MicrosoftTeams-image-6-1-810x500.jpg

Odvolaní lekári majú odkaz pre svojich kolegov: "Zlyhali ste Kanaďania

22
Kultúra smrti

Tria lekári a jeden imunológ vyzvali kanadských lekárov, aby zistili - a potom povedali - pravdu o COVID a očkovacích látkach COVID.  

V rozhovore pre LifeSiteNews na výročnom valnom zhromaždení v júli tohto roku neďaleko Toronta boli lekári Mary O’Connor, Mark Trozzi, Chris Shoemaker a Byram Bridle požiadaní, aby uviedli svoje posolstvá pre lekársku komunitu.  

Rodinná lekárka Dr. Mary O’Connorová sa zamyslela nad tým, že keď študovala na lekárskej fakulte, nikdy nepovedala ani slovo a teraz sa vyjadrila nespočetnekrát. Jej odkaz lekárom je, aby hovorili pravdu o tom, “čo’sa deje.” Chce tiež presvedčiť ľudí, aby sa neriadili škodlivými mandátmi COVID. Predovšetkým, “prosím, nepodstupujte tieto injekcie”- povedala. “Sú”život ohrozujúce.  

Odborník na urgentnú medicínu Dr Mark Trozzi prezradil, že ho jedna univerzita vyhodila za to, že nabádal svojich študentov, aby sa pozreli na “obe strany” informácií o COVID, ktoré im boli predložené. Povedal im, že existujú vedci, lekári a ďalší, ktorí “o týchto injekciách hovoria veci, ktoré sú znepokojujúce. “ 

“A ja som im povedal: ‘Je to’preto, že vás mám naozaj rád a chcem, aby ste mali život’,” spomínal. “‘To, na čo prichádzate, nie je normálna medicína. Je to veľmi čudná doba.’A ja som dostal padáka.”  

Trozzi pre LifeSiteNews povedal, že jeho odkaz lekárskej komunite bol rovnaký: “Musíte sa na to pozrieť. Nemôžete naďalej hovoriť: ‘Nie je’mojou úlohou to spochybňovať.’Nemôžete’naďalej hovoriť: ‘Najlepší odborníci v krajine nám hovoria, čo máme robiť. Je to’správna vec.’Musíte sa’pozrieť na vedecké poznatky.”  

“Ak máte len dve minúty…vráťte sa k povoleniu na núdzové použitie spoločností Pfizer a Moderna a pozrite sa na zložky,”pokračoval Trozzi. “Alebo, ešte lepšie, prejdite na prvé údaje z 3-mesačnej klinickej štúdie, zverejnené v marci 2021, ktoré ukázali oveľa vyššiu úmrtnosť v priebehu 3 mesiacov ako vírus SARS-CoV-2 s úmrtnosťou nižšou ako 0.15, ktorý nespôsobil žiadne úmrtie medzi mladými ľuďmi, a ktorý, ak by sme ho mohli liečiť, by mal úmrtnosť, ktorá [bola] nepozorovateľná a spôsobila, že by flusy vyzerali zle.” 

Trozzi naznačil, že lekári, podobne ako iní odborníci, si často myslia, že vedia viac, ako vedia. To, že je odborníkom na urgentnú medicínu, z neho napríklad nerobí odborníka na geopolitiku a ďalšie témy, ktoré vymenoval. Trozzi je presvedčený, že lekári si musia osvojiť pokoru a poctivo sa pozrieť na vedu o COVID-19.  

“Veda vás dovedie k mnohým veciam a vy si uvedomíte, že COVID je súčasťou vojny,” vyhlásil. “Je“súčasťou väčšej agendy a táto agenda zabije vaše vlastné vnúčatá.”  

Trozzi verí, že konečným bodom je globálna diktatúra s “dramatickým znížením ľudskej populácie a zostávajúcimi ľuďmi, ktorí budú v podstate zotročení malou skupinou globálnych predátorov.”V záujme budúcich generácií bol ochotný vzdať sa svojho cenného majetku a chce, aby sa k tomu postavili aj jeho kolegovia.  

“Myslím si, že nastal čas, keď sa lekári musia prestať nechať využívať megalomanmi a začať sa vracať k svojej [Hippokratovej] prísahe,”povedal. “Musíte sa spoločne postaviť proti kolégiu [lekárov a chirurgov]. Keď budete’dostávať žaloby za injekcie, ktoré poškodili a zabili ľudí, musíte si uvedomiť, kto vás k tomu donútil: zdravotnícke regulačné orgány a predovšetkým ministerstvo zdravotníctva.”  

Lekár Dr. Chris Shoemaker chce, aby lekári poznali príbeh 80 hospitalizovaných pacientov s COVID, ktorých blízki bojovali na súde za ich liečbu ivermektínom. Príbuzní 40 z týchto pacientov svoj boj vyhrali, ich blízki boli liečení liekom a všetkých 40 prežilo. Avšak nevedomá “kontrolná skupina,” 40 pacientov, ktorých príbuzní neuspeli pri získaní ivermektínu, nemala také šťastie. V skutočnosti 39 z týchto 40 ľudí zomrelo.  

“Tak čo, ako’na kontrast, lekári?"” spýtal sa Shoemaker.  

Lekár poznamenal, že chrípková sezóna, ktorá sa začína v septembri, nie je tak ďaleko, a požiadal zdravotnícke zariadenie, aby umožnilo vhodnú liečbu COVID-19.  

“Ivermektín nepomáha proti bežnej chrípke,” povedal. “Pomáha však proti ochoreniu COVID. Dovoľte mu to. Povoľte ho vo svojich lekárňach. Povoľte ho v nemocniciach. A prestaňte zabíjať našich občanov tým, že ho nepovolíte.” 

“To’je môj odkaz.”  

Ze štyroch rečníkov imunológ Dr. Byram Bridle predniesol najtvrdšiu obžalobu lekárskej komunity. 

“Nie som lekár a chvalabohu,”povedal. “Zlyhali ste Kanaďania.”  

Bridle radí lekárom, aby sa vzorom stali O’Connor, Trozzi a Shoemaker. Pochválil týchto troch a ich podobne zmýšľajúcich kolegov za to, že “v posledných troch rokoch skutočne praktizovali lekársku etiku.”  

Bridle rozdelil zvyšok kanadských’lekárov na dve skupiny: tých, ktorí “zabúdali” na pravdu o COVID, a tých, ktorí mali obavy, ale v prvom rade sa starali o svoje záujmy a svoju prácu. Vedec bol očividne rozzúrený, že tí druhí dovolili, aby O’Connora, Trozziho a Shoemakera “obesili na klinec.” Verí, že keby sa všetci lekári, ktorí poznali pravdu, postavili, lekári, ktorí sa ozvali, by neboli tak ľahko vyčlenení na potrestanie.  

“Lekárska komunita v Kanade je v prvom rade zodpovedná za umožnenie najväčšej lekárskej krízy celej našej generácie, a to sa v budúcnosti nemôže opakovať,” vyhlásil Bridle. “Treba vedieť sledovať vedu.” 

Expert COVID-19 pre LifeSiteNews uviedol, že priemerný lekár pred získaním kvalifikácie absolvuje len päť prednášok z imunológie, ktorej čiastkovou súčasťou je aj vakcinológia. “Takže si predstavte, ako málo vzdelania získajú o vakcínach,” dodal.  

Lekárom odkázal: “Keď ide o tieto medicínske otázky, musíte byť otvorení pohľadu všetkých odborníkov.”Odporučil im tiež, aby sa pýtali, prečo sú cenzurovaní odborníci, ktorých obavy sa nezhodujú s&nbspoficiálnym príbehom.  

“Takzvaní odborníci na dezinformácie  nesledujú svoju vlastnú vedu, zavrčal. Po prvé, správny spôsob, ako sa vysporiadať so skutočnými dezinformáciami, je verejná diskusia. Nikto z jeho kritikov nebol ochotný s Bridlom verejne diskutovať, hoci môže ukázať dokument, v ktorom sa píše, že “tí, ktorí sa nedostavia na verejnú diskusiu, spôsobujú najväčšie škody.” 

“Takže pochopte: oni sa neriadia svojou vedou,” povedal Bridle pracovníkom LifeSite. Svojich kritikov označil za zbabelcov a povedal, že podľa neho sú zbabelci, pretože “nemajú ani poňatia o tom, o čom’hovoria, a nemajú’vedecké poznatky, ktorými by to podložili.”  

Imunológ odmietol citácie Svetovej zdravotníckej organizácie a ďalších oficiálnych orgánov ako “vedu o povesti.”  

“Prestaňte sa odvolávať na tieto tretie strany, ktoré tvrdia, že existuje ustálená veda,” poradil lekárom. “Musíte byť schopní pochopiť, čo hovoria skutočné primárne vedecké údaje, a musíte sa nimi riadiť.”  

Bridle vyzval lekárov, aby podporili zrušených lekárov a požadovali, aby boli vrátení do práce a aby im bola vyplatená náhrada. Taktiež ich nabádal, aby sa zbavili skorumpovaného vedenia a obnovili “kolégiá…tak, aby’praktizovali správnu lekársku etiku a aby im skutočne záležalo predovšetkým na zdraví Kanaďanov.” 

Pri vedcovom odkladaní mikrofónu sa ozval srdečný potlesk.