RRK-Jr-810x500.png

RFK Jr. diskutuje s Tuckerom Carlsonom o "zástupnej" vojne proti Rusku, biolaboratóriách a vražde JFK

53
Kultúra smrti

Výbušnom rozhovore s Tuckerom Carlsonom poskytol demokratický kandidát na prezidenta Robert F. Kennedy Jr. rozsiahlu kritiku neokonzervatívnej vojny proti Rusku, ako aj amerického programu vývoja biologických zbraní a toho, kto podľa neho zavraždil jeho zosnulého strýka, prezidenta Johna F. Kennedyho v roku 1963.

Rozhovor bol zverejnený v pondelok večer v 16. časti Carlsonovej’relácie Tucker na Twitteri, ktorú spustil po náhlom zrušení svojej historicky najsledovanejšej káblovej spravodajskej relácie na Fox News 24. apríla.

Kennedy poskytol dôkladnú históriu vojny na Ukrajine a obvinil verejnosť, že bola “od začiatku klamaná”, pričom jej bolo predložené “komiksové zobrazenie, ktoré vidíme v každej vojne. Je tu zlý chlapík, ktorý je, viete, nevýslovne zlý, ktorý plánuje dobytie sveta alebo teroristický útok na Ameriku, a my musíme byť tí dobrí a ísť ho zastaviť.”

Ale “pozadie ukrajinskej vojny je oveľa zložitejšie, ” a zahŕňa “skupinu ľudí, ktorí sú známi ako neokonzervatívci”, ktorí “od roku 2001 hovoria o umiestnení NATO na Ukrajine, ” povedal.

Kennedy hovoril o historických a praktických bezpečnostných dôvodoch, pre ktoré bolo začlenenie Ukrajiny do NATO zo strany Západu jasnou “červenou čiarou” pre Rusko, ktoré opakovane a výslovne varovalo, že pôjde do vojny, aby tomu zabránilo, pričom to všetko americkí diplomati dobre vedia a plne uznávajú.

“Rusi boli cez Ukrajinu napadnutí trikrát. Pri poslednom napadnutí Hitler zabil 20 až 40 miliónov Rusov. Hitler zabil jedného zo siedmich Rusov,” vysvetlil RFK Jr. po tom, čo v roku 1992 sľúbil, že NATO sa neposunie “ani o centimeter” na východ, tento sľub od roku 1997 porušil. Aliancia sa ďalej posunula o “nie o jeden palec, ale o 1 000 míľ a pridala 14 krajín,” vysvetlil. To zahŕňalo “umiestnenie odpaľovacích zariadení pripravených na jadrové strely … [ktoré] môžu niesť rakety Tomahawk” do Poľska a Rumunska. Z tejto blízkosti by sme mohli za 12 minút dekapitovať celé vedenie Ruska,” povedal. A dokonca odtiaľto sa NATO chcelo posunúť oveľa ďalej na východ pripojením Ukrajiny.

RFK ml. to prirovnal ku kubánskej raketovej kríze v roku 1963, keď by bol jeho zosnulý strýko, prezident Kennedy, zrejme nútený napadnúť ostrovný štát, aby ochránil vlasť USA pred takouto hrozbou.

Carlson reagoval záverom, že politika rozširovania NATO preto naznačuje zámer vyprovokovať Rusko k vojne, čo Kennedy potvrdil. Kandidát pokračoval opisom toho, ako sa USApodporovaný štátny prevrat na Ukrajine z roku 2014, ktorého súčasťou bola riadne zvolená vláda, boli aj predstavitelia novej západnej vlády, ktorí boli vtedy vybraní USA. úradníčka ministerstva zahraničných vecí Victoria Nulandová, “ústredná postava neokonzervatívnej ideológie.”

Carlson sa opýtal: “Je to demokracia, keď Victoria Nulandová vyberá vašu vládu? ”

“CIA nerobí demokraciu,”odpovedal RFK Jr. “CIA zvrhla v rokoch 1947 až 1997 tuším 83 vlád. To je tretina vlád na Zemi a väčšina z nich bola demokratická. Takže nerobí’demokraciu, ale štátny prevrat.”

‘Vedci smrti’ vyvíjajúci ‘desivé’ biologické zbrane na Ukrajine

Bývalý moderátor Fox News ďalej pripomenul, že Nulandová priznala prítomnosť americkej armády na Ukrajine.amerických biolaboratórií na Ukrajine minulý rok a spýtal sa svojho hosťa: “Prečo by sme mali mať biolaboratóriá na Ukrajine?"”

“Pretože vyvíjame”biologické zbrane,”tvrdil RFK Jr. a tieto biologické zbrane využívajú všetky druhy novej syntetickej biológie a technológie CRISPR a techniky genetického inžinierstva, ktoré neboli dostupné predchádzajúcim generáciám. A môžu z toho vzniknúť desivé, hrôzostrašné veci.”

Zhrňujúc históriu tohto vývoja povedal: “keď Patriot Act v roku 2001 znovu otvoril zbrojné sklady s biologickými zbraňami, Pentagón začal dávať do biologických zbraní veľa peňazí, ale v tom čase boli nervózni”, pretože takýto postup môže porušovať Ženevské konvencie, čo bolo “obesením.”

“Preto preniesli právomoci v oblasti biologickej bezpečnosti na jednu agentúru v rámci HHS [Health and Human Services], ktorá sa volá [National Institutes for Allergy and Infectious Disease] a vedie ju Anthony Fauci. Takže Anthony Fauci dostal všetku zodpovednosť za vývoj biologických zbraní. V tom čase dostal od Pentagónu 68-percentný príplatok, aby mohol túto prácu vykonávať. A preto bol najlepšie plateným úradníkom v americkej vláde.

Z dôvodu “spätného úderu” z použitia akejkoľvek biologickej zbrane, keď “ochorie aj vaša strana”, sa vždy súčasne vyvíja vakcína. Takýto vývoj týchto dvojzložkových zbraňových systémov sa uskutočňuje “prostredníctvom vedného odboru nazývaného veda o zisku funkcie, kde vezmete infekčný mikrób a zosilníte jeho infekčnosť,” vysvetlil RFK ml. “a potom ho urobíte imúnnym voči antibiotikám a terapeutickým liekom a iným liečebným postupom.”

“Takže je to vlastne”inverzná medicína. Už 2 800 rokov, od čias Hippokrata, sa lekári snažia prísť na to, ako urobiť mikróby menej infekčnými a menej smrteľnými, a na tento účel vyvinuli antibiotiká a terapeutiká,” povedal. “No chlapci, ktorí sa zaoberajú týmto …, sú teraz na plný úväzok zamestnaní vývojom mikróbov, ktoré sa dajú použiť na zabíjanie ľudí.”

Ironicky Kennedy povedal, že týchto 36 000 osôb sa nazýva “vedci zaoberajúci sa životom,” ale “v skutočnosti sú to ‘vedci zaoberajúci sa smrťou.”

Fauci vybudoval laboratóriá pre túto operáciu po celých Spojených štátoch, ale v roku 2014, keď unikli tri z týchto mikróbov, sa zdvihla vlna protestov verejnosti, vrátane vypočutí v Kongrese.

“Tristo vedcov napísalo prezidentovi Obamovi a povedali: ‘Musíte zavrieť Anthonyho Fauciho, pretože on’vytvorí mikrób, ktorý spôsobí globálnu pandémiu,’”vysvetlil Kennedy. “A tak Obama podpísal moratórium a zatvoril 18 najhorších experimentov Anthonyho Fauciho’… [Ale] namiesto toho, aby sa podriadil tomuto zákonu, Anthony Fauci presunul veľa svojich operácií do zahraničia”, pričom väčšina z nich skončila vo Wuhane a na Ukrajine.

Kto zavraždil JFK?

RFK ml. ďalej rozoberal svoje názory na to, kto zavraždil jeho strýka, prezidenta Kennedyho, a uviedol: “Konkrétni ľudia, ktorí sa na tom podieľali, boli takmer všetci spojení so stanicou v Miami, ktorá bola v tom čase najväčšou stanicou CIA. Bola to v podstate kubánska stanica. A ľudia, ktorí boli zapojení do tejto stanice, boli ľudia ako Bill Harvey a David Atlee Phillips, ktorý bol jednoznačne zapojený do atentátu na môjho strýka’. Podľa všetkých dôkazov bol Lee Harvey Oswald’sprievodcom v CIA.”

Väčšina zúčastnených “bola spojená s Kubou” a “hnevala sa na môjho strýka za to, že neposlal letecké krytie počas invázie v Zátoke svíň” a za to, že odzbrojil proticastrovskú milíciu so sídlom v Miami, ktorá “prenasledovala Kubu” a potápala ruské lode.

RFK ml. jediný reálny prezidentský kandidát, ktorému kedy bola odmietnutá ochranka tajnej služby

Na začiatku rozhovoru Kennedy opísal, že ako vyzývateľ Joea Bidena v boji o demokratickú nomináciu na prezidenta mu bola odmietnutá ochranka tajnej služby zo strany administratívy jeho súčasného protikandidáta”.

“Nepodarilo sa nám nájsť jediného prezidentského kandidáta, ktorý by požiadal prezidenta o ochranu a nedostal ju,” povedal a vymenoval niekoľko pomerne neznámych kandidátov, ktorí dostali takúto podrobnú ochranu až 551 dní pred voľbami spolu s bývalými vládnymi predstaviteľmi, ako napríklad John Bolton, ktorý sa takejto ochrane teší dodnes.

Vzhľadom na pravidelné vyhrážky smrťou, ktoré dostáva, spolu so skutočnosťou, že jeho otec aj strýko boli zavraždení, “najmenej zlomyseľný výklad”, ktorý by mohol dať tomuto rozhodnutiu, bol, že “hrajú tvrdú hru” a chcú “ho vykrvácať”, vzhľadom na to, že musí mesačne minúť viac ako 100 000 dolárov na osobnú ochranu.

Posledy Carlson robil rozhovor s Kennedym 19. apríla, keď kandidát oficiálne oznámil svoju kandidatúru na prezidenta. Advokát a autor neskôr špekuloval, že tento rozhovor pravdepodobne viedol k náhlemu prepusteniu veľmi populárneho moderátora’

Tucker Carlson: Trump obvinený z toho, že odmietol ‘neokonskú vojnovú agendu,’ zradil Pencea a Pompea

Tucker Carlson: RFK Jr. odhalil médiá ‘strážcov brány’ ako ‘transparentne smiešne’

Tucker Carlson: ‘Vojny za demokraciu’ v skutočnosti ‘umožňujú diktatúru’ v USA a v zahraničí

Kampaň RFK Jr. hovorí, že nepodporí’žiadne zákazy potratov, len niekoľko hodín po tom, čo naznačil opak

‘Hysterický a agresívny’: Tucker Carlson naznačuje, že ho vyhodili za to, že odhalil korupciu ‘klamárov’