Cichewiczová pomáhala organizovať nedeľné protesty, ktoré sa konali pred nemocnicami Trinity Health v Grand Rapids, Henry Ford Hospital v Clinton Township a Beaumont Hospital v Detroite. Pre LifeSite povedala, že sa im vonku prišlo prihovoriť niekoľko sympatizujúcich zdravotných sestier, ktoré sa zhodli na tom, že protokoly zabíjajú pacientov.

Cichewiczová pôsobí ako michiganská tajomníčka národnej Nadácie FormerFedsGroup Freedom. Táto organizácia nedávno spustila projekt COVID-19 Humanity Betrayal Memory Project (Pamäť zrady ľudskosti), aby si posvietila na “zločiny proti ľudskosti.” Na ich webovej stránke bolo zaznamenaných viac ako 1 000 prípadov úmrtí v nemocniciach, ktorým sa dalo predísť. Cichewiczová pre LifeSite prostredníctvom e-mailu uviedla, že jej otec zomrel po tom, čo dostal neoprávnenú dávku lieku Remdesivir:

Môj otec bol vždy proti vakcínam a nemocničným protokolom. Nechcel, aby sme ho prijali, keď dostal COVID. Keď mu však klesla hladina kyslíka, museli sme ísť. Až’po jeho smrti mi boli poskytnuté informácie v jeho lekárskych správach, ktoré ukázali, že dostal Remdesivir proti našej vôli. V dôsledku toho mu zlyhávali obličky a ďalšie orgány a do štyroch dní ho zabili. Bol prijatý len preto, že potreboval kyslík, ale dali mu Remdesivir a do niekoľkých dní zomrel. Dodnes nemocnice používajú len tento protokol. Stále zabíja ľudí každý deň.

Bezprostredne počas pandémie nemocnice finančne motivované vládou USA 20-percentnou úhradou bonusu za podávanie lieku Remdesivir. Taktiež získali peniaze za klasifikovanie úmrtí ako spôsobených liekom COVID-19. Kritici tvrdia, že tieto zásady lákali lekárov, aby používali neúčinné liečebné postupy ako spôsob neetického zvyšovania zisku.

Nadácia FormerFedsGroup Freedom Foundation nedávno spustila billboardovú kampaň po celom Michigane. Jej cieľom je povzbudiť osoby’s ktorých rodinní príslušníci zomreliv dôsledku protokolov COVID, aby sa prihlásili. Ak sa cítite pohodlne, ozvite sa na telefónnom čísle (616) 710-1103 alebo navštívte webovú stránku skupiny’tu. Taktiež sa snažia podať hromadnú žalobu za neoprávnené úmrtie.

Údaje získané z Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) ukazujú, že takmer 26 percent pacientov, ktorým bol predpísaný Remdesivir umrelo, predovšetkým v dôsledku zlyhania viacerých orgánov.

“Nepoznáme“žiadny pozitívny účinok tohto lieku, poznáme len toxické účinky,” Wolfgang Wodarg, lekár, politik a bývalý vedúci oddelenia verejného zdravotníctva v nemeckom Flensburgu, povedalLifeSite v roku 2021.

Na porovnanie, úmrtnosť pacientov s COVID, ktorým bol predpísaný Ivermektín bola len 7,2 %. A skočných 76 percent pacientov s COVID vo veku do 65 rokov, ktorí boli napojení na ventilátory, zomrelo. Do databázy samohlásení vlády USA’bolo doteraz nahlásených viac ako milión nežiaducich reakcií na injekciu COVID.