Pfizer-810x500.jpeg

Informujúci britský lekár odhalil štúdiu spoločnosti Pfizer o COVID injekciách, ktorá ukázala "turbo rakovinu" u myší

64
Kultúra smrti

Renegátsky britský lekár Dr. David Cartland sa stal jedným z mnohých “konšpiračných teoretikov”, ktorí upozorňujú na nebezpečenstvo injekcií mRNA - odvolávajúc sa na nedávnu štúdiu, ktorá dokazuje rast “turbo rakoviny” u myší, ktoré dostávajú injekcie intravenózne. 

V belgickej štúdii publikovanej 1. mája 2023 boli 14 myšiam aplikované dve mRNA vakcíny COVID-19 spoločnosti Pfizer. Ako uviedol Cartland 20. augusta:

Doktor Cartland tvrdí, že ide o druhú štúdiu, ktorá dokazuje “turbo rakovinový” účinok po injekcii s mRNA injekciou spoločnosti Pfizer.

“Toto boli typy štúdií, ktoré mala spoločnosť Pfizer &;Moderna vykonať na myšiach, ale nikdy to neurobila.”

Bezpečnosť v účinku

Cartland poukazuje na to, že táto štúdia – zahŕňajúca 14 myší – “bola väčšia ako štúdia vykonaná na schválenie injekcií COVID-19 Omicron mRNA booster, ktoré boli podané [stovkám] miliónov ľudí”

Tieto “boostery” boli testované len na ôsmich myšiach, hovorí Cartland. Aby sme boli spravodliví, spoločnosť Moderna ich ďalej testovala aj na ľuďoch.

Dr. Cartland: NHS whistleblower 

Dr. Cartland sa opisujenezabudnuteľne. Je zásadovým kritikom šialenstva režimu COVID, ktorý riskoval svoju povesť a živobytie pri otvorenej obrane záujmov ľudstva. 

Kvalifikovaný lekár s ďalším titulom z biomedicíny na svojej webovej stránke uvádza, že jeho vzdelanie zahŕňalo imunologické a mikrobiologické/virologické školenie, štatistickú analýzu a výskum rastu ciev.

Doktor Cartland, ktorý je ženatý a má štyri deti, odstúpilz vládou riadenej Národnej zdravotnej služby vo februári 2022. Ako dôvod uviedol postup britskej vlády’v prípade COVID-19. Upozornil na “bizarné” správanie lekárov, ktorí odmietli uznať fakty odporujúce nebezpečnému a desivému oficiálnemu príbehu.

Preverené fakty?"

Kritici tvrdia, že štúdia nepodporuje záver, že injekcie predstavujú rovnaké nebezpečenstvo pre ľudí. Zatiaľ čo myši dostali liečbu priamo do krvného obehu, injekcie mRNA sa podávajú do ramenného svalu. Ako sa uvádza v jednom z “fact-checking” stránka sa uvádza, že “u každého zvieraťa sa môžu spontánne vyvinúť nádory.”

Napriek tomu sa dôsledne preukázalo, že mRNA a DNA obsiahnuté v “očkovacích látkach” putujú po celom tele a nezostávajú v mieste vpichu, ako o tom opakovane uisťovali spoločnosti Pfizer a Moderna.

V vlastnej “štúdii biodistribúcie” spoločnosti Pfizer sa preukázalo, že vstreknutý materiál putuje aj mimo ramenného svalu. Môže vytvoriť nebezpečné bodové proteíny v každom orgáne v tele vrátane srdca, mozgu a ďalších životne dôležitých orgánov – ako v prípade tejto štúdie z októbra 2022 o “smrti spôsobenej vakcínou”-.

Sieť ‘antivaxerov’

Doktor Cartland’okrem celého radu lekárskych služieb ponúka webovú stránku svojim predplatiteľom aj videorozhovory a obsah.

Nedávna ponuka zahŕňala nezávislého poslanca britského parlamentu Andrewa Bridgena, ktorý ako jediný britský politik spochybňujúci “bezpečné a účinné” vakcíny ostrakizoval ako “konšpiračný teoretik” a bol vystavený “hlúpostiam”, ako napríklad tomu, že jeho 11 rokov fungujúca parlamentná kancelária bola presťahovaná do “miestnosti bez svetla na druhom konci sídla” od rokovacej sály.

“Dospel som k záveru, že posledným miestom, ktoré pripustí, čo sa v tejto krajine deje, bude rokovacia sála Dolnej snemovne” – takzvaná matka parlamentov.

Bridgen sa stal skeptickým voči takzvaným vakcínam po tom, čo utrpel vedľajšie účinky. Bol vylúčený z Konzervatívnej strany za “šírenie dezinformácií” o nových injekciách. Bol tiež očiernený ako “antisemita” za to, že hovoril o rastúcich dôkazoch o “poškodení vakcínou”.

“Ako mi povedal jeden konzultant kardiológ, je to najväčší zločin proti ľudskosti od čias holokaustu,” povedal Bridgen a krátko nato sa videl vylúčený z vládnucej strany. Poznamenáva, že sa neúspešne pokúša zabezpečiť v parlamente rozpravu o otázke 170 000 nadbytočných úmrtí len v Anglicku a Walese od roku 2019 do decembra 2022.

Podľa Bridgena opoziční poslanci z Labouristickej strany jednoducho odmietajú o tejto otázke diskutovať. Medzi stranami panuje konsenzus, že “vakcíny” sú “bezpečné a účinné” a že myšlienky o opaku sa stretávajú s mlčaním. Rovnako ako obavy z korupcie súvisiacej s COVID – na najvyššej úrovni britskej politiky.

Nezvolený premiér a líder konzervatívcov Rišo Sunak je historicky spojený s firmou, ktorá investovala 500 miliónov libier do výrobcu mRNA injekcií Moderna. Sunak neustále opisoval injekcie ako “bezpečné a účinné”, pričom odmietal odpovedať na otázky, či z tejto dohody osobne profitoval. 

Bez služieb, ako je služba Dr. Cartlanda, by britskí voliči a pacienti boli ochudobnení o lekárske poradenstvo a politický pohľad, ktorý spochybňuje sponzorovaný príbeh okolo tzv. vakcín.

Dr. Cartland’v online výstupe je užitočným zhrnutím pribúdajúcich dôkazov okolo experimentálnych injekcií, ktorých výrobcovia sú odškodnení za akékoľvek náklady vyplývajúce z úrazov spojených s ich používaním. 

Jeho práca je ukážkovým príkladom prosperujúcej siete mimo zdiskreditovaného politického a lekárskeho establišmentu, ktorej existenciu a úspech podnietili toxické inštitúcie, ktorým sme predtým mali dôverovať.

Siete mimo zajatých inštitúcií sú nevyhnutné na vybudovanie lepšieho sveta, ktorý si zaslúžime. Pridajte sa k Lige za život a spojte svoj hlas s ostatnými v boji za život, vieru a budúcnosť našich detí.