Tucker-and-Vivek-810x500.png

Vivek Ramaswamy hovorí Tuckerovi Carlsonovi: "Sme na prahu revolúcie

44
Neutral

V rozhovore s Tuckerom Carlsonom republikánsky kandidát na prezidenta Vivek Ramaswamy vyhlásil, že v tomto národe je hlboká prázdnota - vákuum, ktoré treba nahradiť “pozitívnou alternatívnou víziou”, ktorá oživí spoločné ideály a ducha Američanov z jari 1776, ktoré viedli k americkej revolúcii.

“To”si táto chvíľa vyžaduje,” tvrdil v 45-minútovom videorozhovore na X, ktorý za menej ako 24 hodín získal viac ako 30 miliónov pozretí.

Tieto ideály, ktoré “dali národ do pohybu v roku 1776”, sú “vrodené našej povahe ako ľudských bytostí, ako Američanov,” povedal Ramaswamy. “Myslím, že je tu’hlad po oživení týchto ideálov. V tomto’bode sa nachádzame.”

“Buď sa na to postavíme a využijeme ducha jari 1776 a nasmerujeme ho do obrody, alebo budeme Izraeliti stratení na púšti, ktorí žiadajú, aby sa vrátili späť a aby im vládol faraón,” povedal Ramaswamy, “na pochode k tomu, aby sme sa potichu stali ľudom oviec, aby naša vláda mohla byť vládou vlkov.”

Úloha budúceho amerického prezidenta môže byť tou najdôležitejšou, aká kedy stála pred nastupujúcou administratívou: “Zaplniť túto prázdnotu odpoveďou na otázku, čo znamená byť Američanom?" ”

Svoju otázku rozdelil:

“Verím, že ak túto prázdnotu zaplníme skutočnou pozitívnou víziou, rozriedime ostatné jedy do bezvýznamnosti. Sú to symptómy. Sú to symptómy hlbšej rakoviny. Táto rakovina je sama o sebe prázdnotou, čiernou dierou. Vyplňte túto prázdnotu skutočnou pozitívnou víziou toho, kým skutočne sme. To’musí byť spôsob, ako vyhrať.”

V tejto krajine panuje “hlboká nedôvera v naše existujúce inštitúcie vrátane vlády,” poznamenal Ramaswamy, ktorý predpovedá, že existujú “dva spôsoby, ako sa to môže zlomiť.”

Prvý je, že národ prejde obdobím ťažkostí a vyjde z neho “posilnený týmito ťažkosťami.”

Ale “ak túto frustráciu neusmerníme smerom, ktorý niečo vytvorí, akúsi reinkarnáciu nášho amerického experimentu,” potom bude výsledná revolúcia pravdepodobne “deštruktívneho druhu.”

Ramaswamy ďalej vysvetlil, že “v tejto krajine momentálne panuje dvojstranný konsenzus, že my, ľudia, nedokážeme ”zvládnuť pravdu, ” predtým, ako spustil litániu nedávnych príkladov veľkého rozsahu, ktoré si kladú otázky:

Povedal, že pred rokom 1776 to boli elitní lídri, ktorí rozhodovali o tom, čo je’správne pre celú spoločnosť, zatiaľ čo sa zdržiavali v “zadných priestoroch palácov.”

Americká revolúcia vytvorila nový typ vládneho systému, v ktorom “každý človek’má rovnaký hlas a váhu,”a ktorý vyniesol tajné rokovania na verejnosť.

Ale teraz sme sa’vrátili k rozhodovaniu “v zadných priestoroch troch malých vládnych agentúr vo Washingtone, D.C.”alebo “v zadnej časti kancelárie BlackRock’na rohu Park Avenue na Manhattane.”

Rozsiahly rozhovor sa týkal mnohých tém, od národnej bezpečnosti až po zbavenie sa závislosti našej krajiny od Taiwanu ako takmer jediného zdroja polovodičov, ktoré zabezpečujú chod tejto krajiny.

Ramaswamy tiež dôrazne naznačil, že hnutia LGBT aj za zmenu klímy sú ako náboženstvá so “systémami viery podobnými kultom.”

“Najnebezpečnejšie zo všetkých náboženstiev sú tie, ktoré sa vyhlasujú za sekulárne, ale v skutočnosti sú nábožensky presvedčené.”

“Či už ide o klimatické dogmy, či už ide o LGBTQA+ ismus, či o rasový wokeizmus,” spolu predstavujú rôzne aspekty toho istého sekulárneho náboženstva “ktoré sa vymedzuje voči americkej vízii, voči americkému spôsobu života.”

“To, čo tu”opisujeme, je alternatívny pohľad na svet, ktorý má svoje základy v rase, v pohlaví a sexualite, v klíme.”