shutterstock_1823316560-810x500.jpg

Médiá hlavného prúdu hrajú sémantické hry v snahe "overiť fakty" o génovej zmene záberov COVID

50
Kultúra smrti

HISTÓRIA NA POKRAČOVANIE

MRNA COVID-19 injekcie sa stále nazývajú “vakcíny, ” aj keď spĺňajú všetky definície génovej terapie a žiadnu z definícií vakcíny. Skutočnosť, že tieto injekcie sú génovou terapiou, ale boli nariadené celým populáciám bez adekvátneho testovania, pridáva ďalšiu ohavnú vrstvu k mnohým zverstvám, ku ktorým došlo počas pandémie COVID-19.

Mainstreamové médiá išli priamo s touto fraškou a chrlili propagandu, že mRNA COVID injekcie “sú odlišné od génovej terapie.” Ale dokonca aj ich “overovanie faktov” je smiešne,  pretože sa snažia používať sémantiku na vysvetlenie spojitosti injekcií’ s génovou terapiou.

Nie génová terapia, ale ‘terapia založená na génoch’

V článku agentúry “Reuters Fact Check,” to’tvrdí, že injekcie mRNA COVID-19 nie sú génovou terapiou, pretože sú “rýchlo degradované” v tele a neintegrujú sa do ľudského’ genómu ani nemenia genetickú výbavu. Priznali však, že injekcie sú “terapiou založenou na génoch”

Podľa článku, “Vedci povedali agentúre Reuters, že hoci vakcíny mRNA možno považovať za ‘terapiu založenú na génoch’, pretože používajú genetický kód z COVID-19, technicky nie sú génovou terapiou.” Adam Taylor, virológ a výskumný pracovník na Menzies Health Institute, Queensland, Griffith University, povedal agentúre Reuters:

Ak je mRNA genetický materiál, na mRNA vakcíny sa dá pozerať ako na terapiu založenú na genetickom základe, ale sú klasifikované ako vakcíny a nie sú určené na zmenu vašich génov. Génová terapia v klasickom zmysle zahŕňa zámerné zmeny DNA pacienta’s cieľom jeho liečby alebo vyliečenia.

MRNA vakcíny sa nedostanú do jadra bunky’v ktorom sa nachádza váš genóm DNA. Neexistuje žiadne riziko, že by sa tieto vakcíny integrovali do nášho vlastného genómu alebo zmenili našu genetickú výbavu.

Ale písaním v International Journal of Molecular Science nezávislá výskumníčka Helene Banoun vysvetľuje:

[T]o, že spôsob účinku vakcín mRNA by ich mal klasifikovať ako produkty génovej terapie (GTP). Ale mRNA ako vakcíny proti infekčnému ochoreniu boli vylúčené z regulácie GTP predpismi USA a EÚ. Pred rokom 2020 neexistovali žiadne osobitné predpisy pre mRNA vakcíny…

Široká a trvalá biodistribúcia mRNA a ich proteínových produktov, neúplne preskúmaná z dôvodu ich klasifikácie ako vakcín, vyvoláva otázky bezpečnosti. Štúdie po uvedení na trh ukázali, že mRNA prechádza do materského mlieka a mohla by mať nepriaznivé účinky na dojčené deti.

Dlhodobá expresia, integrácia do genómu, prenos do zárodočnej línie, prechod do spermií, embryo/fetálna a perinatálna toxicita, genotoxicita a tumorigénnosť by sa mali skúmať vzhľadom na nežiaduce udalosti hlásené vo farmakovigilančných databázach. Potenciálny horizontálny prenos (t. j, vylučovanie) mal byť tiež posúdený.

Mediálne lži o očkovacích látkach COVID-19

Podobne ako agentúra Reuters, aj agentúra AP uverejnila “fact check” článok s názvom “Nie, očkovacie látky COVID-19 nie sú’génovou terapiou.” Obe médiá naznačili, že očkovacie látky COVID-19 nie sú’génovou terapiou, pretože nezmenia genetickú výbavu tela’. To je však len časť definície génovej terapie, ktorú uvádza Úrad pre kontrolu potravín a liečiv USA (FDA):

Humánna génová terapia sa snaží modifikovať alebo manipulovať s expresiou génu alebo meniť biologické vlastnosti živých buniek na terapeutické použitie.

Ako vidíte, úplná definícia obsahuje aj slová “alebo zmeniť biologické vlastnosti živých buniek,” čo je presne to, čo robia zábery COVID. MRNA v injekciách COVID sú molekuly, ktoré obsahujú genetické inštrukcie na výrobu rôznych bielkovín. mRNA injekcie COVID dodávajú syntetickú mRNA s genetickým kódom, ktorý dáva vašim bunkám pokyn na výrobu modifikovanej formy proteínu hrotu SARS-CoV-2.

Inými slovami, “menia biologické vlastnosti živých buniek na terapeutické použitie.” Či modifikujú vašu DNA, nie je dôležité. Všimnite si slovo “alebo” v definícii FDA’. Znamená to, že to môže byť jedno alebo druhé. Nemusia meniť expresiu génov, aby sa stále kvalifikovali ako génová terapia, aspoň nie podľa definície FDA’

Naďalej, mRNA sú molekuly, ktoré obsahujú genetické inštrukcie na výrobu rôznych proteínov. mRNA “vakcíny” dodávajú do vašich buniek syntetickú verziu mRNA, ktorá nesie inštrukciu na výrobu proteínu hrotu SARS-CoV-2, antigénu, ktorý potom aktivuje váš imunitný systém na produkciu protilátok.

Moderna opísala očkovacie látky COVID-19 ako génovú terapiu

Očkovacie látky COVID-19 nie sú bežné vakcíny vyrobené so živými alebo oslabenými vírusmi. Vakcíny spoločností Pfizer a Moderna sú vyrobené pomocou lipidových nanočastíc, ktoré obsahujú polyetylénglykol (PEG) a messengerovú RNA (mRNA).

mRNA sú úseky genetického kódu, ktoré nesú inštrukcie pre bunky na výrobu proteínov. Definícia pojmu genetický je “týkajúci sa génov” a gény obsahujú inštrukčný kód, ktorý telu hovorí, aké bielkoviny má vytvárať. Terapia je lekárska liečba ochorenia, takže vakcíny mRNA sú veľmi jasne génovou terapiou.

Ako poznamenal David Martin, PhD, Moderna’v dokumentoch SEC uvádza a zdôrazňuje, že jej technológia je “technológia génovej terapie,” pôvodne určená na liečbu rakoviny. Konkrétnejšie teda ide’o technológiu génovej terapie chemoterapie.

Jeho mechanizmus účinku tiež potvrdzuje, že ide o génovú terapiu. Génová terapia mRNA zmení vaše bunky na bioreaktory, ktoré chrlia vírusové proteíny na podnietenie imunitnej reakcie, a nie je tu žiadny vypínač.

Dodatočne, spoločnosť Moderna’s podaním SEC konkrétne uvádza, že “v súčasnosti je mRNA považovaná za produkt génovej terapie aj zo strany FDA,”.

Zmenili definíciu očkovacej látky

Podpisovaním sa o vakcínach COVID-19 ako o “očkovacích látkach” a nie o génových terapiách, vláda USA porušuje paragraf 41 zákonníka USA 15, ktorý upravuje klamlivé praktiky v lekárskych tvrdeniach. Podľa tohto zákona je zákonné inzerovať:

… že výrobok alebo služba môže predchádzať, liečiť alebo vyliečiť ľudské ochorenie, pokiaľ nemáte kompetentné a spoľahlivé vedecké dôkazy, vrátane, ak je to vhodné, dobre kontrolovaných klinických štúdií na ľuďoch, ktoré potvrdzujú, že tvrdenia sú pravdivé v čase, keď sa uvádzajú.

Naďalej nemôžete mať “vakcínu”, ktorá nespĺňa definíciu vakcíny. Ešte v roku 2019 Merriam-Webster definoval vakcínu ako “prípravok zo zabitých mikroorganizmov, živých oslabených organizmov alebo živých plne virulentných organizmov, ktorý sa podáva na vytvorenie alebo umelé zvýšenie imunity voči určitému ochoreniu.”

Keďže COVID-19 “vakcíny” nespĺňal predchádzajúcu definíciu vakcíny, Merriam-Webster’vakcínu definícia bola zmenená tak, aby obsahovala opis experimentálnej génovej terapie COVID-19:

[Prípravok, ktorý sa podáva (ako injekcia) na stimuláciu imunitnej odpovede organizmu’proti konkrétnej infekčnej chorobe:

a: antigénny prípravok zvyčajne inaktivovaného alebo oslabeného (pozri oslabený zmysel 2) patogénneho agens (ako je baktéria alebo vírus) alebo jednej z jeho zložiek alebo produktov (ako je proteín alebo toxín).

b: prípravok genetického materiálu (ako napríklad reťazec syntetizovanej messengerovej RNA), ktorý bunky tela využívajú na produkciu antigénnej látky (ako napríklad fragment proteínu vírusového hrotu).

Príkladom pokusov o zmenu vnímania reality v reálnom čase je “vakcína”, ktorá sa z niečoho, čo vytvára ochrannú imunitu, stala len stimuláciou imunitnej reakcie. Kľúčové slová “vytvárať imunitu” boli z rovnice odstránené.

Týmto spôsobom očkovacie látky COVID zodpovedajú opisu, pretože vás neimunizujú proti COVID-19 a v prvom rade neboli’určené na prevenciu infekcie. Okrem toho interná korešpondencia CDC získaná prostredníctvom žiadostí o slobodný prístup k informáciám (FOIA) ukazuje, že dôvodom zmeny bolo jednoducho umlčať argumenty “pravicových popieračov pandémie COVID-19”, že “vakcíny COVID-19 nie sú vakcínami podľa vlastnej definície CDC”

Menia vakcíny COVID-19 DNA?

Médiá trvajú na tom, že očkovacie látky COVID-19 nezmenia DNA. Martin však upozornil na málo známy grant Národnej vedeckej nadácie, známy ako Darwinove chemické systémy, ktorý zahŕňal výskum na zabudovanie mRNA do cielených genómov. Podľa Martina:

Moderna sa začala… na základe 10-ročného grantu Národnej vedeckej nadácie. A tento grant sa volal Darwinove chemické systémy… projekt, z ktorého vznikla samotná spoločnosť Moderna, bol projektom, v ktorom sa konkrétne riešilo, ako prinútiť mRNA, aby sa zapísala do genómu akéhokoľvek cieľa, ktorý sledovali.

Môže to byť jednobunkový organizmus, môže to byť viacbunkový organizmus alebo to môže byť človek. A faktom je, že spoločnosť Moderna začala svoju činnosť na základe toho, že dokázala, že mRNA sa dá transfekovať a zapísať do ľudského genómu.

Naprosto nie je známe, aké budú krátkodobé alebo dlhodobé účinky analógu proteínu spike, ktorý’je vo vnútri ľudí, ktorí dostali injekcie COVID-19.

Ale pokiaľ ide o zmenu genómu, Martin uvádza, že údaje ukazujú, že mRNA má schopnosť zapisovať sa do DNA ľudí, a “ako taká, dlhodobé účinky nebudú len symptomatické. Dlhodobé účinky budú mať za následok zmenu ľudského genómu injikovaných jedincov.”

Vyhlásenie agentúry Reuters’, že vakcíny s mRNA sa v tele rýchlo rozložia je tiež zavádzajúce. Materiály sa hromadia v tkanivách, menštruačných cykloch. Zvyčajne, ak by ste si do tela vstrekli RNA, enzýmy by ju okamžite rozložili, ale injekcie COVID-19 sú špeciálne navrhnuté tak, aby sa to’nestalo.

Skutočné riziká injekcií COVID-19 sa zatajili

Pôvodne sa síce inzerovalo, že injekcie COVID-19 “zostanú v ruke,” spoločnosť Pfizer vedela minimálne od novembra 2020, že injekcie môžu ovplyvniť mozog. Spoločnosť Pfizer uzavrela zmluvu s firmou Acuitas Therapeutics na vykonanie štúdií na zvieratách, ktoré zistili, že LNP z injekcií COVID-19 rýchlo putujú do ďalších oblastí vrátane mozgu, očí, srdca, vaječníkov a iných orgánov.

Ak bežná vakcína musí prejsť 10 až 12 rokmi testovania, kým sa’uvoľní na trh, počas pandémie boli injekcie COVID-19 sprístupnené verejnosti len 10 mesiacov po vývoji, dľa povolenia na mimoriadne použitie. Očkovanie podstúpili dokonca aj tehotné ženy a v mnohých prípadoch ho museli dostať povinne.

Dlhodobé účinky nie sú známe, ale podľa štúdia uverejnená v časopise Obstetrics & Gynecology – financovaná Národným inštitútom pre zdravie detí a ľudský rozvoj (NICHD) a Úradom pre výskum zdravia žien’Národného inštitútu zdravia. A Európska únia má odporučila, aby sa “silné menštruačné krvácanie” pridalo ako vedľajší účinok k injekciám mRNA COVID-19.

Inštitút pre čisté a aplikované poznatky (IPAK) považoval údaje v roku 2021 za dostatočne presvedčivé, aby stiahnuť očkovania pre zraniteľné skupiny obyvateľstva, ako sú tehotné ženy, ale zdravotnícki úradníci sa namiesto toho rozhodli urobiť z nich skúšaných králikov pre netestované, experimentálne očkovanie.

Nie randomizované údaje zo skúšok sú k dispozícii pre použitie očkovacej látky COVID-19 u tehotných žien a spoločnosť Pfizer svoju tehotenskú štúdiu prerušila.  Výsledky, ktoré zistila, zatiaľ nezverejnila.

Medzi tým, ako sa ukázala účinnosť prirodzenej imunity, mali byť ľudia o tom informovaní a upozornení na možné riziká očkovania COVID-19. Takto sa mohli informovane rozhodnúť skôr, ako súhlasili s experimentálnou injekciou, ktorá by mohla mať vážne účinky.

To sa však nestalo. Namiesto toho v súčasnej podobe médiá naďalej zdieľajú “fakty overené” nezmysly o tom, že injekcie COVID-19 nie sú technicky génovou terapiou, ale namiesto toho sú považované za “terapiu založenú na génoch.”

Pretlačené so súhlasom Mercola.