Rutgers-University-810x500.jpg

Rutgers University vyradí študentov, ktorí odmietajú očkovanie vakcínou COVID-19: správa

62
Kultúra smrti

Rutgersova univerzita, prvá akademická inštitúcia v Spojených štátoch, ktorá nariadila svojim študentom očkovanie proti COVID-19, si stojí za svojím mandátom do tej miery, že študenti budú vylúčení z nadchádzajúceho semestra, ak sa kontroverznému očkovaniu nepodrobia.

Na informačnej stránke univerzity o vakcíne COVID sa v súčasnosti uvádza, že “až na obmedzené výnimky musia byť všetci študenti plne zaočkovaní a nahrať záznam o tomto očkovaní na Rutgersov študentský imunizačný portál, ” pokiaľ nie sú “zapísaní na plne online študijné programy (zvyčajne definované tak, že nemajú prístup k zariadeniam v areáli univerzity)” alebo “sa nezúčastňujú na plne online alebo mimo areálu univerzity na programoch ďalšieho vzdelávania.”

Náboženské alebo zdravotné výnimky “sa posudzujú individuálne” a “NIE sú udeľované automaticky,” zdôrazňuje sa na stránke; okrem toho, aj študenti, ktorí majú výnimku “nebudú môcť bývať v ubytovacích zariadeniach v areáli školy,” a “účasť v areáli školy nie je zaručená.”

“Podľa anonymných zdrojov Rutgers plánuje od 15. augusta 2023 vyradiť študentov, ktorí nespĺňajú podmienky, ” Brownstone Institute informoval.

“Je’zarážajúce, že od človeka, ktorý by mal byť popredným hlasom vedecky podloženej racionality, prichádza svojvoľný odpad,” povedal republikánsky senátor štátu New Jersey Declan O’Scanlon. “Teraz už s absolútnou istotou vieme, že vakcína COVID nechráni nikoho okrem príjemcu vakcíny. Takéto rozsiahle politiky by sa mali prijímať len s cieľom chrániť jednotlivcov pred konaním alebo nekonaním niekoho iného. Nie je úlohou Rutgersovej univerzity, guvernéra Murphyho ani kohokoľvek iného zaviesť politiku, ktorá by ma chránila pred mnou samým a mojimi vlastnými rozhodnutiami – alebo pred nejakou domnelou ochranou môjho vlastného ja v dôsledku mojich vlastných rozhodnutí.”

“K dnešnému dňu Rutgers zostáva jednou z menej ako 100 univerzít z 2 679 štvorročných vysokých škôl a univerzít, ktoré odmietajú upustiť od povinnosti očkovania COVID,” napísala Lucia Sinatra v Brownstone s tým, že federálna vláda (prostredníctvom bývalého U.S. Centers for Disease Control & Prevention riaditeľky Rochelle Walensky) už v roku 2021 priznala, že vakcíny COVID nezabraňujú prenosu vírusu.

Viacero dôvodov na námietky voči vakcínam COVID-19, ktoré boli vyvinuté a uvoľnené v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operation Warp Speed v frakcia z čas vakcíny zvyčajne trvá, a to z morálnych aj praktických dôvodov.

Podľa podrobný prehľad pro-life inštitútu Charlotte Lozier, spoločnosti Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson všetky použili fetálne bunky získané z potratených detí vo fáze testovania vakcín’ a spoločnosť Johnson & Johnson použila bunky aj vo fáze návrhu a vývoja a výroby. Americká asociácia pre pokrok vo vede’časopis Science a dokonca aj ľavicový “fact-checking” výstup Snopes tiež pripustili spojitosť vakcín“s potratmi.

Okrem toho existuje značné množstvo údajov spájajúcich očkovanie s nežiaducimi účinkami. Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí pri očkovaní (VAERS) uvádza k 11. augustu 35 911 úmrtí, 208 190 hospitalizácií, 20 623 infarktov a 27 414 prípadov myokarditídy a perikarditídy, okrem iných ochorení. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy, napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia lieku Jab rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale USA. Centers for Disease Control & Prevention (CDC) výskumníci zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vlani v septembri Japonská vakcinologická spoločnosť zverejnilarecenzovanú štúdiu, ktorú vykonali vedci zo Stanfordu, UCLA a Marylandskej univerzity, v ktorej sa zistilo, že “štúdia spoločnosti Pfizer vykazovala o 36 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou”, zatiaľ čo “štúdia spoločnosti Moderna vykazovala o 6 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou,” čo spolu predstavuje “16 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí u príjemcov mRNA vakcíny.”

V decembri 2022 republikánsky senátor USA prof. Ron Johnson z Wisconsinu usporiadal diskusiu za okrúhlym stolom, počas ktorej právnik pre občianske práva Aaron Siri podrobnepodal údaje zo systému hlásení CDC’V-Safe, ktoré odhalili, že 800 000 z 10 miliónov účastníkov systému’alebo približne 7.7 %, uviedlo, že po injekcii COVID potrebovalo lekársku starostlivosť. “Dvadsaťpäť percent z týchto ľudí potrebovalo pohotovosť alebo bolo hospitalizovaných a ďalších 48 % vyhľadalo urgentnú starostlivosť,” dodala Siri. “Taktiež ďalších 25 % okrem 7,7 % uviedlo, že nemohlo pracovať alebo chodiť do školy.”

Ďalšia štúdia tímu amerických, britských a kanadských výskumníkov, ktorú v decembri minulého roka uverejnil v časopise Journal of Medical Ethics, zistila, že povinnosť podávania COVID-u študentom vysokých škôl – relatívne zdravú skupinu s relatívne nízkym rizikom nákazy vírusom – spôsobujú oveľa viac škody ako úžitku: “na jednu zabránenú hospitalizáciu v dôsledku COVID-19 očakávame najmenej 18.5 závažných nežiaducich účinkov mRNA vakcín, vrátane 1,5–4,6 prípadov myoperikarditídy spojenej s boosterom u mužov (zvyčajne vyžadujúcich hospitalizáciu).”