Naomi-wolf-810x500.jpg

Naomi Wolfová: Doktorka Wolfová: Dokumenty spoločnosti Pfizer ukazujú, že injekcia COVID "vraždí deti v maternici

78
Kultúra smrti

Feministická autorka a novinárka Naomi Wolfová zdvojnásobila svoje tvrdenie, že o injekcii COVID mRNA spoločnosti Pfizer sa vedelo, že je smrteľná pre nenarodené deti, ešte pred jej zavedením, a vyhlásila, že z vlastných dokumentov spoločnosti vyplýva, že vraždí deti v maternici.”

Wolfová, demokratka, ktorá pred desiatkami rokov kontroverzne tvrdila, že potrat je “nutné zlo”, sa začiatkom tohto mesiaca podelila o svoj temný záver o injekcii v relácii Steve Bannon’s War Room. Keď ju Bannon vyzval, aby podporila svoje použitie slova “vražda”, ktoré, ako zdôraznil, naznačuje “kriminálne prvky” zapojené do uvoľnenia záberu COVID, Wolfová potvrdila, že dôkazy tento termín podporujú.

“Áno, priniesli sme“potvrdenia,” povedala Wolfová a poukázala poslucháčom na analýzu správy spoločnosti Pfizer, ktorú zdieľala na svojej webovej stránke, vrátane správy Pfizer Report 69, ktorú v apríli 2023 zverejnil Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) na základe súdneho príkazu.

Amy Kellyová, programová riaditeľka projektu War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis, označila informácie z tejto série klinických dokumentov spoločnosti Pfizer, medzi ktoré patrí aj “Pregnancy and Lactation Cumulative Review, ” “jeden z najstrašnejších”, ktoré boli verejne zverejnené.

Dokument spoločnosti Pfizer odhalil, že v jej klinických štúdiách sa “nežiaduce udalosti” vyskytli vo viac ako 54 percentách prípadov “expozície matiek” vakcíne (vrátane pohlavného styku, vdýchnutia a kontaktu s pokožkou); 53 žien (21 percent) v jej skúšaní utrpelo spontánny potrat “po očkovaní vakcínou BNT162b2 (Pfizer mRNA)” a šesť prípadov predčasného pôrodu a pôrodu viedlo k úmrtiu dvoch novorodencov.

Wolf ubezpečil Bannona, že “v týchto prípadoch ide určite o usmrtenie nenarodených detí”, keďže ide o smrť detí v druhom a treťom trimestri, ktoré aj mnohí zástancovia interrupcií považujú za “osoby.” 

Vzdor vedomostiam o týchto “hrozivých poškodeniach plodu a dojčiat, vrátane úmrtí,” spôsobených očkovaním mRNA COVID, Pfizer aj FDA “začali agresívnu kampaň, aby sa ženy aj tak dali zaočkovať,” uviedol Wolf po zverejnení správy.

Bannonovi vysvetlila, že spoločnosť Pfizer poslala túto správu Centru pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) 10. apríla 2021, čo znamená, že CDC určite vedelo, že mRNA injekcia spôsobuje smrť nenarodených detí.

A napriek tomu, čo Wolf označil za “šokujúcu” udalosť, “o tri dni neskôr,” Rochelle Walesnky, ktorá bola v tom čase riaditeľkou CDCalebo, “usporiadala tlačovú konferenciu z Bieleho domu, na ktorej uviedla, že tehotné ženy by mali užívať mRNA vakcínu, že je bezpečná a účinná.”

Walensky vtedy povedal, že “neboli pozorované žiadne obavy o bezpečnosť ľudí očkovaných v treťom trimestri ani obavy o bezpečnosť ich detí. CDC preto odporúča, aby tehotné osoby dostali vakcínu COVID-19.”

V skutočnosti, ako uviedol Wolf, Walensky vyhlásil, že “neexistuje zlý čas na jej užitie,” vrátane času pred, počas a po tehotenstve.

“Takže ide o absolútnych zločincov, ktorí prevzali liečbu, starostlivosť o najzraniteľnejšiu populáciu, ktorou sú tehotné ženy. A keď ste’tehotná, dôverujete svojmu gynekológovi, robíte, čo vám povie,” povedal Wolf Bannonovi.

“Všetci sme sa pýtali… ako sa im podarilo prinútiť toľko lekárov a nemocníc, aby… opustili svoju Hippokratovu prísahu a svoje poslanie liečiť ľudí a robili veci, ktoré ľuďom škodia?”

Wolf Bannonovi povedal, že nedávno sa objavili dôkazy, ktoré eukazujú, “ako sa to presne stalo,” a vrhajú svetlo na mrkvový prístup, ktorý lekársky establišment používa na lekárov.

“Napríklad lekárom, ktorí odporujú pro-Big Pharma, pro-mRNA ‘vakcíny’ postoju establišmentu, sa odoberajú lekárske licencie.”

Wolf poukázal na to, že Dr. Peter McCullough a jeho kolega John Leake nedávno na svojom Substacku “Odvážna diskusia” informovali, že Dr. Pierre Kory a dr. Paulovi Marikovi, dvom najvýznamnejším “disidentským” lekárom , ktorí liečia COVID aj zranenia spôsobené injekciami COVID, boli zaslané “disciplinárne listy” od lekárskej licenčnej rady.

“Takže im”bolo oznámené, že im môžu byť odobraté licencie, ak budú naďalej hovoriť pravdu a snažiť sa zachraňovať ľudí,” poznamenal Wolf.

Dalej vysvetlila, že na druhej strane odhalila závažné stimuly pre lekárov, aby propagovali mRNA injekcie.

Povedala, ako dr. James Thorp a jeho manželka získali prostredníctvom zákona o slobodnom prístupe k informáciám (FOIA) komunikáciu medzi Ministerstvom zdravotníctva a sociálnych služieb (HHS) a mimovládnymi organizáciami, ktoré zastupujú OG-GYN, z ktorej vyplýva, že “HHS platilo milióny a milióny dolárov” týmto mimovládnym organizáciám na základe podmienok zmluvy, ktorá vyžadovala, aby sa gynekológovia “držali scenára HHS o bezpečnosti a účinnosti núdzovej injekcie pre tehotné ženy.”

Podľa Wolfa zmluva vyžaduje, aby títo lekári a subjekty “vrátili peniaze”, ak “začnú tehotným ženám hovoriť pravdu o nebezpečenstvách a skutočných rizikách” injekcií COVID.

Tvrdí, že tieto finančné stimuly na “klamanie” tehotným ženám o bezpečnosti mRNA injekcií a finančné “tresty” v prípade, že povedia pravdu, pretrvávajú dodnes.

Wolf začal hovoriť o zdravotných rizikách mRNA injekcií krátko po ich zverejnení. V júni 2021 bola odstavenáz Twitteru po tom, ako upozornila na poruchy menštruačného cyklu súvisiace s injekciami.

Vlani obvinila, že injekcie spôsobujú rozsiahle “vymieranie detí”, ktoré sa rovná “genocíde,” po tom, čo tím 3 000 “vysokokvalifikovaných lekárov, RN, bioštatistikov,” a “vyšetrovateľov lekárskych podvodov” spojených so spoločnosťou Steven Bannon’s War Room a mediálnou spoločnosťou Daily Clout, ktorú Wolf spoluzakladal, začal skúmať 55 000 dokumentov spoločnosti Pfizer zverejnené Úradom pre kontrolu potravín a liečiv po súdnom príkaze.

Zarážajúce je, že tím z jednej zo zverejnených správ o skúškach spoločnosti Pfizer zistil, že spoločnosť Pfizer vraj “stratila záznamy” o 234 z 270 žien, ktorým bola aplikovaná mRNA a ktoré počali dieťa, čo je podľa Wolfa porušenie zákona.

Ješte šokujúcejšie je, že “z 36 [zvyšných] žien, ktorých tehotenstvo sa skončilo, viac ako 80 percent z nich prišlo o svoje deti [spontánnym potratom alebo potratom,” uviedla.