Vaccine-child-scaled-e1678291223838-810x500.jpeg

Tribunál v Britskej Kolumbii rozhodol v neprospech matky, ktorej deti vyhodili zo škôlky kvôli výstrelu COVID

38
Kultúra smrti

Tribunál v provincii Britská Kolumbia rozhodol v prospech škôlky, ktorá vyhodila dve deti zo svojho zariadenia, pretože nemali očkovania COVID.

Ako sa uvádza v nedávnej správe Tofino-Ucluelet Westerly News, tribunál pre občianskoprávne spory v provincii Britská Kolumbia rozhodol v neprospech matky, známej ako JM kvôli zákazu zverejňovania informácií týkajúcich sa nízkeho veku jej detí, ktorá podala žalobu o 3 137 USD.65 po tom, ako jej dve deti vyhodili zo zariadenia dennej starostlivosti o deti kvôli ich statusu očkovania. 

Dve malé deti JM’neboli očkované vakcínou COVID a ona podala žalobu na súd na zariadenie dennej starostlivosti o deti a jeho prevádzkovateľa, známeho ako KM, pretože jej vypovedali zmluvu o starostlivosti o deti kvôli statusu detí’bez očkovania vakcínou COVID.  

JM žiadala o náhradu škody za duševné utrpenie, ktoré jej KM spôsobila týmto utrpením.  

Tribunál napísal: “Zistil som, že KM a JM mali ešte niekoľko ústnych rozhovorov o tejto otázke, v ktorých JM oznámila, že jej manžel nechce, aby deti boli očkované, a KM oznámila, že neočkované deti sú ‘neočkované.’”  

JM dostala päťtýždňovú výpoveď, že jej zmluva so škôlkou bude ukončená, pretože porušila zmluvu, pretože jej deti nemali očkovanie COVID.  

Ako uviedol súd, “23. septembra 2022 dala KM JM päťtýždňovú’výpoveď, že ukončí poskytovanie služieb starostlivosti o deti, ak deti nebudú zaočkované. Konštatujem, že tým poskytla viac ako jeden celý mesiac’výpovednej lehoty.” 

“Ako bolo uvedené, JM tvrdí, že požiadavka KM, aby boli deti očkované, bola jednostrannou zmenou zmluvných’podmienok. Ako však bolo uvedené, KM mala právo zmeniť svoje zásady COVID-19 a okamžite vypovedať zmluvu, ak niekto tieto zásady nedodržal. KM bola tiež oprávnená vypovedať zmluvu s primeranou výpovednou lehotou.”  

V rozhodnutí tribunálu sa uvádza, že škôlka bola “oprávnená jednostranne vypovedať zmluvu” JM, pričom dodala, že KM si splnila všetky povinnosti.  

“Konštatujem, že KM si splnila svoje povinnosti vyplývajúce zo zmluvy a poskytla primeranú výpovednú lehotu v súlade s požiadavkami,”uvádza sa v rozhodnutí.  

V dôsledku toho bola celá žaloba JM’na základe rozhodnutia tribunálu úplne zamietnutá.  

Provincia Britská Kolumbia, v ktorej vládne socialisticky orientovaná vláda Novej demokratickej strany (NDP), mala od polovice roka 2020 do konca roka 2022 jedny z najprísnejších Mandátov COVID nielen v Kanade, ale aj na svete. Kostoly boli na celé mesiace zatvorené a provinční zamestnanci, ktorí nedostali zábery COVID, boli umiestnení na dovolenku alebo prepustení.  

Mandát na očkovanie proti COVID rozdelil kanadskú spoločnosť. Samotné mRNA očkovania schválené na používanie v Kanade sa súviseli s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí.  

Tieto očkovacie látky majú tiež spojenie s bunkovými líniami získanými z potratených detí. V dôsledku toho ich mnohí katolíci a ďalší kresťania odmietli užívať.  

V dôsledku mandátnych injekcií COVID sa mnohí Kanaďania, ktorí sa rozhodli ich nedostať, stretli s diskrimináciou. 

Nedávno 41-ročný Ross Wightman z Britskej Kolumbie podal žalobu proti spoločnosti AstraZeneca, federálnej vláde Kanady, provinčnej vláde jeho provincie a lekárni, v ktorej mu bola podaná injekcia, po tom, čo dostal podľa jeho názoru neadekvátne odškodnenie z národného’Programu podpory zranení spôsobených vakcínami (VISP).    

Wightman dostal injekciu od spoločnosti AstraZeneca v apríli 2021 a krátko nato úplne ochrnul. Následne mu diagnostikovali Guillain-Barrésyndróm.  

Znamenané je, že zdravotnícke úrady v Britskej Kolumbii naďalej presadzujú očkovanie COVID napriek pribúdajúcim dôkazom o škodlivosti, ktorú môže spôsobiť. 

Práve minulý týždeň najvyššia zdravotnícka predstaviteľka provincie Bonnie Henryová vyzvala napodávanie ešte väčšieho počtu dávok očkovania COVID na jeseň tohto roka, pričom injekcie označila nie ako “posilňovače”, ale ako “aktualizované sezónne” vakcíny.

A to napriek tomu, že VISP doteraz vyplatil poškodeným očkovaním COVID viac ako 6 miliónov dolárov.