Lockdowns-810x500.jpg

Bidenova administratíva údajne plánuje obmedzenia COVID na jeseň, keďže médiá propagujú nový variant

45
Kultúra smrti

Objavili sa správy, ktoré predpovedajú opätovné zavedenie výluk a protokolov COVID v priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov, keďže zdravotnícki úradníci zdieľajú obavy z nových variantov COVID.

Maverick novinár Alex Jones sa v piatok podelil o informáciu, že dvaja zamestnanci americkej federálnej vlády mu nezávisle od seba potvrdili, že v reakcii na nový variant COVID “protokoly” sa plánujú zaviesť do polovice septembra.

Jones uviedol, že “vysokopostavený manažér” v Úrade pre bezpečnosť dopravy (TSA) mu povedal, že v súčasnosti sa píše politika, ktorá má nariadiť nosenie masiek na letiskách do polovice septembra, maskovanie v lietadlách do polovice októbra a “plný protokol COVID” z rokov 2020 a 2021 do decembra.

Zdroj z TSA údajne prezradil, že ako dôvod plánovaných politík sa uvádza nový variant COVID, ktorý sa objavil v Kanade. Minulý týždeň Kanadské’ministerstvo zdravotníctva oznámilo, že COVID-19 Omicron subvariant EG.5, deklarovaný Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) ako záujmový variant, bol zistený v provincii New Brunswick.

Po rozhovore s týmto informátorom Jones kontaktoval ďalšie “federálne spojenie”, aby sa podelil o túto správu. Tento druhý zdroj Jonesovi rovnako povedal, že sa dozvedel o plánoch na zavedenie protokolov COVID do polovice septembra, a to z dôvodu presvedčenia, že nový variant COVID je v podstate “super zlý. 

Keď zdravotnícke organizácie a hlavné médiá nedávno informovali o výskyte nových variantov COVID, nové kmene vraj nie sú nebezpečnejšie ako nedávne kmene Omicron COVID-19. Juhoafrický lekár, ktorý identifikoval variant Omicron, priznal, že spôsobuje “mimoriadne mierne” príznaky.

mirror.co.uk

Dňa 9. augusta pri vyhlásení EG.5 za “záujmový variant”, ktorý je “v obehu v každej krajine,” Doktorka Maria Van Kerkhove, technická vedúca WHO’pre COVID-19, vyzvalakrajiny, aby pokračovali v sekvenovaní tohto variantu a pomohli tak pri pravidelnom “hodnotení rizík” vírusu, ale uviedla, že zatiaľ tento variant nie je závažnejší ako iné varianty Omicronu.

Bývalý komisár FDA Dr. Scott Gottlieb, ktorý je členom predstavenstva spoločnosti Pfizer, včera povedal “Face the Nation”, že virológovia sú “dosť znepokojení” ďalším novým variantom COVID, BA 2.86, ktorý bol nedávno identifikovaný v Michigane, ako aj vo Veľkej Británii, Dánsku a Izraeli. 

dailymail.co.uk

Gottlieb však pripustil, že “sa nezdá byť’nebezpečnejší” ako iné kmene, iba špekuluje, že by mohol byť prenosnejší ako v súčasnosti cirkulujúce kmene.

dailystar.co.uk

Dalej prezradil, že spoločnosti Pfizer, Moderna a Novavax vytvárajú posilňovaciu injekciu, ktorá má “chrániť pred” novými variantmi COVID a ktorá má byť verejnosti k dispozícii v polovici septembra.

Gottlieb tvrdil, že EG,5 je jedným z dvoch súčasných hlavných vírusov, “spôsobujúcich najviac infekcií,” kvôli mutácii, ktorá mu podľa neho umožňuje “prelomiť imunitu, ktorú sme’získali z predchádzajúcich infekcií a tiež z predchádzajúcich očkovaní.”

Predminulý týždeň ruský spravodajský portál Tass informoval, že Spojené štáty americké. môžu podľa ruského predstaviteľa obrany zámerne používať patogény, aby pomohli zaviesť globálnu vládu.

“Nevylučujeme, že Spojené štáty môžu používať tzv. obranné technológie na útočné účely, ako aj na globálnu vládu vytváraním krízových situácií biologického charakteru,” povedal generálporučík Igor Kirillov, náčelník Síl radiačnej, chemickej a biologickej ochrany.

Jones počas svojej správy varoval, že ďalšie výluky by zničili malé podniky, priviedli ľudí k bankrotu a viedli k úmrtiam v treťom svete, ako to urobili predchádzajúce výluky COVID.

Spekuloval, že načasovanie predpokladaných nadchádzajúcich výluk sa využije na to, aby sa umožnili podvody s poštovými hlasovacími lístkami počas prezidentských volieb v USA v roku 2024.

“Nemusíme tu sedieť a znášať to isté zločinecké…režim nového svetového poriadku’druhé zavádzanie výluk a pokusov o nútené injekcie a cestovné obmedzenia a to, že vám povedia, že nie ste’dôležití,” povedal Jones.

“Nemusíme’si ľahnúť a zomrieť,” pokračoval a zdôraznil, že hoci sú podľa neho výluky plánované, nemali by sme ich vnímať ako nevyhnutné, ak sa im len budeme brániť.