pp-marches-at-pride-810x500.jpg

Plánované rodičovstvo rýchlo zvyšuje distribúciu transrodových liekov, varuje Heritage Foundation

30
Kultúra smrti

Planned Parenthood by nemalo byť zrušené len kvôli podnikaniu v oblasti potratov, ale aj preto, že sa zameriava na osoby so zmeneným pohlavím, ktorým ponúka nevedecké “transgender” lieky a operácie, tvrdí Melanie Israelová, politická analytička nadácie Heritage Foundation.

Israelová poznamenala, že tento potratový gigant pokračuje v podnikaní v oblasti transgenderu, a to rovnakým spôsobom, akým naďalej dominuje v odvetví potratov.

“Analýza nadácie Heritage Foundation z roku 2022 zistila, že na trh s transrodovými zákrokmi vstúpila tretina až polovica centier,” Israelová poznamenala. “O rok neskôr najnovšie správy organizácie Planned Parenthood’odhalili, že počet zákrokov, ktoré nazýva ‘starostlivosť potvrdzujúca pohlavie’, sa zvýšil o 49 %.”

“Niektoré regióny predbehli iné,” informovala. “Napríklad spoločnosť Planned Parenthood of Greater Ohio sa môže pochváliť 544 % nárastom ‘návštev transrodových služieb’ od roku 2021 do 2022.”

Existujú aj ďalšie príklady nárastu transgenderizmu, ktoré by mohli byť ďalším dôkazom, že ide o sociálnu nákazu, čo znamená, že jednotlivci sú pod tlakom rovesníkov alebo sú povzbudzovaní k “transformácii.”

“Columbia-Willamette, pobočka organizácie Planned Parenthood, ktorá pokrýva väčšiu oblasť Portlandu, takmer štvornásobne zvýšila počet svojich ‘návštev v rámci starostlivosti potvrdzujúcej pohlavie’ z 2021 na 2022,”napísal Israel. “Čo teda spôsobilo tento nárast o 3 063 návštev? ‘Zvýšená akceptácia’ určite nie je odpoveďou.”

Poďakovala kongresmanovi Danovi Crenshawovi za jeho zákon, ktorý “zabránil detským nemocniciam’dostať federálne daňové doláre, ak v minulom roku poskytli neplnoletým osobám hormonálne alebo chirurgické zákroky na základe pohlavia.”

“Kongres by mal odfinancovať najnovšiu ‘chamraď na potvrdenie pohlavia’ Planned Parenthood’a namiesto toho financovať skutočnú zdravotnú starostlivosť, ktorá neubližuje ženám a dievčatám, nenarodeným deťom a deťom bojujúcim s rodovou dysfóriou,” argumentoval Israel.

Podobné názory na to, ako plánované rodičovstvo pripravuje deti na “starostlivosť potvrdzujúcu rodovú príslušnosť, vyslovili aj iní.”

“Vidíme to v školách, v televízii, vo filmoch a od organizácií ako plánované rodičovstvo, ktoré sa zameriavajú na deti a mládež,” Susan Ciancio písala nedávno pre American Life League. “Vo svojom úsilí o hedonistickú spoločnosť, v ktorej by ľudia mali robiť to, čo im robí dobre, sa plánované rodičovstvo pokúša normalizovať nemorálnosť a zlo, vrátane potratov, antikoncepcie a ‘operácií na zmenu pohlavia’, a robí to už od útleho veku.”

“Prečo? Pretože vie, že čím skôr sa k deťom dostanete, tým viac sa v nich zakorení určitá filozofia,” napísala.

“Nahováranie sa začína už vo veľmi mladom veku, ale všetko sa začína už v predškolskom veku, pretože organizácia Plánované rodičovstvo tiež navrhuje, aby ste sa s predškolákmi rozprávali o tom, s akým pohlavím ‘sa identifikujú’,” upozornila Ciancio.

“Hoci sa boj proti dnešnej woke’kultúre môže zdať ako ťažký boj, nikdy nesmieme ustrnúť v učení našich detí morálnym pravdám,” povedala.

Transgenderizmu chýba vedecká podpora

Tlak na transgenderizmus, najmä zdokumentované snahy zamerané na deti, prichádza napriek rastúcemu množstvu dôkazov, ktoré podkopávajú akékoľvek údajné výhody chirurgického a chemického zmrzačenia.

Hoci je biologickým faktom a morálnou pravdou, že pohlavie je nemenné, dôkazy aj na podporu podpory zámeny pohlaví sú nedostatočné.

Napr. vyštudovaný endokrinológ má nazval transgenderizmus “vedecky nepodloženým hnutím.”

Trvalé poškodenia spôsobené transgenderovými liekmi sú zdokumentované a vysvetlené aj poverenými lekárskymi odborníkmi.

Dr. Quentin Van Meter už predtým pre LifeSiteNews povedal o škodlivosti transgenderových liekov.

“Ak prerušíte [fyzické dozrievanie] s jasným zámerom, aby sa nikdy neuskutočnilo smerom, ktorý príroda zamýšľala, pričom biologickí muži skončia ako dospelí muži a biologické ženy skončia ako dospelé ženy, ak to prerušíte, v podstate nastavíte chorobný stav,” povedal Van Meter pre LifeSiteNews v roku 2021.

“A potom navyše je jasné, že cieľom je, aby u drvivej väčšiny detí, ktoré sa dostanú na blokátory puberty, nebolo umožnené, aby prešli vlastnou prirodzenou pubertou. Budú zadržiavané a potom dostanú hormóny krížového pohlavia.”

LifeSiteNews ďalej chronologicky spracoval zistené škody transgenderizmu na základe vyjadrení amerických lekárskych expertov, medzinárodných zdravotníckych odborníkov, “samotných detransiderov” a sociológov. Viac si môžete prečítať tade.