Screenshot-2023-08-10-at-9.27.13-AM-810x500.png

Austrálsky senátor odhaľuje "vojensko-farmaceutický aparát", ktorý stojí za reakciou na COVID

56
Kultúra smrti

Búrlivý prejav senátora za stranu One Nation Malcolma Robertsa v austrálskom parlamente urobil významný krok k úplnému odhaleniu pravdy o tom, čo sa stalo s austrálskou verejnosťou počas takzvanej pandémie COVID-19. Brutálne uzamykanie, povinné očkovanie ako podmienka zamestnania a vylúčenie neočkovaných zo spoločnosti bolo občanom prezentované ako nevyhnutné zdravotné opatrenia. Roberts však tvrdí, že sa ukázalo, že to, čo sa stalo v Spojených štátoch - a následne aj v Austrálii - malo vojenskú povahu.

“Z verejne dostupných informácií vyplýva, že [reakcia na COVID] nebola iniciovaná prostredníctvom komerčných záujmov, ale skôr prostredníctvom organizácie s názvom Konzorcium pre zdravotnícke protiopatrenia (MCC), ku ktorej sa Austrália pripojila v roku 2012,” povedal Roberts.

“MCC je partnerstvo štyroch krajín, ktoré zahŕňa ministerstvá obrany a zdravotníctva Austrálie, Kanady, Spojeného kráľovstva a Spojených štátov. Kto by to bol povedal, že od čias labouristickej vlády Gillardovej máme vojensko-farmaceutický aparát spájajúci Spojené štáty, Austráliu, Kanadu a Spojené kráľovstvo? Oddelenie zdravotníckych protiopatrení v rámci ministerstva obrany Spojených štátov už mnoho rokov podniká v oblasti vakcín a mnoho rokov zraňuje ľudí - a prechádza mu to."”

Roberts povedal, že bývalý prezident USA Donald Trump dal ministerstvu obrany príkaz na výrobu vakcín, “a dokonca tomu dal cool názov” (Operácia Warp Speed)."“Prezident Trump reagoval, tak ako sme reagovali my, na najlepšie úmysly a najhoršie údaje. Použili sa spravodajské informácie, o ktorých náš bezpečnostný aparát vedel alebo mal vedieť, že sú nesprávne. Ukázalo sa, že videozáznamy ľudí padajúcich mŕtvych v Číne sú falošné, vyrobené s pomocou čínskej rozviedky – a tá nemusela konať sama. Tieto videá sa nemali dostať do rozhodovacích procesov na Západe. Ako sa to stalo, ako sa toľko podvodných informácií ponúklo zvoleným poslancom, je záležitosťou pre kráľovskú komisiu.”

Roberts uviedol, že austrálska armáda’bola včas zapojená do kontroly davu, karantény na hraniciach, sledovania kontaktov a poskytovania zdravotníckeho personálu. Povedal, že bývalý premiér Scott Morrison zrušil systém Rady austrálskej vlády (COAG), “pretože bol transparentný.”

Morrison namiesto COAG vytvoril tajný národný kabinet, ktorý pozostával len z neho, premiérov jednotlivých štátov a hlavných ministrov teritórií’“Prečo bola (COAG) zrušená a nahradená vojenskofarmárskym aparátom? Čo bolo také dôležité tajomstvo, že dobre fungujúci orgán, akým je COAG, musel byť zrušený a pravda na 30 rokov zamlčaná? Pán Morrison potom vymenoval slúžiaceho vojenského dôstojníka, generálporučíka Frewena, aby riadil zavádzanie vakcín v Austrálii’pod novým názvom Operácia COVID Shield.”

Roberts povedal, že vo Veľkej Británii prebehla “masívna vojenská operácia” s názvom Operácia Rescript, ktorá zahŕňala vyslanie 23 000 vojenských pracovníkov do novej jednotky s názvom Operácia na podporu COVID, v rámci britských právomocí pre vojenskú pomoc civilným orgánom. Túto jednotku kontrolovala armáda.

Kanada povolala ozbrojené sily s použitím, podľa vlastného opisu vlády’bezprecedentných opatrení,“ktoré sa nazývali operácie Laser a Vektor. Podľa Robertsa je to ďalší náznak toho, že Konzorcium pre zdravotnícke protiopatrenia bolo “navrhnuté tak, aby sa reakcia na pandémiu stala vojenskou operáciou, a nie civilnou zdravotníckou operáciou.”

Dodal, že v Austrálii boli “vojenské kontrolné stanovištia na hraniciach, vojenská stráž zdravotníckych zariadení, vojenská technika v uliciach Sydney a Melbourne, zatváranie ľudí v ich domovoch. To všetko vytvorilo atmosféru strachu a zastrašovania. Bol to plán?" "Obliekol si teraz farmaceutický priemysel výbušniny?"

Roberts zaútočil na austrálske zdravotnícke orgány a povedal, že nedodržiavajú Hippokratovu prísahu a požiadavku neškodiť. Austrálske’zdravotnícke regulačné orgány si podľa neho tiež zjavne neplnili svoju prácu. “Vieme, že náš Úrad pre terapeutický tovar (Therapeutic Goods Administration - TGA) nepreskúmal údaje z druhej a tretej fázy skúšok a namiesto toho sa spoliehal na papiere americkej FDA’ktorá prevzala slovo spoločnosti Pfizer’o tom, ako skúšky dopadli! TGA to určite vedel. Ak to vedela, je TGA spoluvinná. Ak to nevedela, je TGA beznádejne alebo úmyselne nedbalá. Spoločnosť Pfizer sa počas svojich skúšok dopustila systémového podvodu, ktorý teraz vyšiel najavo prostredníctvom svedectiev whistle-blowerov’a pri zverejnení vlastných údajov spoločnosti Pfizer’”

Roberts poukázal na celý rad zlyhaní v skúškach spoločnosti Pfizer vrátane toho, že trvanie bolo hrubo nedostatočné na zachytenie strednodobých a dlhodobých vedľajších účinkov, boli použití falošní účastníci a účastníci, ktorí boli poškodení, boli z dokumentácie odstránení. Vakcína nebola testovaná na tehotných ženách a ženy, ktoré otehotneli, boli pred pôrodom zo štúdie vyradené. Napriek tomu sa potom injekcia tehotným ženám odporúčala. “Ako to mohol urobiť nejaký človek? Je to neľudské a urobili to monštrá. Prečo si spoločnosť Pfizer myslela, že jej prejde najkrivolakejšia klinická štúdia v histórii?" ”

Roberts povedal, že jednou z otázok, ktoré by si mala kráľovská komisia položiť, je: “Prijal niekto v tejto krajine príkaz od armády Spojených štátov, aby urobil alebo neurobil vec, ktorá mohla narušiť tento vojenský farmaceutický plán?”

Na záver uviedol, že armáda by nemala byť použitá proti občanom dodržiavajúcim zákony alebo zdravým civilistom na účely nútenej injekcie. “To, čo sme videli, bola nútená injekcia ľuďom po tom, čo podľahli hrozbe, že ich rodiny’prídu o živobytie a možnosť nakŕmiť deti. Strach, zastrašovanie, vydieranie, hrozby straty príjmu a neľudské násilie. V COVID nikdy nešlo o zdravie, ale o presun bohatstva s využitím podvodu. Podvodu, ktorý je neľudský; obludne neľudský.