Shutterstock_2018837366-810x500.jpg

Dr. McCullough: COVID môže naznačovať "vylučovanie" mRNA, špicatého proteínu

199
Neutral

 Nedávna recenzovaná štúdia poskytuje dôkazy o tom, že osoby, ktoré boli očkované proti mRNA COVID-19 “sú schopné prenášať vzniknuté protilátky na neočkované osoby prostredníctvom aerosólov, teda v procese bežného dýchania.

Aj napriek tomu dr. Peter McCullough pre LifeSiteNews uviedol, že je potrebné “naliehavo” otestovať ďalšiu možnosť, pričom navrhuje, že údaje môžu v skutočnosti naznačovať “prenos” nebezpečných lipidových nanočastíc (LNP) a “patogénnych” proteínov hrotov “z hostiteľa na príjemcu” namiesto toho.

Štúdia s názvom Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV-2-Specific Humoral Immunity (Dôkaz prenosu špecifickej humorálnej imunity voči vírusu SARS-CoV-2 aerosólom) bola publikovaná v máji v časopise ImmunoHorizons a opisuje proces, pri ktorom výskumný tím prvýkrát identifikoval tieto špecifické protilátky v chirurgických maskách, ktoré jeden deň používali očkovaní laboratórni pracovníci.

Po týchto pozorovaniach výskumníci vyslovili hypotézu, že možno takéto protilátky sa môžu prenášať z jedného jedinca na druhého aj prostredníctvom aerosólov a kvapôčok, ako to robia aj vírusy.

Na overenie tejto hypotézy odobrali výtery z nosa neočkovaných detí žijúcich v domácnostiach, kde boli rodičia alebo členovia rodiny buď očkovaní, neočkovaní, alebo už mali pozitívnu diagnózu COVID-19.

Výsledky odhalili, že prítomnosť vysokého intranazálneho množstva týchto špecifických protilátok u očkovaných rodičov bola “významne spojená” s prítomnosťou rovnakých protilátok “v rámci dieťaťa z tej istej domácnosti.” Na porovnanie, výtery od detí z neočkovaných domácností odhalili “úplný deficit protilátok špecifických pre SARS-CoV-2”.

Inými slovami, dospeli k záveru, že protilátky vytvorené v dôsledku týchto injekcií COVID-19 sa môžu prenášať z očkovaných na neočkované alebo iné osoby prostredníctvom obyčajných aerosólov (bežným dýchaním) v pomere k množstvu prítomnému v ich nose alebo ústach.

Vedci však zároveň uznávajú, že korelácia, ktorej boli svedkami, nemusí nevyhnutne zaručiť ich záver o priamom prenose protilátok. “Ešte sme sa nestretli s rovnako úspornou interpretáciou, hoci to, pravda, neznamená, že taká neexistuje,” napísali.

McCullough: Údaje môžu ‘naznačovať vylučovanie proteínu Spike a/alebo mRNA’ a ‘nie prenos protilátok’

V e-mailovej korešpondencii s LifeSiteNews sa Dr. McCullough ponúkol odlišnú interpretáciu.

“Obávam sa, že tieto údaje naznačujú vylučovanie proteínu Spike a/alebo materiálu mRNA vakcíny z hostiteľa na príjemcu a nie prenos protilátok, ako autori dospeli k záveru,” napísal.

McCullough má za sebou renomovanú kariéru v oblasti medicíny, vrátane autorstva 687 článkov vo vedeckých recenzovaných časopisoch, a je zostáva najviac publikujúcou osobnosťou vo svojom odbore v histórii.

V interview v novembri minulého roka McCullough tvrdil, že samotná mRNA z injekcií založených na géne COVID-19 sa “prenáša z očkovaných na neočkované.”To by prirodzene vytváralo proteíny hrotu, pričom telo by reagovalo vytvorením špecifických protilátok identifikovaných v štúdii ImmunoHorizons .

Bývalý redaktor dvoch lekárskych časopisov vtedy citoval aj papier od Helene Banounovej, v ktorom sa uvádza, že LNP, ktoré nesú mRNA, sa šíria po celom tele “preukázalo sa, že sú schopné vylučovať sa telesnými tekutinami (pot, spútum, materské mlieko) a prechádzať transplacentárnou bariérou.”

“A v práci Fertiga a kolegov sa zistilo, že messengerová RNA cirkuluje v krvi najmenej dva týždne” (zde), povedal lekár. “A krivky neklesali. Tak’dlho vyzerali.”

“Röltgen a kolegovia našli v lymfatických uzlinách mesiace messenger RNA v očkovanej,” vysvetlil. “Vyzerá to tak, že telo’ju neodstraňuje” (štúdia).

Nakoniec, ďalšia štúdia “od Hanna a jeho kolegov v časopise JAMA ukázala, že messengerová RNA sa nachádza v materskom mlieku nevhodných žien, ktoré užili vakcínu počas tehotenstva alebo po ňom,” povedal.

Zhrnutím týchto myšlienok McCullough navrhol rečnícku otázku: “Mohli by ste skutočne prijať vakcínu neúmyselne pri blízkom kontakte, bozkávaní, sexuálnom styku [alebo] dojčení? Vyzerá to tak, že odpoveď je ‘áno.’”

Naviac sa “nikdy nepreukázalo, že by mRNA skutočne opustila telo. Vyzerá to tak, že sú’trvalé, rovnako ako proteín hrot, ktorý’sa po nich vytvára. To je veľmi znepokojujúce,” lamentoval bývalý prezident Americkej kardiochirurgickej spoločnosti.

Dr. Byram Bridle: LNP a proteíny hrotov sa potenciálne môžu vylučovať aerosólmi, kožou. Treba len urobiť štúdie ‘’

Odborník na vakcinológiu Dr. Byram Bridle ponúkol podobné hodnotenie počas osobného rozhovoru v júli. Po vystúpení na výročnom stretnutí zamestnancov LifeSite’v Toronte sa Bridle odvolával na údaje o biodistribúcii (ako napríklad tieto japonské štúdia), ktoré ukázali, že vakcíny’LNP prenášajú mRNA “na všetky druhy miest, kde by to mohlo byť spojené s vylučovaním.”

Tieto miesta zahŕňajú slinné žľazy, pľúca, hrubé a tenké črevo, močový mechúr a kožu. To znamená, že existuje “teoretický potenciál” pre vylučovanie zo všetkých týchto oblastí vrátane pľúc prostredníctvom obyčajných aerosólov.

Bielkovina hrotov môže byť prenášaná aj prostredníctvom exozómov alebo extracelulárnych vezikúl, čo sú “malé tukové bubliny” vylučované bunkami. “Môžu prenášať proteín hrotov” a “existuje recenzovaná, publikovaná veda, ktorá ukazuje, že sú v obehu,” povedal ontarijský virológ, vakcinológ a imunológ.

Exozómy sú “maličké a môžu byť vydychované v parách, ktoré vydychujeme,” pokračoval Bridle. “Nevyžaduje si to kašeľ a kýchanie. Stačia bežné aerosóly, ktoré by sme vydychovali."

“Takže áno, vieme, že k vylučovaniu dochádza, prinajmenšom v materskom mlieku,” a “existuje’celý tento teoretický potenciál” aj pre iné oblasti tela, ale “nikto nedovolí vykonať štúdie,” poznamenal."“Štúdie, ktoré by to dokázali alebo vyvrátili, sa dajú urobiť veľmi jednoducho. Len ich treba urobiť.”

V e-mailovom vyjadrení pre LifeSiteNews McCullough súhlasil s týmto pohľadom, pričom ho aplikoval najmä na štúdiu ImmunoHorizons tvrdiac, že je potrebné vykonať ďalšie testy na posúdenie možnosti prenosu LNP a/alebo špicatých proteínov očkovanými na neočkovaných.

“Naliehavo je potrebné podrobné hodnotenie mRNA v krvi a tkanivách neočkovaných,” uzavrel.

America’s Frontline Doctors: COVID-očkovaní môžu ‘vylúčiť’ proteín bodliaka, čím poškodia neočkovaných

Dr. McCullough: mRNA z COVID vaxu sa prenáša z očkovaných na neočkovaných, ‘mení ľudský genóm’

Ako vláda USA’vybudovala tieňovú štruktúru, ktorá umožnila COVID vax ‘bioterorizmus’

Dávanie experimentálnych očkovacích látok COVID tehotným ženám bolo najväčšou medicínskou katastrofou v histórii

Bomba Dr. Byrama Bridla: Moderna chýbali informácie o kritických aspektoch mRNA žŕt, ktoré boli nasadené svetu

‘Najväčší zločin proti ľudskosti’ v histórii: Naomi Wolfová’11 odhalení z dokumentov o vakcínach spoločnosti Pfizer