shutterstock_1929830369-810x500.jpg

Gynekológ tvrdí, že CDC podplatila poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, aby presadili očkovanie COVID napriek známym nebezpečenstvám

45
Kultúra smrti

Obstetrista, gynekológ a výskumník Dr. James Thorp v minulosti povedal, že “po injekciách COVID vyzerá talidomid ako vitamíny.

V rozhovore s dr. Samom Dubomé tento skúsený kresťanský lekár tvrdí, že došlo ku korupcii na vysokej úrovni, v rámci ktorej boli poskytovatelia zdravotnej starostlivosti podplatení CDC, aby “vedome propagovali používanie najsmrteľnejšieho vaxu [sic], aký bol kedy zavedený.”

Dr. Thorp tvrdí, že HHS-CDC použilo 13 miliárd dolárov na propagáciu injekcií napriek známym nebezpečenstvám. Okrem použitia peňazí na podplácanie lekárskych orgánov odhalila organizácia Judicial Watch, že CDC financovalo aj masívnu “propagandistickú kampaň o očkovaní”, v ktorej vystupovali prezidenti, politici, hollywoodski herci a celebrity.  

Peniaze z americkej vlády’vlastného Centra pre kontrolu chorôb (CDC) a Ministerstva zdravotníctva a sociálnych služieb (HHS) viedli k úplnému ovládnutiu lekárskeho poradného orgánu, ktorý riadi liečbu žien vrátane budúcich tehotných matiek.

Americká akadémia pôrodníkov a gynekológov (ACOG) vedome zverejnila nepravdivé informácie o “bezpečnosti” takzvaných vakcín s cieľom podporiť ich prijímanie:

Bezpečnostné rady prezentované lekárom, ktorí radia tehotným ženám ohľadom vakcíny COVID ‘.’ (Zdroj: ACOG)

Doktor Thorp tvrdí, že obe vyššie uvedené tvrdenia – stále uvádzané na aktuálnej webovej stránke ACOG – sú “jednoznačne nepravdivé,” čo samotná ACOG vie od začiatku roka 2021. V skutočnosti tieto tvrdenia uviedla pre injekciu, o ktorej vie, že je “najsmrteľnejšia, aká kedy bola vyrobená.”

Odvoláva sa na správu spoločnosti Pfizer správu vydanú 21. februára toho roku, v ktorej sa jasne uvádza nebezpečenstvo pre tehotné ženy.

Doktor Mark Trozzi, na ktorého webovej stránke bol rozhovor uverejnený, sa odvolal na túto správu  ktorá bola zverejnená až na základe žiadosti podľa zákona o slobodnom prístupe k informáciám (FOIA).

Každá tehotná žena, ktorá bola monitorovaná po podaní injekcie, prišla o dieťa – v škandále, ktorý LifeSiteNews opísal ako “lavínu potratov.”

V dôsledku toho boli následné tragické úmrtia a hrozné vedľajšie účinky takzvanej “vakcíny” známe a predvídateľné, tvrdí Dr. Thorp, čo z tohto zdravotníckeho orgánu robí spoluvinníka “zločinov proti ľudskosti.”

Časová os zverstiev

Dr. Thorp podrobne uvádza svoje obvinenia pomocou starostlivo prezentovanej časovej osi udalostí. Dňa 1. decembra 2020 dochádza k všeobecnému zavedeniu tejto konkrétnej šarže – 5.3.6. – povinných injekcií Pfizer.

Injekcie sa začali až v polovici mesiaca, uvádza. Toto zavádzanie sa skončilo 28. februára 2021. Účinky tohto zavádzania boli zdokumentované v štúdii, ktorú vypracovala samotná spoločnosť Pfizer a ktorá mala zostať tajná.

Thorp tvrdí, že federálny sudca nariadil spoločnosti Pfizer zverejniť údaje, ktoré mali byť utajené 75 rokov. Ich rozhodnutie urobiť tak 1. aprílastrong – All Fools’ Day – označuje za “chorý žart.”

Zpráva spoločnosti Pfizer obsahovala usvedčujúce dôkazy. Záver, ktorý sa dal vyvodiť z výsledkov v správe, bol, že injekcie neboli jednoducho nebezpečné, ale “najsmrteľnejší liek, aký bol kedy v histórii medicíny zavedený.”

Doktor Thorp zdôraznil, že tento záver nebol jeho vlastný, ani žiadneho “lekára kritického k vakcínam”-. Je to ten, ktorý je čerpaný zo strany 7 samotnej správy:

Strana 7 správy z 5.3.6., ktorá ukazuje, že na injekcie zomrel 1 z 34 ľudí.

Injekcie spôsobili 100 úmrtí týždenne, pričom za 90 dní zomrelo celkovo 1 223 ľudí zo 42 000. Nešlo o skúšobnú aplikáciu, ale o súčasť všeobecného zavedenia, hovorí doktor Thorp.

“Nikdy sa to nemalo podávať tehotným ženám – ale podali to,” dodáva.

Doktor Thorp dodáva motív zisku pre zachytenie Americkej akadémie pôrodníkov a gynekológov. Poukazuje na to, že 90 percent rozhodnutí o zdravotnej starostlivosti robia ženy, a opisuje cielenú “kampaň na vymývanie mozgov”, ktorá bola na ne prostredníctvom kolégia zameraná, ako prostriedok na zaručenie vyššej spotreby a zdravších ziskov.

Hovorí o spoločnosti Pfizer, že “podplatili Americké kolégium gynekológov a pôrodníkov.”Vzhľadom na dôkazy, ktoré predkladá, je ťažké pochopiť, ako by inak mohli byť injekcie vôbec akceptované rešpektovanou lekárskou organizáciou. 

Uvádza časovú os, ktorá dokazuje, že “vždy existovali len nebezpečné údaje” o injekciách spoločnosti Pfizer. Vysvetlenie tejto časovej osi nájdete v poste Dr. Thorp’Substack.

Dr. Thorp publikujepodstránku, na ktorej dokumentuje to, čo nazýva “Zmluva so smrťou” – vzťah ACOG s Centrom pre kontrolu chorôb a Ministerstvom zdravotníctva a sociálnych služieb USA. 

Podrobne opisuje, ako lekárom, ako je on sám, ktorí sa podieľali na starostlivosti o desiatky tisíc pacientov, fakticky hrozili ukončením kariéry, ak sa budú zaoberať “dezinformáciami COVID”.

Predkladanie dôkazov o smrteľnosti a škodlivosti “bezpečných a účinných” vakcín pacientom je samozrejme “dezinformáciou.”

Pravidlo 6 stôp

Doktor Thorp uvádza predbežné zistenia svojej vlastnej správy, ktoré naznačujú, že ženy v kontakte – do 6 stôp – s nedávno “očkovanými” vykazovali príznaky, že obsah “vakcíny” sa môže prenášať vylučovaním.

Príznaky ako dysmenorea podľa neho vytvárajú pravdepodobnú hypotézu, že nedávno očkovaná môže “infikovať” ďalšie osoby v jej blízkosti počas niekoľkých dní.

O tom, ani o ďalších zjavných nebezpečenstvách sa v “diskusných materiáloch” vypracovaných zdravotníckymi agentúrami, ako je ACOG, nehovorí. Namiesto toho sa v rámci “psyopu za 15 miliárd dolárov ” dôveryhodné rady a názory lekára nahrádzajú plateným umiestnením produktu na injekciu, o ktorej je známe, že zabije 100 ľudí týždenne.

Dr. Thorp podrobne opisuje, ako kedysi uznávané lekárske časopisy teraz publikujú články, ktorých cieľom je odvrátiť pozornosť od “jediných dvoch spoľahlivých štúdií v tejto oblasti – ktoré obe dokazujú, že 81 percent žien utrpelo spontánny potrat.”

Silné a dobre preskúmané svedectvo doktora Thorpa’je vedené vynikajúcou lekárskou kariérou a inšpirované jeho kresťanskou vierou. Svojou prácou sa priamo zapája do boja proti dobre financovanému a organizovanému priemyslu, ktorý je odškodnený za každú cenu – vrátane predvídateľnej smrti svojich nevedomých pacientov a vedomého ničenia nenarodeného života.