remdesivir-810x500.jpg

"Rozsudok smrti": FDA je kritizovaná za schválenie lieku Remdesivir na liečbu pacientov s problémami s obličkami

49
Kultúra smrti

Remdesivir je možno najopovrhovanejšou drogou v americkej histórii, ktorá si vyslúžila prezývku Beh smrti je blízko pre svoj smrteľný rekord počas COVID. Odborníci tvrdili, že zastaví COVID; namiesto toho zastavil funkciu obličiek a potom odpálil pečeň a ďalšie orgány. Teraz tento odsudzovaný ničiteľ obličiek schválil Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) na liečbu COVID u pacientov s ochorením obličiek. Má ešte niekto pocit, akoby nám FDA strkala svoju moc do tváre a vysmievala sa nám?

Pripojil som sa k online podporným skupinám pre ľudí, ktorí prišli o svojich blízkych v&nbspprípade protokolu Remdesivir - nočná mora, pri ktorej pacienta izolujú v&nbspnemocnici, nútia ho užívať Remdesivir, ventilujú ho a potom ho uspia na smrť. Takýmto spôsobom zomreli tisíce Američanov, možno až státisíce.

Tieto podporné skupiny sú hlboko pochmúrnou záležitosťou. Smútiace tváre zapĺňajú obrazovky ľudí, ktorí stratili rodiča, manžela, súrodenca alebo dieťa. Niektorí hovoria s ľadovým hnevom, iní sa dusia vzlykmi, keď rozprávajú o smrteľnom zneužívaní svojich blízkych, ktoré navždy rozvrátilo ich rodiny.

Pýtal som sa ich, čo si myslia o rozhodnutí FDA’schváliť Remdesivir pre ľudí s ťažkým poškodením obličiek, vrátane dialýzy.“Morálne, ako to môžete urobiť?"”povedala Joyce Wilsonová.“Je to’rozsudok smrti. Bolo im jedno, či ľudia majú problémy s obličkami alebo nie. Môj manžel išiel do nemocnice s obličkovými ťažkosťami. Zhoršili to liekom Remdesivir. Potom ho ventilovali a on zomrel.

“Je to absurdné,” povedala mi Tracy Birdová.“FDA sa už nedá dôverovať žiadnemu lieku za žiadnych okolností. Všetko je to konflikt záujmov. Môj manžel Jeff mal silnú funkciu obličiek, keď sa dostal do nemocnice. Dali mu Remdesivir a o tri dni neskôr mu zlyhali obličky.”

“Príbeh mojej dcéry’sa nelíši od príbehu kohokoľvek iného,”povedala Denise Fritterová. “Jamie mala 36 rokov a tešila sa na svadbu. Nemocnica pre ňu odmietla zvážiť akékoľvek iné spôsoby liečby. Trvali na lieku Remdesivir. Potom ju napojili na ventiláciu a zavraždili. Myslím si, že FDA využíva Remdesivir na plnenie svojich vlastných plánov."

Cheri Martinová, ktorá kvôli protokolu prišla o manžela Stevena, sa pridala s myšlienkami o tomto pláne: “Použijú toto rozhodnutie ako spôsob, ako vyčistiť dom od pacientov s obličkami a ľudí na dialýze.  V nasledujúcich dvadsiatich rokoch to ušetrí kopec peňazí pre Medicare.”

“Nemôžem uveriť, že by to FDA schválila,” povedala MaryLou. “Môj syn mal 37 rokov. Do nemocnice išiel s dvoma krvnými zrazeninami, ale obličky mu fungovali. Dali mu Remdesivir a za dvanásť hodín mu prestali fungovať obličky a začali mu zlyhávať orgány. Už sme ho nikdy nevideli otvoriť oči.

Michelle Conwayová povedala: “Vzala som manžela na pohotovosť a na druhý deň mi povedali, že ide na Remdesivir. Povedala som, že v žiadnom prípade. Chcela som, aby bol na inej liečbe, ale oni všetko odmietli. Izolovali ho a povedali mu, že musí mať Remdesivir, inak’zomrie, a on súhlasil. Musel som sledovať jeho posledné pomazanie cez videokonferenciu. Viem, že ho zavraždil Remdesivir.

Žena, ktorú budem volať Maya, sa prvýkrát pripojila k podpornej skupine, aby sa podelila o svoj príbeh. Je to’žena, ktorá prežila nemocničný protokol, a takých nie je veľa. “Odmietla som Remdesivir a odmietla som ventilátor. Ale oni si našli iné spôsoby, ako vás vyradiť. Lekári boli na mňa nahnevaní. Volali môjmu manželovi, aby naňho vyvíjali nátlak. Vyvolávajú vo vás strach všetkými tými klamstvami. A odťahujú od vás vašich blízkych. Bola som úplne sama a snažila som sa rozhodovať."

Diskusia sa často zvrtla na podivnú nedbanlivosť a ľahostajnosť voči štandardným lekárskym postupom v nemocniciach počas COVID. “V zázname môjho manžela’bolo viackrát uvedené, že nie je kandidátom na liek Remdesivir,”povedala Lisa. “Aj tak mu ho dali a on zlyhal na obličkách a zomrel.”

“V informačnom liste lieku Remdesivir sa jasne uvádza, že môže spôsobiť zlyhanie obličiek a pečene. A presne to’sa stalo môjmu manželovi Richardovi,”povedala Michelle Strassburgová. “Zdvojnásobili toto absurdné rozhodnutie. Nemám slov.

“Je to“také dôležité, že v ich vlastnej literatúre o lieku Remdesivir sa uvádza, že sa má podávať“včas,”povedala Catherine. “Napriek tomu stále zdržiavali môjho manžela. Poslali ho domov a povedali, aby sa prihlásil na monoklonálne protilátky. Ale keď sa na ne dostavil, povedali, že sú príliš vyťažení. V čase, keď ho hospitalizovali, bol už naozaj chorý. Dali mu Remdesivir a on dostal mŕtvicu.”

Každý v skupine vie o finančných podnetoch, ktoré viedli nemocnicu’k naliehaniu na Remdesivir. Federálna vláda vyplácala nemocniciam závratný 20-percentný bonus z celého účtu za hospitalizáciu pacientov liečených liekom Remdesivir. Rozdávali tiež štedré príplatky za ventiláciu pacientov. A čo je možno najvýpovednejšie, federálni úradníci odmeňovali nemocnice väčším objemom peňazí za pacientov, ktorí na COVID zomreli, namiesto tých, ktorí sa vyliečili.

Gregory Gandrud, pokladník Kalifornskej republikánskej strany, finančným stimulom dobre rozumie. Vysvetlil, aké peniaze stáli za jeho hospitalizáciou. “Dali mi Remdesivir v hodnote 37 000 dolárov“ale zjavne to nepomohlo, pretože som skončil na ventilátore. Môj účet za nemocnicu bol 920 000 dolárov za 44 dní, ktoré som tam strávil. Nikto mi neponúkol ivermektín, ktorý je lacný, účinný, nemá vedľajšie účinky a môžete ho užívať doma.

Mnohí členovia skupiny vyjadrili frustráciu zo snahy domôcť sa spravodlivosti. Zákon PREP zbavuje zdravotnícke zariadenia zodpovednosti za všetky opatrenia, ktoré prijali počas federálne vyhlásenej mimoriadnej situácie COVID. Právnici sa zdráhajú ujať sa prípadov, pretože nevedia, ako prelomiť štít odškodnenia nemocníc’

Po skončení podpornej skupiny som sa rozprával s Jamie Scherovou, ktorá mi povedala, že jej právny tím je pripravený podať dnes sťažnosť proti spoločnosti Gilead. Spoločnosť Gilead je šťastným výrobcom lieku Remdesivir, ktorý sa teší rozprávkovým ziskom z tohto predchádzajúceho neúspešného lieku, ktorý sa zmenil na miliardový winner počas COVID-u.

Jamie uviedla, že má viac ako 1 000 žalobcov a, bohužiaľ, zoznam sa každým dňom rozširuje. Ona’tvrdo pracuje na získavaní finančných prostriedkov na súdny proces; ľudia, ktorí majú záujem dozvedieť sa viac, môžu navštíviť jej webovú stránku na adrese myerandscher.com.

Ďalším spôsobom, ako obísť zákon PREP, môže byť presvedčiť poisťovne, aby nepoisťovali nemocnice a lekárov na používanie tohto protokolu a smrtiacich liekov, ako je Remdesivir. Podľa Jamieho by ich potom prokurátori mohli brať na zodpovednosť za úmyselné zabíjanie ľudí, keďže vedia, že tieto lieky nepomáhajú, iba škodia.

Priznám sa, že po týchto podporných skupinách sa mi ťažko spí. Stále znovu prežívam utrpenie týchto úžasných ľudí. “Myslia si, že sme hlúpi,” počujem Erin hovoriť. V hlave sa mi ozývajú Denisine vzlyky, keď plače: “Prečo mi Boh vzal dcéru?"   Nikdy sa to nedozviem.”Ale jej hlas zosilnie, keď dodá: “Viem, že sme všetci bojovníci v duchovnom boji.”A Catherine ponúka slová nádeje: “Napriek všetkému verím, že sa nám’podarí dosiahnuť spravodlivosť.”

Pretlačené so súhlasom American Thinker.