Shutterstock_2226337433-810x500.jpg

Skupina pedopsychiatrov za život odsudzuje potvrdenie zmeny pohlavia u detí Americkou pediatrickou akadémiou

18
Kultúra smrti

Národná pro-life lekárska skupina vyjadrila nesúhlas s opätovným prihlásením sa liberálneho združenia k praxi zmeny pohlavia detí, pričom sa odvolala na výskum, podľa ktorého spôsobuje deťom škodu, a vyzvala na preskúmanie dostupných dôkazov.

Americké kolégium pediatrov (ACPeds) nedávno reagovalo na opätovné stanovisko Americkej akadémie pediatrov’ (AAP) k lekárskym zásahom v prípade neplnoletých detí so zmeneným pohlavím, pričom trvá na tom, že tento trend je zneužívajúci, ale súhlasí s liberálnou organizáciou v jej výzve na systematické preskúmanie údajov, ktoré ukazujú vplyv tzv. zákrokov.

AAP, ktorá je známa svojou podporou ľavicového aktivizmu, ako je napríklad nezvratné používanie blokátorov puberty, hormónov na kríženie pohlaví a operácií pre rodovo zmätenú mládež, minulý týždeň zdvojnásobila svoj postoj po tom, ako jej správna rada odhlasovala zachovanie pôvodnej podpory z roku 2018. Okrem toho skupina uznala, že rastúce obmedzenia takýchto opatrení zo strany rôznych štátnych predstaviteľov sú dôvodom na systematické preskúmanie dostupných dôkazov s cieľom pochopiť vplyv týchto liekov a operácií.

“ACPeds je sklamaná, že AAP opätovne potvrdila svoju podporu transgender [sic] zásahov na maloletých,” uviedla konzervatívna organizácia v tlačovej správe. “Sme však povzbudení, že AAP je otvorená prehodnoteniu svojho stanoviska.”

Skupina zdôraznila “nedostatok akýchkoľvek významných klinických dôkazov”, ako aj “dlhodobé pozitívne výsledky u detí liečených liekmi blokujúcimi pubertu, pohlavnými hormónmi a transgender [sic] zásahmi.”Naopak, ACPeds tvrdila, že ľavicová organizácia “musí brať do úvahy narastajúce vedecké dôkazy proti transgender [sic] zásahom na maloletých, ktoré viedli niektoré krajiny vrátane Veľkej Británie, Fínsko a Švédsko, aby stiahli svoju podporu takýchto zásahov.

“Je známe, že rodová dysfória sa u väčšiny neplnoletých, ktorým sa umožní prejsť pubertou, vyrieši. Opätovne potvrdzujeme naše stanovisko, že tieto zásahy sú vedecky nepreukázané a rovnajú sa zneužívaniu detí.”

V posledných rokoch vydali mnohé lekárske organizácie na celom svete varovania pred používaním takýchto zásahov s odvolaním sa na nebezpečenstvo pre duševné a fyzické zdravie detí”. Francúzska lekárska akadémia konkrétne v roku 2022 varovala pred používaním blokátorov puberty s tým, že pretrvávajúci problém zámeny pohlaví medzi mladými ľuďmi má charakter “epidémie.” Podobne aj Švédsko, Fínsko a Nórsko vydali oficiálne varovania pred blokátormi puberty, hormónmi na kríženie pohlaví a operáciami pre mladých ľudí so zmäteným pohlavím, pričom odsúdili tvrdenia, že tieto lekárske zákroky sú podložené vedeckým výskumom.

Britskí zdravotnícki predstavitelia vyhlásili, že dôkazy podporujúce používanie nezvratných liekov sú “nespoľahlivé.” Neslávne známa Tavistockova klinika vo Veľkej Británii’bola tiež zatvorená po tom, čo vyšetrovanie zistilo, že deti boli urýchlene podrobené takzvaným “prechodom”, niektoré s devastujúcimi následkami.

Doteraz 13 amerických štátov úplne zakázalo detské “zmeny pohlavia” a štyri ďalšie prijali obmedzenia. Štyri z nich sa snažili zaviesť zákazy, ktoré sú v súčasnosti zablokované na súde.

Dôkazy ukazujú, že lieky blokujúce pubertu spôsobujú dlhodobé zdravotné problémy, ako napríklad neplodnosť a poruchu rastu kostí, čo sú skutočnosti, ktoré priznali mnohí lekári vrátane AAP. Užívanie medzipohlavných hormónov sa spája aj so suicídiami a vyšším rizikom srdcového infarktu a mozgovej príhody.

ACPeds dôsledne odmietla tvrdenia hlavných lekárskych združení, že blokátory puberty a hormóny na kríženie pohlaví sú “bezpečné” a “potrebné” pre deti s pohlavnou nezrovnalosťou, calling the practice “child abuse.” The group was also one of several to file a lawsuit demanding the removal of the “dangerous” abortion pill. Na pozadí nedávnych snáh o obranu skutočnej zdravotnej starostlivosti a ochranu detí od okamihu počatia sa ACPeds stala obeťou “zlomyseľného kybernetického útoku.”

RELEVANTNÉ

Gender chirurg priznáva ‘jedinečné výzvy’ mrzačenia tínedžerov na transfúznych liekoch vo znovuobjavenom videu

Whistleblower na texaskej genderovej klinike odhaľuje hrôzu ‘transformácie’ detí

Planned Parenthood teraz presadzuje genderovú ideológiu na pozadí prudko rastúceho dopytu po trans droge