World-Economic-Forum-chariman-Klaus-Schwab-speaking-at-the-Annual-Meeting-of-the-New-Champions-2023-in-Tianjun-China-on-June-27-2023-810x500.png

"Vyhrávame": Populistická vzbura proti depopulačnej agende globálnej elity

38
Kultúra smrti

V nedávnom vysielaní americký komentátor Larry Alex Taunton opisuje, ako odhalil skutočný význam pekných slov používaných na propagáciu globálnej antihumánnej agendy.

Podľa útokov na potravinovú bezpečnosť, destabilizácie národov prostredníctvom masovej imigrácie a hrozného vplyvu zámerného programu na zníženie ľudskej populácie Staunton zdôrazňuje, že je dôležité dekódovať nevinne znejúce frázy používané na šírenie tejto neľudskej agendy.

O svojej skúsenosti “špióna na Svetovom ekonomickom fóre” rozpráva antiglobalistickému škótskemu politickému komentátorovi Jimovi Fergusonovi, pričom obaja muži sa zhodujú v tom, že “v stávke je samotné ľudstvo” v boji za nastolenie bezbožného svetového systému, ktorý v ľudskom živote nevidí žiadnu podstatnú hodnotu.

Tauntona zarazil nenútený spôsob, akým sa na summite WEF’vo švajčiarskom Davose, ktorého sa zúčastnil, vymieňali nevinne znejúce kódové slová pre desivú globálnu agendu.

‘Na ľudských bytostiach záleží menej ako na politike’

V rozhovore z 8. augusta obaja muži hovoria o prostriedkoch, ktorými sa táto agenda presadzuje, a o príjemných eufemizmoch, ktoré táto manažérska trieda používa na opis vecí, ktoré sú skutočne desivé.

“Keď hovoria o ‘udržateľnosti’ –, myslia tým ‘depopuláciu’,” hovorí Taunton v úvode, predtým než presne vysvetlí, prečo je to tak. Jeho poznámky pripomínajú postreh Georgea Orwella, ktorý v knihe Politika a anglický jazyk povedal:

V našej dobe sú politická reč a písanie z veľkej časti obhajobou neobhájiteľného… Politický jazyk teda musí pozostávať prevažne z eufemizmu.

Takýto frazeologizmus je potrebný, ak chceme pomenovať veci bez toho, aby sme vyvolali ich mentálne obrazy.

Mentálne obrazy vyvolané slovami “udržateľnosť” a “vyššie dobro” sú príjemné a prejdú bez námietok. Skutočný význam je nevysloviteľný, a preto sa nikdy nehovorí otvorene.

Udržateľné vyľudňovanie

Obidvaja muži pokojne a trpezlivo rozprávajú svoje dôvody, prečo hovoria, že tieto pekné slová sú vymyslené, aby zakryli nevysloviteľné zlo.

Po prvé, Bill Gates aj Svetové ekonomické fórum stoja na čele programov očkovania a “udržateľnosti”, ktorých nebezpečenstvo sa ukáže, keď sa tieto pojmy porovnajú s dôkazmi.

Spolu s Organizáciou Spojených národov sa WEF usiluje o zníženie ľudskej populácie na udržateľnejší počet – uvádzaný ako približne dve miliardy. Ak sa vám to zdá alarmujúce, je dôležité pripomenúť, že v roku 1974 National Security Study Memo 200 – “Kissingerova správa” – odporučila, aby USA v rámci svojej stratégie pre národnú bezpečnosť (tzv.Vláda USA prijala program na zníženie celosvetovej populácie.

Nasledujúci rok sa to stalo skutočnosťou, keď prezident Gerald Ford podpísal Rozhodnutie o národnej bezpečnosti 314.

Ako som reportoval v januári tohto roku, Kissinger bude ďalej organizovať vytvorenie Svetového ekonomického fóra – presne toho typu “medzinárodnej organizácie”, ktorý sa požaduje v Kissingerovej správe.

Organizácia založená mužom, ktorého meno je synonymom pre smrť miliónov ľudí, vyvoláva podozrenie, ktoré tak jemne vyjadril Larry Taunton.

Nezdá sa vám trochu zvláštne, že ľudia, ktorým sme mali dôverovať v súvislosti s vakcínami, sú práve tí, ktorí sú najviac proti ľuďom?

V prípade “vakcín COVID” Ferguson odkazuje na prácu Dr. Chrisa Shoemakera’pri odhaľovaní alarmujúceho nárastu myokarditídy a šokujúcej pravdepodobnej úmrtnosti spojenej s novými injekciami mRNA.

“Myokarditída sa predtým vyskytovala u jedného z milióna ľudí,” povedal Ferguson, citujúc Shoemakera, “Teraz sa však vyskytuje u jedného z piatich” – “očkovaných.”

Z nich, ako tvrdí Shoemaker, polovica zomrie do piatich rokov od podania injekcií. Odvolával sa na vlastnú dokumentáciu spoločnosti Pfizer’o zavádzaní liečby, pri ktorej každý týždeň počas troch mesiacov zomrelo 100 ľudí. Toto zavádzanie sa začalo takmer pred tromi rokmi, v decembri 2020.

Ferguson mrazivo konštatoval, že v dôsledku toho “v nasledujúcich dvoch rokoch môžeme len v Británii vidieť zomrieť 24 miliónov ľudí”.

Taunton a Ferguson pripomenuli divákom, že to nie je ich zistenie – ale Shoemakerovo, ktorého tvrdenia sa opierajú o údaje zverejnené spoločnosťou Pfizer spolu s švajčiarskou štúdiou, v ktorej sa zistil “oveľa vyšší” výskyt myokarditídy u “príjemcov vakcíny”, než sa predtým predpokladalo.

Zločinecký syndikát

Ferguson sa obracia na politický systém a tvrdí, že britským politikom príliš neverí. Korupcia siaha až na vrchol, tvrdí s odkazom na mimoriadny prípad nezvoleného britského premiéra Riša Sunaka.

“Je to“akoby nás riadil zločinecký syndikát,”povedal Ferguson a pripomenul, že britský premiér investoval“500 miliónov libier”vlastných peňazí do spoločnosti Moderna, ktorej jediným súčasným produktom je mRNA COVID“vakcína.”

Medzi tým Sunak ubezpečoval Britov, že injekcie sú “bezpečné a účinné,” pričom si bol takmer určite vedomý, že povedú k mnohým úmrtiam a zraneniam.

Oddly, názov Sunak’s offshore veľmi je “Theleme Partners” – názov, ktorého vyhľadávanie vracia výsledky okultistického “náboženstva” Thelema, ktoré založil neslávne známy satanista Aleister Crowley.

‘V stávke je samotné ľudstvo’

Ferguson je presvedčený, že stávka už nemôže byť vyššia, a hoci sú nepriatelia ľudstva hroziví –, je tiež presvedčený, že keď sa ľudia prebudia, budú proti tejto agende bojovať a zvíťazia.

Poukazuje na to, čo nazýva akýmsi “populistickým povstaním,” Ferguson poukazuje na udalosti od Južnej Ameriky po Kanadu a Európu, aby dokázal, že tento moment nemusí trvať dlho.

Pomenúva protesty inšpirované Norimberským kódexom v Nemecku a kampane, ako je napríklad kanadský Konvoj slobody, ako príklady rastúceho trendu informovaného a organizovaného odporu voči antihumánnej globalistickej agende.

Myslím si, že ľudia na celom svete cítia, že sa na svete deje niečo veľmi zlovestné a že to všetko organizuje centrálny orgán, akým je Svetové ekonomické fórum

Ak dokážeme zmobilizovať, informovať, vybaviť [a] povzbudiť našu stranu, môžeme ich znehybniť

Myslím si, že to bude mať obrovský význam pre slobodu nielen v mojej alebo vašej krajine, ale na celom svete.

Vyhrávame

Ferguson sa usmieva, keď hovorí, že “vyhrávame naratívnu vojnu.” Rozhovor uzatvára sľubom, že sa odfotografuje pred sochou Williama Wallacea, ktorého slávny výkrik “slobody” zvečnil Mel Gibson vo filme Skvelé srdce.

Títo dvaja poznajú šance a ich odhodlanie bojovať je inšpirujúce. Sme, ako sa hovorí, uprostred informačnej vojny s politickou ideou, ktorá vidí vlastný ľud ako nepriateľa, ktorého treba spacifikovať, ba dokonca zlikvidovať.

Volajte slobodu a nikdy nevzdávajte boj. Ako veria Ferguson a Taunton, spoločne môžeme zvíťaziť.

Zapojte sa do Ligy života a spojte sily proti nepriateľom Boha a ľudstva.