vaccine-mandates-scaled-e1692185220968-810x500.jpg

Médiá hlavného prúdu naďalej ignorujú hrozné škody spôsobené zábermi COVID

70
Kultúra smrti

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND

V našej krajine sa odohráva tichá tragédia epických rozmerov. Je’tichá, pretože médiá si odmietajú spojiť súvislosti.

Všimli ste si v poslednom čase tsunami titulkov o vysokopostavených Američanoch, ktorí “náhle” zomreli alebo utrpeli infarkt, mŕtvicu či krvné zrazeniny v mladom veku? Celebrity, športovci, zabávači a generálni riaditelia padajú mŕtvi alebo dostávajú infarkty.

Médiá stále pískajú ako na cintoríne.

Vždy sa nájde tisíc výhovoriek. Čokoľvek a všetko, okrem obviňovania vakcíny COVID-19. Nikdy to nemôže byť vakcína.

Podivné však je, že prakticky každý z týchto mŕtvych, zmrzačených, postihnutých alebo vážne chorých ľudí má jedno spoločné: boli očkovaní. Aká divoká náhoda!

Čoskoro napíšem stĺpček o 65 mojich priateľoch, známych a obchodných partneroch, ľuďoch, ktorých osobne poznám a ktorí zomreli alebo vážne ochoreli po očkovaní. Čísla sa hromadia. Nie sú to náhody. Je to vzorec. Skúmanie takéhoto vzorca sa kedysi nazývalo “vedou”

Mám zatiaľ jeden blízky a osobný príbeh, ktorý by si mal vypočuť každý Američan. Minulý týždeň som išiel na večeru s jedným zo svojich najlepších priateľov (nazvime ho Mike). Rozpovedal mi príbeh svojej vlastnej sestry, ktorú ťažko zranila a zdravotne postihla vakcína COVID-19. Potom mi oznámil, že je’mojou veľkou fanúšičkou a každú sobotu sleduje moju televíznu reláciu Real America’s Voice. Povedal, že by sa so mnou rada porozprávala a podelila sa so svojím príbehom.

Včera sme sa rozprávali. Tu’je jej príbeh.

Volajme ju Jane. Je to úspešná generálna riaditeľka. Jane vedie zdravotnícku organizáciu, ktorá pomáha deťom. Chcela mi zdôrazniť, aká bola zdravá, než dostala vakcínu. Služobne cestovala po celom svete a všade si nosila vlastnú batožinu. Denne najazdila na bicykli 15 míľ. Chodila na hodinové hodiny spinningu. Stravovala sa zdravo. Nebrala žiadne lieky.

Počas pandémie COVID-19 Jane nikdy nedostala COVID-19. Pokračovala v bicyklovaní 15 míľ niekoľkokrát týždenne. Denne prešla tri míle.

Vtedy na ňu jej lekár tlačil, aby si vzala vakcínu COVID-19. Bola znepokojená a skeptická, ale nakoniec súhlasila. Vzala si jednu injekciu od spoločnosti Pfizer. Jednu. Žiadne druhé očkovanie. Žiadna posilňovacia vakcína. Len jedno.

To stačilo na to, aby jej to zničilo život. Jane už nikdy nebude ako predtým.

Za štyri hodiny pocítila extrémnu bolesť nervov. Bolesť, akú ešte nikdy v živote nepocítila. Bolesť otupujúca myseľ.

Vtedy prišlo búšenie srdca. Búšenie srdca. Silné svalové zášklby. Silná svalová slabosť. Dýchavičnosť. Strašná únava. Mozgová hmla taká silná, že sa už nedokázala sústrediť ani zvládnuť ani základné úlohy.

Naskôr prišlo rozmazané videnie. Citlivosť na svetlo a zvuk. Suché oči a sucho v ústach. Závraty. Zvonenie v ušiach také hlasné, že nedokázala myslieť. Vypadávanie vlasov v chumáčoch. Silné pálenie záhy. Problémy s krvným obehom: jej nohy boli fialové. Sotva mohla chodiť. Vnútorný tras taký silný, že mala pocit, akoby jej v tele vibroval mobilný telefón. V noci ju trápia také bolesti, že nemôže’spať.

Jane po očkovaní trpela aj menštruačnými problémami. Vo februári tohto roku krvácala tak silno, že ju hospitalizovali a nakoniec si vyžiadala urgentnú operáciu.

V marci to bol nový problém, ktorý si vyžiadal hospitalizáciu. Srdce jej bilo tak rýchlo, až mala pocit, že vybuchne. Zo 60 úderov za minútu sa v priebehu niekoľkých sekúnd zvýšilo na 165. Jej stav srdca je taký vážny, že sa obáva, že by mohla kedykoľvek “náhle zomrieť”.

Toto je Jane’nový normálny stav. Celý život bola úplne zdravá. Potom dostala vakcínu COVID-19 od spoločnosti Pfizer. Jej život sa po tejto jedinej vakcíne okamžite zmenil. Teraz je pre ňu ťažké ísť na záchod.

Ale toto nie je náhoda. Jane sa pridala k skupine na Facebooku pre obete vakcíny COVID-19. V súčasnosti má už 5 000 členov – všetci s podobnými príbehmi.

Môžu byť tí šťastnejší. S manželkou každý piatok večer večeriame v našej obľúbenej reštaurácii. Manažér (hovoríme mu John) sa každý týždeň zastavil pri našom stole, aby nás pozdravil. Vždy sa podelil s príbehmi o svojej manželke a dcére. Jeho rodina bola jeho život. S Johnom sme sa radi rozprávali.

Pred tromi týždňami sme vošli do reštaurácie. Hlavný manažér nám povedal, že John práve “náhle zomrel.” Nikdy v živote nebol chorý, mal 52 rokov a zrazu sa zrútil a zomrel na infarkt pred očami svojej manželky. Keďže každý zamestnanec musel byť očkovaný, aby mohol pracovať, vieme, že John bol očkovaný. Počas nadchádzajúceho víkendu sa zúčastníme na jeho smútočnom obrade.

Fakty sú vonku. Vlastná interná správa CDC’uvádza viac ako 117 000 nadbytočných úmrtí amerických detí od zavedenia vakcíny. DETI. To’je viac nadbytočných mŕtvych detí za dva roky ako všetci americkí vojaci zabití vo vietnamskej vojne za desať rokov.

Životné poisťovne uvádzajú, že od roku 2021 (rok, keď sa začala používať vakcína COVID-19) je medzi Američanmi v produktívnom veku viac nadbytočných úmrtí ako kedykoľvek v histórii. Čo majú spoločné Američania v produktívnom veku? Bidenova administratíva ich prinútila prijať vakcínu alebo prísť o prácu.

Ed Dowd, bývalý finančný manažér spoločnosti Blackrock, ktorý sa živí analýzou čísel, tvrdí, že počet invalidov sa od zavedenia vakcíny zvýšil o milióny. MILIÓNY. Preto je taký vážny nedostatok zamestnancov.

Vieme, že sa to deje. Ďalšou obeťou môžete byť vy, váš manželský partner, vaše deti.

Nedopustiť sa teraz ničoho; tváriť sa, že sa to nedeje; dúfať, že to zmizne; snažiť sa to ututlať, to už nie je o nevedomosti, klamstve, či dokonca o chamtivosti.

V tejto chvíli nerobiť nič, odmietnuť konať, je kombináciou čistého zla, masovej vraždy a zločinov proti ľudskosti.

Pretlačené so súhlasom WND News Center.