shutterstock_1662701254-1-e1692635165656-810x500.jpg

Vyrába sa ďalší vírusový nárast, aby sa presadilo viac záberov?

55
Kultúra smrti

HISTÓRIA NA POKRAČOVANIE

Na jeseň roku 2022 začali mainstreamové médiá varovať pred potenciálnou “trojnásobnou epidémiou,” s COVID,  sezónnou chrípkou a respiračným syncyciálnym vírusom (RSV) v obehu súčasne. Hovorí sa, že strach predáva, a to je určite príslovie, ktoré používa veľká farmaceutická spoločnosť, keď ide o vakcíny.

Náhle zameranie sa najmä na RSV, ktorý sa vyskytuje už desaťročia, sa zhoduje s oznámením, že sa urýchlene pripravujú vakcíny proti RSV - čo je riskantný podnik, ak vôbec nejaký existuje, vzhľadom na to, že výrobcovia vakcín sa snažia uviesť na trh vakcínu proti RSV už približne 60 rokov, ale kvôli bezpečnostným problémom sa im to nepodarilo.

Nie je prekvapením, že spoločnosti Pfizer a Moderna pracujú aj na kombinovaných mRNA vakcínach proti COVID, RSV a chrípke, v súčasnosti očakáva sa, že sa dostanú na trh v roku 2024 a/alebo 2025.

Úrad pre potraviny a liečivá USA (FDA) schválil v lete 2023 vôbec prvé vakcíny proti RSV pre seniorov vo veku 60 rokov a viac – jednu od spoločnosti Pfizer (Abrysvo) a jednu od spoločnosti GlaxoSmithKline (Arexvy).

Obe vakcíny sú rekombinantné podjednotkové vakcíny, čo znamená, že na spustenie imunitnú odpoveď, a obaja výrobcovia ohlásili Guillainov-Barrovésyndróm ako vedľajší účinok ich očkovania.

Vakcína proti RSV od spoločnosti Pfizer’bude pravdepodobne stáť niekde medzi 180 a 270 dolármi, zatiaľ čo spoločnosť GSK si plánuje naúčtovať 200 až 295 dolárov. Spoločnosť GSK pôvodne oznámila cenu 148 dolárov za dávku, ale rozhodla sa cenu zdvojnásobiť vzhľadom na novšie údaje, ktoré naznačujú, že účinnosť sa môže preniesť aj do druhej sezóny.

Trojnásobná propaganda pokračuje

Keď’smerujeme k jeseni 2023, “trojnásobná” COVID, RSV a chrípka sa opäť dostáva na titulné strany novín. Vyhľadávanie Google kľúčových slov “trojitá pandémia 2023” získalo v polovici augusta 2023 ohromujúcich 41,2 milióna článkov.

Prosím, nezabudnite, že uvedený príklad slúži len na ilustráciu a dôrazne vám neodporúčam, aby ste niekedy používali Google. Tu je však skutočná poučka. Všetky celkové výsledky vyhľadávania môžete použiť len na to, ako často sa daný výraz vyskytuje. Google vám už dávno prestal servírovať všetkých tých 40 miliónov výsledkov. Hádajte, koľko si ich môžete zobraziť? Len obyčajných 100.

To je nepodstatný bod pre kľúčové slová ako “trojnásobná pandémia 2023,” ale pre vás a vašu rodinu sa stáva nesmierne dôležitým, keď sa snažíte o seriózny výskum na internete. Teraz je prakticky nemožné, aby Google nielen cenzuroval dôležité informácie o prírodnom zdraví, ale odmietol zobraziť čokoľvek iné ako prvých 100 výsledkov.

A ako sme videli počas celej pandémie COVID, spravodajské agentúry používajú presne tie isté titulky a hovoriace body – jednoznačný dôkaz, že rozprávanie o trojitej pandémii koordinuje centrálny zdroj.

tripledemické titulky
C/O: Mercola

Ako informovala CNN, 10. augusta 2023:

Státni a miestni zdravotnícki úradníci v Spojených štátoch sa pripravujú na nárast respiračných ochorení na jeseň tohto roka a pripravujú plány, ako vyzvať všetkých, ktorí majú na to nárok, aby sa dali zaočkovať proti COVID-19, chrípke a respiračnému syncyciálnemu vírusu, keď budú tieto očkovania dostupné…

V celoštátnom meradle sa na hrozbu respiračných ochorení na jeseň pripravuje aj americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb. ‘Ochrana pred respiračnými ochoreniami na jeseň je hlavným cieľom CDC.’

‘Úsilie bude zahŕňať prípravu Američanov na to, čo môžu očakávať, pomôže im pochopiť riziko ochorení v ich komunitách a poskytne informácie o tom, ako sa môžu chrániť,’ uviedla v e-maile hovorkyňa Kathleen Conleyová.

‘CDC využije všetky páky, ktoré má k dispozícii, aby pomohlo ľuďom pochopiť, ako môžu chrániť seba a svoje rodiny pred vážnymi ochoreniami, vrátane aktualizácie očkovania.’

Tri očkovania odporúčané na túto jeseň

Na túto jeseň U.USA zdravotníci odporúčajú:

Nie je prekvapením, že mnohí nabádajú ľudí, aby spojili všetky tri injekcie do jednej návštevy, hoci neexistujú žiadne údaje, ktoré by potvrdzovali tvrdenie, že je to bezpečné. Niektorí lekári však – ako napríklad Dr. William Schaffner vo vyššie uvedenej reportáži CBS News – odporúčajú, aby sa vakcína proti RSV podávala samostatne.

Nemusíte biť na poplach

Podľa údajov amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb v týždni od 23. do 29. júla 2023 stúpol počet hospitalizácií pre COVID-19 v priemere o 12,5 %. V osemnástich štátoch USA sa hospitalizácie súvisiace s COVID zvýšili o 20 percent alebo viac.

Približne 54 percent nových prípadov v USA sa pripisuje novej subvariante Omicron s názvom BA.5, zatiaľ čo na Eris (EG.5) pripadá odhadom 17,3 percenta, čo predstavuje nárast o 9,8 percenta od začiatku júla. XBB.1.5, na ktorú sa nový posilňovač COVID zameria, tvorí len 10,3 percenta prípadov. Advisory.com píše:

Podľa Stuarta Turvilla, docenta na Univerzite Nového Južného Walesu v Sydney, EG.5 skupina subvariantov je ‘o niečo klzkejšia’ a ‘konkurencieschopnejšia’ v porovnaní s ostatnými súčasnými variantmi a dokáže ‘lepšie navigovať prítomnosť protilátok’ z vakcín.

Všetko to hovorí, že počet hospitalizácií sa ani zďaleka nepribližuje k vrcholom zaznamenaným v predchádzajúcich rokoch. V týždni končiacom 29. júla 2023 bolo v celej krajine zaznamenaných 9 056 nových hospitalizácií v súvislosti s COVID, čo je ďaleko od vrcholu z januára 2022, keď ich bolo 150 000.

“Trochu to tiká nahor, ale nie je to’niečo, kvôli čomu by sme mali biť na poplach,” David Dowdy, epidemiológ infekčných chorôb na Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health povedal Advisory.com.

Vyvolávanie strachu je nástroj na podporu poslušnosti

Je’dôležité uvedomiť si, že “hrozby”, ktoré predstavujú COVID, chrípka a RSV, sa zveličujú z určitého dôvodu. Kríza biologickej bezpečnosti musí pokračovať donekonečna, pretože je’hlavným odôvodnením Veľkého resetu. V pravidelných intervaloch sa musí objavovať ďalšie varovanie Chicken Little, že nebo stále padá a že nesmieme poľaviť v ostražitosti.

V určitej fáze si musíte uvedomiť, že čím viac sa poddávate a poslúchate, tým viac sa musíte poddávať a poslúchať. To, čo vám môžu a chcú vziať, naozaj nemá konca kraja a držať sa viery, že vaša vláda by nikdy [doplňte prázdne miesto], je každým dňom nebezpečnejšie.

Takisto je dôležité uvedomiť si, že vaša vláda nie je najvyššou mocou. Aj naši vládni predstavitelia prijímajú príkazy od toho, čo sa často označuje ako “Deep State.”Nie je to vôbec vláda, ale globálna, skrytá mocenská štruktúra, ktorá sa nikomu nezodpovedá, pričom každého ovplyvňuje a manipuluje s cieľom zaviesť nový svetový poriadok.

V minulých rokoch sa táto tieňová kabala mocenských maklérov označovala pojmom Nový svetový poriadok. V roku 2020 vystúpilo na verejnosť Svetové ekonomické fórum a oznámilo Veľký reset, ktorý nie je ničím iným ako premenovaným NWO.

V uvedenom videu investigatívny novinár Harry Vox hovorí o tom, že epidémie chorôb, karantény a zákazy vychádzania sú základnými nástrojmi v súprave nástrojov vládnucej triedy’a ako sa tieto nástroje plánovali použiť na zavedenie ďalšej fázy kontroly.

Rozhovor, ktorý sa uskutočnil v roku 2014, znie dnes viac než prorocky, keďže tieto tri nevyhnutné nástroje totalitnej kontroly sú súčasťou našej reality od roku 2020. Vox sa v ňom odvoláva aj na “Scenáre budúcnosti technológií a medzinárodného rozvoja,” dokument Rockefellerovej nadácie, v ktorom stanovili “Lockstep” scenár, ktorý podrobne opisuje globálnu reakciu na fiktívnu pandémiu.

Oni’vám už povedali, aký je koniec hry

Aj keď sa názov a pôvod vírusu líšia, scenár uvedený v “Scenári budúcnosti technológií a medzinárodného rozvoja” sa veľmi zhoduje s tým, čím sme si prešli v ére COVID, najmä s jeho smrtiacim účinkom na ekonomiky.

Scenár predpovedá zastavenie medzinárodnej mobility, oslabenie priemyslu, cestovného ruchu a globálnych dodávateľských reťazcov. “Dokonca aj na miestnej úrovni bežne rušné obchody a kancelárske budovy zostali celé mesiace prázdne, bez zamestnancov aj zákazníkov, ” uvádza sa v dokumente.

V Rockefellerovom príbehu je Čína vyzdvihovaná za rýchle zavedenie všeobecnej karantény všetkých občanov, ktorá sa ukázala ako účinná pri obmedzovaní šírenia vírusu. Je’dôležité poznamenať, že univerzálna karanténa – uzamykanie zdravých ľudí – nebola nikdy predtým použitá pri kontrole infekčných chorôb a je na to’dôvod. Už sme vedeli, že to nebude fungovať.

V tomto Rockefellerovom scenári si dobre počínali aj mnohé iné krajiny, v ktorých vodcovia “ohýbali svoju autoritu” a zaviedli pre svojich občanov prísne obmedzenia – “od povinného nosenia masiek na tvári až po kontroly telesnej teploty pri vstupe do spoločných priestorov, ako sú vlakové stanice a supermarkety” –.

Počúvajte nedôveru v hlase respondenta, keď sa pýta, či Vox skutočne verí, že by sa niečo také mohlo stať, že by sme museli stáť v rade, aby nám skontrolovali teplotu pred vstupom do budovy.

No, každý z nás to už musel urobiť, takže vieme, že je to’možné. A ak je to’možné, prečo nie aj zvyšok plánu Lockstep, ktorý nám hovorí, že: “Dokonca aj po odznení pandémie sa táto autoritárskejšia kontrola a dohľad nad občanmi a ich aktivitami udržala, ba dokonca sa zintenzívnila.”

Nenechajte sa oklamať dvakrát

Nemôžeme si už dovoliť neveriť tomu, kam až môže a bude táto globalistická klika zájsť, aby sa zmocnila úplnej kontroly. Už’nám povedali, aký je ich konečný plán – použiť bioterorizmus na prevzatie kontroly nad svetovými’zdrojmi, bohatstvom a ľuďmi.

Všetko, čo musíme urobiť, je uveriť tomu a uvedomiť si, že jediná vec, ktorá im dáva moc presadiť svoju vôľu, je náš strach. Pokiaľ si zvolíme strach a budeme od našej vlády požadovať, aby nás chránila, majú všetky šance zvíťaziť.

Dúfajme, že jasná väčšina ľudí sa už poučila a viac im na tie isté triky neskočí, aj keď’zvýšili stávku trojitou hrozbou, a nie len jednou. Strach je nástroj, ktorý sa používa na vašu kontrolu, ale to funguje len vtedy, ak mu uveríte, a teraz by už malo byť jasné, že príbeh okolo potreby vakcín je prinajlepšom zavádzajúci.

Zbavte sa strachu a jednoducho prevezmite kontrolu nad svojím zdravím

Aj keď chrípka, RSV a COVID môžu byť pre niektorých vysoko rizikových jedincov problematické a nebezpečné, celkové riziká s nimi spojené sú pre väčšinu zanedbateľné. Len si spomeňte na svoj život – koľkokrát ste mali prechladnutie alebo chrípku? Ste ešte stále tu? Koľko poznáte ľudí, ktorí zomreli na prechladnutie alebo chrípku?"

V tomto bode väčšina ľudí mala aj COVID a sú tu, aby potvrdili jeho neletálnosť. Bohužiaľ, tí, ktorí dostali niekoľko očkovaní proti COVID, sú teraz v kategórii vysokého rizika a v skutočnosti sa u nich môže vyskytnúť závažnejšia infekcia.

Udržiavanie silného imunitného systému je najlepší spôsob, ako sa chrániť pred všetkými infekciami, a existuje mnoho účinných spôsobov, ako to urobiť, napríklad optimalizovať optimalizovať hladinu vitamínu D.

PREHLIADNITE SI: Hrdinskí lekári poskytli novinárom LifeSiteNews všetky podrobnosti o pochybení lekárov v súvislosti s COVID

Ukázalo sa, že vyššia hladina vitamínu D znižuje riziko vzniku závažného prípadu COVID-19 a úmrtia naň. Bolo tiež preukázané, že dopĺňanie vitamínu D znižuje riziko prechladnutia a chrípky, pretože posilňuje vašu vrodenú imunitu.

Imunitu posilňujúce nutraceutiká, ako sú vitamín C, kvercetín so zinkom a N-acetylcysteín (NAC) tiež patria do vašej lekárničky, aby ste ich mohli začať užívať už pri prvých príznakoch. Zinok je silný širokospektrálny antivírusový prostriedok a kvercetín ho pomáha transportovať do bunky, kde je’potrebný. Vitamín C je tiež premiérovou liečbou mnohých infekcií a pomáha posilniť celkovú funkciu imunitného systému.

NAC je medzitým prekurzorom redukovaného glutatiónu, ktorý zrejme zohráva kľúčovú úlohu práve pri COVID-19. Medzi výhody NAC patrí inhibícia expresie prozápalových cytokínov, zlepšenie reakcie T-buniek a inhibícia hyperkoagulácie, ktorá môže mať za následok mozgovú príhodu a/alebo krvné zrazeniny, ktoré zhoršujú schopnosť výmeny kyslíka v pľúcach.

Prevzaté so súhlasom Mercola.