WA-shutterstock-810x500.jpg

"Štátom schválený únos": Konzervatívna právnická skupina žaluje úradníkov vo Washingtone za protranzitný zákon

26
Kultúra smrti

America First Legal 16. augusta oznámila, že žaluje guvernéra štátu Washington Jaya Insleeho, aby zabránila “štátom sankcionovaným únosom” detí na základe “transrodového” zákona, ktorý podpísal.  

“Táto žaloba proti predstaviteľom štátu Washington,” sa začína, “je o tom, či maloleté dieťa, ktoré dostáva alebo dokonca len hľadá takzvanú ‘liečbu potvrdzujúcu pohlavie’, ktorá zahŕňa služby, ktoré menia časti tela, predpisujú lieky meniace život a ďalšie súvisiace veci, objavujúce sa v útulku pre mládež, útulku pre bezdomovcov alebo v hostiteľskom domove, poskytuje dostatočný dôvod na paralizáciu rodičovských ústavných práv.”   

Zámerom žaloby je “zablokovať presadzovanie nového ‘štátom sankcionovaného únosu’ zákona, ktorý umožňuje štátu ukrývať deti pred ich rodičmi, aby vykonal ‘zmenu pohlavia’ - vrátane znetvorujúcich liekov a mrzačiacich operácií,” vysvetlila America First Legal na X (predtým Twitter).  

Podľa žaloba vo svojej snahe zastaviť presadzovanie senátneho zákona č. 5599 uvádza aj meno generálneho prokurátora štátu Washington Roberta Fergusona a tajomníka washingtonského ministerstva pre deti, mládež a rodiny Rossa Huntera. 

America First Legal (AFL) tvrdí, že návrh zákona, podpísaný do zákona 9. mája a účinný od 27. júla, “vytvára nebezpečnú motiváciu pre maloletých, ktorí nesúhlasia so svojimi rodičmi v otázke ‘starostlivosti potvrdzujúcej pohlavie’, aby utiekli do útulku alebo hostiteľského domu.”

"Tento chorý, autoritársky zákon v podstate umožňuje štátu unášať deti ich rodičom a utajovať miesto ich pobytu, aby ich mohol chirurgicky a chemicky zmrzačiť — a formálne zbaviť ich rodičov akejkoľvek právnej možnosti zastaviť ich."

Doteraz by sa rodičia podieľali na každom opatrení na odobratie detí do štátnej starostlivosti a boli by o ňom informovaní.  

Nová legislatíva tým, že odstraňuje akúkoľvek požiadavku na čo i len oznámenie rodičom, v skutočnosti ruší rodičovské práva a nahrádza ich pro“transrodovým” režimom.  

Nielenže zákon umožňuje odobratie detí z rodičovského domu zástupcami miestnej samosprávy – a bez varovania – obsahuje nebezpečné ustanovenie o poskytovaní nešpecifikovaných zdravotných zákrokov vrátane sterilizácie a chirurgického zmrzačenia. 

Ako AFL vysvetlila v tlačovej správe zo 16. augusta: 

Zákon navyše oprávňuje štát odkázať maloletého na “behaviorálne zdravotné služby” bez toho, aby definoval, čo to znamená.

V praxi to znamená, že malé deti, ktoré utečú z domu, môžu dostávať chemické sterilizačné lieky alebo dokonca mrzačenie pohlavných orgánov bez súhlasu alebo vedomia rodičov.

AFL zastáva v otázke rodičovských práv, rovnako ako v otázke ochrany detí, pevné stanovisko. Tvrdia, že nový zákon “…zbavuje niektorých rodičov ich základných práv podľa ústavy Spojených štátov amerických riadiť starostlivosť a výchovu svojich detí.”  

Táto obrana rodiny ako základu – a nie len funkcie – štátu je spojená s odhodlaním bojovať proti “zákernej” agende.  

Prezidentom AFL’je Stephen Miller, bývalý hlavný poradca prezidenta Donalda Trumpa. Uviedol, že  

America First Legal vedie súdny spor proti radikálnemu transgenderizmu a sexuálnemu zneužívaniu našich detí militantnými rodovými aktivistami…Tento súdny spor je o záchrane našich detí pred tými, ktorí zneužívajú ich nevinnosť, týrajú ich myseľ a znetvorujú ich telá. America First Legal bude neúnavne bojovať za záchranu rýchlo miznúcich občianskych, právnych a lekárskych práv detí, mám a otcov v Amerike.

Toto však zďaleka nie je jediná bitka, ktorú Miller’a právnická skupina podniká.  

Obrátiť stoly   

Millerove vyjadrenia jasne ukazujú poslanie skupiny, ktorú vedie a ktorej deklarovaným cieľom je obrátiť právne stoly radikálnej ľavicovej aktivistickej strany.” 

Táto skupina, ktorá vznikla 6. apríla 2021, vyrástla zo skúseností, keď videla, ako proamerickú politiku prezidenta Trumpa’marí “lawfare” nepriateľská byrokracia. 

Pri svojom založení statement, Miller vysvetlil: “Vždy, keď sa Trumpova administratíva pokúsila zaviesť pozitívne, zákonné zmeny, ktoré by postavili Ameriku na prvé miesto, tieto extrémistické organizácie podávali jednu žalobu za druhou a nakupovali najvýhodnejšie právne fórum. Teraz musíme obrátiť karty.”

Pracujúc s Trumpom počas celého jeho funkčného obdobia, Miller čelil ovládnutiu inštitúcií politickou triedou nepriateľskou voči Bohu, rodine a oddanou presadzovaniu otrasných politík, ako sú tie, ktoré vedú k “lekárskemu znetvoreniu…synov a dcér rodovými extrémistami zameranými na deti.” 

Táto skúsenosť mu dala jednu dôležitú lekciu: ako víťaziť. 

Získanie Ameriky späť 

Proti možnému pocitu demoralizácie Miller svojou právnou iniciatívou predstavuje reálne zmýšľajúcim Američanom prostriedky, ako sa “postaviť proti radikálnej ľavici“- proti práci, proti slobode, proti viere, proti hraniciam, proti polícii a proti Amerike.” 

Washingtonská žaloba je symbolom širšieho cieľa, ktorým je znovuzískanie Ameriky od 

…nesvätej aliancie skorumpovaných špeciálnych záujmov, veľkých technologických titánov, falošných spravodajských médií a liberálnych washingtonských politikov.

 AFL pripomína všetkým Američanom, že pomoc je im k dispozícii a že už nie sú právne bezmocní pri obrane svojich základných práv:

Tí, ktorí veria v Ameriku na prvom mieste, sa nesmú vyhýbať použitiu nášho právneho systému na obranu našej spoločnosti a našich rodín pred akýmikoľvek nezákonnými krokmi ľavice. Tí, ktorí chcú vyvodiť zodpovednosť voči novej administratíve vo Washingtone, majú konečne svoju odpoveď. Naša politika právneho odzbrojenia, ktorú sme si sami uložili, sa teraz skončila.

Svojím deklarovaným záväzkom “bojovať za všetkých Američanov bez ohľadu na rasu, farbu pleti alebo vierovyznanie” AFL zrejme napĺňa svoj vlastnoručne stanovený cieľ, keďže sa snaží potlačiť jeden z najinvazívnejších a najznepokojujúcejších útokov na rodinu – a na deti –, aký bol kedy v USA zaznamenaný.  

Ako povedal Miller, “tento chorý, autoritársky zákon v podstate umožňuje štátu unášať deti ich rodičom a skrývať miesto ich pobytu, aby ich mohol chirurgicky a chemicky zmrzačiť — a formálne zbaviť ich rodičov akejkoľvek legálnej možnosti zastaviť ich.”  

Millerovo’hodnotenie prípadu však svedčí o hlbšom pochopení zloby, ktorú stelesňujú mnohé inštitúcie. Chápe, že tento prípad je prípadom, ktorý zasahuje do základov americkej slobody a ktorého podstata je diabolská. 

“Tento zákon je nezákonný, protiústavný a zlý.”  

S pevným pochopením hroznej skutočnosti vedie America First Legal dôležitý boj. 

RELEVANTNÉ:

Kalifornský’transgender ‘zákon o útočisku’ nadobúda účinnosť pre deti, ktoré sa snažia o chemické, genitálne zmrzačenie

Verejné školy v Seattli poskytujú študentom bezplatné transgender hormóny, odporúčania na operácie: správa

Minnesota, Washington sa stávajú ‘rajom’ pre potraty mimo štátu, detské ‘zmeny pohlavia’