Tua-810x500.png

Rozohrávač NFL Tua Tagovailoa odporúča "Sound of Freedom", čelí ľavicovému opovrhnutiu

38
Kultúra života

Mladý rozohrávač NFL, ktorý povzbudil členov médií, aby si pozreli film proti obchodovaniu s deťmi “Sound of Freedom”, čelil reakcii niektorých liberálnych fanúšikov, ktorí ho nazvali všeličím, od “konzervatívneho kresťanského blázna” po “idiota s vymytým mozgom.”

Rozohrávač Miami Dolphins Tua Tagovailoa na tlačovej konferencii novinárom povedal, že “Sound of Freedom je dobrý.”

“Áno, ‘Sound of Freedom je určite naozaj dobrý,” opätovne zdôraznil. “Mali by ste si to pozrieť, najmä vy, ktorí máte deti.”

Fanúšikovia liberálov rozzúrili

Zrejme kvôli veľkému úspechu filmu’sa stal terčom posmechu liberálnych médií a zrejme aj niektorých fanúšikov NFL.

“NIE! PREČO BY STE TAKTO NIČILI SVOJU ZNAČKU! TERAZ SA BUDEM AKTÍVNE BAVIŤ POZOROVANÍM, AK V TEJTO SEZÓNE ZLYHÁTE!” kričal jeden používateľ X všetkými veľkými písmenami.  “…Mfer má za sezónu o jeden otras mozgu viac a vyšiel z toho Qanoner lol.”

“[L]iterárne akýkoľvek film, ktorý vyšiel tento rok, by’bol fajn…Alebo aspoň urobil to, čo 31 ďalších začínajúcich QB…neotváral ústa a nedal všetkým najavo, akí sú absolútne netopierí šialenci, republikáni,” plakal ďalší kritik na sociálnych sieťach. “Teraz sa už ani nebudem’cítiť zle, keď budem sledovať, ako tento rok stojí delfínov.”

“Absolútne priznávam, že ako celoživotný fanúšik Delfínov, & veľký fanúšik Tua, že Tua’ové komentáre boli nielen sklamaním, ale aj demoralizáciou & týkajúcou sa. Sound of Freedom počas celého svojho pôsobenia využíval veriacich ľudí. Je’hrozné, že je to len ďalší idiot s vymytým mozgom,” napísal ďalší nešťastný liberálny fanúšik Delfínov.

“Len si blokujem v hlave, že trávim nespočetné hodiny ročne analyzovaním pozície, kde 75 % chlapcov sú konzervatívni kresťanskí magori,” povedal ďalší urazený morálkou kresťanských a konzervatívnych športovcov.

Zvuk slobody, prekvapujúci hit letnej sezóny

Zvuk slobody,” je brilantný – aj keď srdcervúci – film nakrútený podľa skutočného príbehu bývalého agenta CIA Tima Ballarda, ktorý pred desiatimi rokmi dal výpoveď, aby zachránil nespočetné množstvo nevinných detí uväznených v hroznom podsvetí sexuálneho obchodovania s deťmi.

Film je naďalej prekvapivým úspechom letnej sezóny filmového priemyslu. V čase písania tohto článku zarobil film “Zvuk slobody” viac ako 175 miliónov dolárov a zaujal šieste miesto, čím porazil zamýšľané, ale nevýrazné veľkoštúdiové blockbustery “Indiana Jones” (Walt Disney Studios), “Mission Impossible” a “Transformers” (oba Paramount Pictures).

Hviezda filmu, Jim Caviezel, povedal, že dúfa, že “Sound of Freedom” bude “Chalúpka strýčka Toma” otroctva 21. storočia.”

Nevýslovné zlo sexuálneho zneužívania detí, kde sú podľa odhadov dva milióny detí – batoliat, štvor- a päťročných detí až po mladých tínedžerov – na celom svete znásilňované, sodomizované, mučené a ohrozované smrťou mnohokrát denne zvrhlými dospelými, nie je vzdialené nikomu z nás. Je to’priemysel v hodnote niekoľkých miliárd dolárov a na našu veľkú hanbu sú Spojené štáty’jeho najväčším konzumentom.

Silný základ viery

Dvadsaťpäťročný mladík, ktorého na Havaji vychovali zbožní samojskí rodičia, sa nikdy nevyhýbal rozprávaniu o svojej kresťanskej viere.

“Najväčší dar, aký nám Boh mohol’kedy dať, bol jeho syn,” vyhlásil mladý rozohrávač v rozhovore pre Klub 700 v roku 2020, krátko po ukončení štúdia na Alabamskej univerzite.

“Nejde len o to, aby sme počuli, čo je Ježiš Kristus,” pokračoval Tagovailoa, “ide o to, aby sme spoznali, kto je Ježiš Kristus. Skutočne pochopiť a pocítiť identitu toho, kým ste, vďaka veciam, ktoré urobil On. A ja’by som povedal, že svoju identitu môžeš nájsť len skrze Neho, ak Ho poznáš.”