tmp_5d7bd869-8282-4ad7-9f01-f88826c5c9ad-810x500.jpeg

Steve Mosher varuje, že komunistická Čína plánuje vyľudniť Západ

69
Kultúra smrti

Komunistická strana Číny (KSČ) plánuje ovládnuť svet a súčasťou tohto plánu je aj vyľudnenie zvyšku sveta.

Tieto tvrdenia môžu znieť príliš bláznivo na to, aby boli presné, ale môj hosť Steve Mosher, odborník na Čínu a demografiu, je presvedčený, že sú pravdivé. V dnešnej’epizóde relácie The John-Henry Westen Show si so mnou Mosher sadol, aby sa porozprával o tom, ako Čína využíva niekoľko nástrojov na posilnenie svojej dominancie vo svete, vrátane populárnej nákupnej aplikácie, biologickej vojny a umelej inteligencie.

Mosher hovoril o tom, že ČKS sa chce stať “výrobnou základňou sveta” a že “by chceli vidieť zvyšok sveta vyľudnený.”

“Chcela by, aby sa počet obyvateľov Európy a Severnej Ameriky znížil možno použitím rôznych biologických zbraní a potom ich nahradili prisťahovalci z Číny,” povedal populačný expert, pričom citoval knihu Nová výsostná krajina od bývalého šéfa Čínskej národnej obrannej univerzity.

Mosher uviedol, že v tejto knihe čínsky vojenský expert hovorí o “vývoji biologických zbraní, ktoré by boli zamerané na špecifické etniká, ktoré by boli zamerané na historických nepriateľov Číny”možno na Japoncov, alebo ktoré by boli zamerané na Afričanov, alebo ktoré by boli zamerané na kaukazské obyvateľstvo.”

Ďalšia kniha s názvom Neobmedzená vojna, písaná dvoma vysokopostavenými čínskymi vojenskými plukovníkmi, opisuje, ako “je čínska komunistická strana odhodlaná použiť všetky prostriedky, ktoré má k dispozícii, aby posilnila svoju moc a kontrolu navonok, nielen vo vnútri Číny, ale aj mimo Číny, aby zahrnula celý svet,” vysvetlil Mosher a dodal, že “neobmedzená vojna zahŕňa aj biologickú vojnu.” 

Mosher varoval ľudí, aby nepoužívali aplikáciu Temu na čínskom trhu, pretože ČKS ju používa ako nástroj na špehovanie a kradnutie osobných údajov.

“To, čo zistili kybernetickí experti, je, že samotná aplikácia obsahuje škodlivý softvér a sťahuje všetko, čo máte v telefóne,” povedal Mosher. “V podstate vám vykráda telefón. A možno si poviete: ‘No, samozrejme, nesnažia sa všetky spoločnosti získať od vás údaje o vašich vyhľadávaniach, aby mohli zobrazovať aj reklamy?"’”

“Toto je oveľa viac, ”zdôraznil."“Sťahuje to vaše kontakty, sťahuje to vaše fotografie. Sťahuje nielen všetky vaše vyhľadávania; sťahuje vaše finančné informácie.”

Po nainštalovaní “aplikácie sa nedá jednoducho odinštalovať. Keď ju raz ’máte v telefóne, keď je tento malý parazit vo vašom telefóne, zostane v ňom aj napriek vašej snahe odinštalovať ho.”

Tieto údaje sa potom posielajú ČKS, pretože komunistická strana priamo alebo nepriamo kontroluje všetky spoločnosti v Číne, vysvetlil Mosher.

Dodatočne lacný tovar predávaný na Temu sa vyrába za neľudských pracovných podmienok, ktoré Mosher opísal ako “otrockú prácu.”

Mosher hovoril aj o tom, ako Čína používa umelú inteligenciu na sledovanie občanov a presadzovanie svojho systému sociálneho kreditu.

Expert na Čínu uviedol, že sledovacie kamery v Číne môžu identifikovať niekoho, kto chodí na čierno, a odpočítať “pokutu za chodenie na čierno z vášho bankového účtu bez toho, aby bol potrebný akýkoľvek ľudský zásah.” 

“To je totalita v kybernetickom štýle.” 

Upozornil, že “sa zo dňa na deň viac podobáme Číne”, pretože ľudia z medzinárodných organizácií, ako je Svetové ekonomické fórum (WEF), sú “priťahovaní týmto modelom.” 

Steve Mosher je prezidentom Inštitútu pre výskum populácie a jeho najnovšia kniha, Diabol a predseda Mao a čínsky komunizmus, má vyjsť do konca roka.

The John-Henry Westen Show je dostupná vo forme videa na s YouTube kanáli a vpravo tu na mojom blogu LifeSite.

K dispozícii je aj v audio formáte na platformách ako SpotifySoundcloud, a Acast. Čakáme na schválenie aj pre iTunes a Google Play. Ak sa chcete prihlásiť na odber audio verzie na rôznych kanáloch, navštívte Stránku vysielania tu.

Vytvorili sme’pre túto reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť na zverejnenie novej epizódy. Prosím, prihláste sa teraz kliknutím sem. Môžete sa tiež prihlásiť na Kanál YouTube a YouTube vás’upozorní na nový obsah.

Môžete mi posielať spätnú väzbu alebo nápady na témy relácií prostredníctvom e-mailu [email protected].