Screenshot-2023-08-11-173150-e1691771554403-810x500.png

Joe Rogan v rozhovore vysvetľuje, ako finanční giganti ako BlackRock formujú kultúru a politiku

49
Neutral

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Tento článok, ale najmä video diskusia medzi Joeom Roganom a Patrickom Bet-Davidom, je nesmierne dôležitý. Bet-David je veľmi vnímavý a naznačuje, kto, ako a prečo skutočne ovláda svet. Každý si musí pozrieť aspoň prvú 14-minútovú časť tejto diskusie, ktorá obsahuje najvýznamnejšiu, mysľou ohromujúcu časť Bet-Davidovej’analýzy. Ešte lepšie je pozrieť si druhý, celý, 47-minútový videozáznam diskusie.

Prečo máme neustále vojny? Prečo sú naše nemocnice stále plné? Akú moc má v skutočnosti prezident? Prečo vládni byrokrati Dr. Paulovi Alexandrovi povedali, že prezident Trump nemá žiadnu moc a že oni v skutočnosti riadia vládu? Pre koho v skutočnosti pracujú prezidenti? Kto má zďaleka najväčšiu moc na svete? Aká je úloha peňazí pri riadení sveta? Na tieto a mnohé ďalšie otázky odpovedá Bet-David. V skutočnosti je to všetko’zdravý rozum založený na ľahko získateľných vedomostiach a dávaní si dvoch a dvoch dokopy - ale to takmer nikto neurobil.

Na základe všetkého, čo som sa za posledných niekoľko rokov dozvedel o nekonečných klamstvách a manipuláciách súvisiacich s COVID, klimatickými zmenami, vojnou na Ukrajine a mnohým ďalším, sa Bet-Davidove’odpovede zdajú byť rozumné a mimoriadne znepokojujúce. Po prečítaní a pozretí tohto dokumentu možno usúdite, že je beznádejné sa čo i len pokúsiť týchto ľudí poraziť. Poznanie je však začiatkom múdrosti a v poznaní je sila.

To znamená, že pokiaľ si tieto veci neuvedomíme, nikdy nepochopíme všetko, čo sa s nami deje, a nikdy ani nezačneme meniť našu budúcnosť k lepšiemu. Tieto mocenské elity, ktoré sa vlastne považujú za bohov, sú len ľudia. Sú smrteľní a časom sa dejú veci, ktoré narúšajú ich plány, ktoré sa zdajú byť neporaziteľné. Boh poskytuje nečakané príležitosti ako odpoveď na našu vernosť, modlitby a obety. Kresťan je z definície vždy plný nádeje a nikdy sa nesmie skrývať pred pravdou.

(Konzervatívny stromček) — Zaujímavý segment podcastu medzi Joeom Roganom a Patrickom Bet-Davidom nájdete nižšie.

Konzervatívny domček Treehouse už 13 rokov zhromažďuje údaje, ktoré ukazujú, ako sa všetko, čo sa točí okolo sveta kultúrnych a politických udalostí, dá uzavrieť termínom “ekonomika veci.” Tento citát sa netýka aplikovanej výmeny obchodu alebo výroby, ale skôr iného spôsobu, ako sa pozrieť na staré príslovie, “sleduj peniaze” a “ten, kto ovláda peniaze.” Rozdiel medzi týmito dvoma výrokmi nachádzame pri masívnych finančných inštitúciách, ktoré nakupujú najväčšie podiely v spoločnostiach.

“Ekonomika veci,” poháňa kľúčovú myšlienku, že kultúrne otázky, sociologické štruktúry a politické výsledky sú riadené mechanizmami niekoľkých ľudí, ktorí ovládajú konštrukcie ekonomického systému: v podstate ovládajú korporácie. Toto je problém, ktorý stojí za našou súčasnou realitou a ktorý konzervatívny Treehouse predpovedal už pred 15 rokmi.

Blackrock, Vanguard, State Street, Larry Fink, a ja by som dodal Larry Page (Google) a nakoniec George Soros (čisto ideologicky), tvoria masívnu finančnú sieť, ktorá stojí za druhou vetou: “V hre sú bilióny.”Toto sú subjekty, ktoré kontrolujú politické procesy. Toto sú subjekty, ktoré kontrolujú politiku. Toto sú subjekty, ktoré kontrolujú RNC/DNC.

Bet-David sa rozpráva s Joeom Roganom a začína si uvedomovať, proti čomu stojí prezident Donald Trump:

V skutočnosti je pekné vidieť, že ľudia sa začínajú dvíhať dostatočne vysoko, aby videli problémy, na ktoré na týchto stránkach poukazujeme už pätnásť rokov. Bohužiaľ, tento typ prebudenia a následné široké zdieľanie širšiemu publiku je jedným z dôvodov, prečo má Konzervatívny stromček taký veľký terč na chrbte.

Nie je to obsah ktorý poskytujeme ľuďom na absorbovanie, čo predstavuje riziko pre mocenskú štruktúru, je to kontext ktorý na obsah aplikujeme.

Obsah je široko dostupný, nie je sporný, preto usilovne pracujeme na tom, aby sme poskytli citácie.  O obsah nikdy nejde, ide o kontext prevzatia momentálneho údaju a jeho uplatnenia ako jedného dielika skladačky do väčšieho obrazu, ktorý je v rozpore so záujmami držiteľov moci.

Pavúky spoločnosti Alphabet/Google sa so svojou zdokonalenou umelou inteligenciou neplazia po okolí a&nbsphľadajú slová, frázy alebo obsahové&nbspproblémy. Zdokonalená umelá inteligencia (AI) dala pavúkom schopnosť hľadať kontext. Nové pavúky AI spoločnosti Alphabet/Google prehľadávajú internet a hľadajú informácie poskytnuté so škodlivým a presným kontextom. Tí, ktorí uplatňujú pravdivý kontext sú podvratné hlasy, na ktoré sa treba zamerať. Majte to na pamäti.

Prepísané so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.