shutterstock_552864952-scaled-e1692197879237-810x500.jpg

Schvaľuje FBI zasahovanie komunistickej Číny do amerického volebného systému?

22
Kultúra smrti

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND

Poznali sme príbeh True the Vote prvých dvoch častí odysey pri odhaľovaní nočnej mory zahraničného zasahovania do volieb a následného odhalenia hrôzy spolupráce s FBI na podstatnej hrozbe pre budúcnosť Ameriky, vzťahu, ktorý by viedol k zrade federálnej agentúry.

Začalo sa to odhalením organizácie True the Vote’o nie práve najlepšie premyslenom sprisahaní Číny s cieľom podkopať posvätnosť americkej volebnej inštitúcie. Catherine Engelbrechtová a Gregg Phillips, dvojica, ktorá sa vo svojom výskume pre film “2000 mulov” stretla s podivnými a znepokojujúcimi vzorcami volebných nezrovnalostí, si mysleli, že už videli všetko. Ale toto bolo iné - oveľa iné.

V priebehu času sa stali svedkami toho, čo sa ukázalo ako zdanlivo existenčná a podstatná hrozba, ktorú predstavovala zahraničná spoločnosť, operujúca bezostyšne a otvorene, aby sa zapojila do vnútorného fungovania amerických volieb. Tá spoločnosť sa volala Konnech, bezostyšne čínska spoločnosť, ktorá si kúpila cestu do Ameriky. A bolo by ťažké získať ju späť. Čínska vláda si robila nároky na vlastníctvo všetkých údajov zozbieraných z 32 najväčších volebných centier v USA, a to bezpodmienečne.

True the Vote odniesla všetky tieto informácie FBI. Engelbrecht a Phillips s nimi úzko spolupracovali. Boli presvedčení, že agenti, s ktorými spolupracovali ako partneri a spoločne sa dopracovali k pravde, boli úprimní. A potom prišla zrada.

Táto akcia sa volala “Projekt Tiger.” Prebiehala v troch dejstvách známych ako “Objavenie,” “Operácia” a “Zrada.” Trvala od januára 2021 do apríla 2022. A pokračuje dodnes.

“FBI v tejto súvislosti otvorila významnú kontrarozviednu operáciu,” povedal Phillips. “Neboli to’len americké informácie, boli to austrálske informácie, kanadské informácie, mexické informácie – a nakoniec sme zistili, že ČKS (Komunistická strana Číny) mala na serveri svoje vlastné informácie.”

Takže všetky tieto informácie odovzdali FBI.

Konnech mal tiker, ktorý ukazoval, že U.S.A.USA, s ktorými obchodovali, takže na príkaz FBI’True the Vote im všetkým napísal a adresoval ich otázky spoločnosti.

“Osoba, ktorá vlastnila spoločnosť, mi začala odpisovať a ja som začal spätne komunikovať s poznatkami FBI,”povedal Engelbrecht. “A naozaj sme mali pocit, že FBI to zastaví.”

Všetci sa napokon zhodli na tom, že prienik predstavuje hrozbu pre národnú bezpečnosť. FBI súhlasila s tým, čo by jej Pravda o hlasovaní vrátila. Dozvedeli sa, že Konnech sa do USA dostal cez čínsky’Konfuciov inštitút, s ktorým ministerstvo zahraničných vecí nakoniec prerušilo spoluprácu.

Potom prišla “Zrada.”

“Dva týždne predtým, ako vyšiel film (‘2000 múl’), mi zavolal agent, ktorý povedal, že FBI sa na to začína pozerať inak,” povedal Engelbrecht. “Prišli dve ženy a povedali, že začínate vyzerať ako zločinci. A povedali nám, aby sme spoločnosť poučili, že sme narušili ich firewall. Nič z toho nie je pravda.”

Phillips sa neskôr dozvedel, že ho obvinili z krádeže troch chrbticových sietí serverov spoločnosti Unicom. Informovali ich, že problém bol pridelený CIA, NSA a ďalším.

“Bolo to veľmi intenzívne,” povedal Engelbrecht.“Povedali, že sa ozvú a pokúsia sa to vyriešiť. Nejaký čas sa neozvali. Keď sa tak stalo, jeden z agentov povedal, že je veľmi znepokojený, že sa to deje a že by sme mali byť ochotní použiť jadrovú možnosť a ísť do tlače.”

Phillips nazýva FBI “najhoršími zradcami” za to, čo urobili.

Medzi tým, a to je možno najviac znepokojujúce, hovorí: “Tento softvér je stále v hre.”

Toto’je to, čo tímu True the Vote skutočne nedá spať celú noc – mnoho nocí. Voľby v roku 2024 sú každým dňom bližšie a bližšie. Väčšina Američanov sa o tomto príbehu práve dozvedá. Čo budeme robiť? Čo môžeme urobiť?"

Hovorím s mnohými dobre informovanými ľuďmi, rockovými hviezdami nášho hnutia, ktorí o tom nič nevedia. Číňania sú vo vnútri brány a majú s nami čo robiť, kupujú si čoraz väčší vplyv a upravujú naše voľby.

Môj vlastný rodný dom vo Fairfax County vo Virgínii, kde volím, je skorumpovaný a ľudia tam o tom ani’nevedia.

“Teraz je to na nás,”hovorí Engelbrecht.

Nastal čas, aby si všetci ľudia aspoň uvedomili, čo’sa deje – potom máme šancu začať robiť niečo, čo niečo zmení. Potom, a len potom, môžeme zachrániť Ameriku.

Pretlačené so súhlasom WND News Center.