Santangelo-810x500.jpg

Toto je videozáznam mäsiara z DC, ktorý sudca nechce, aby porota videla

67
Kultúra smrti

Potratový sudca a prokuratúra v procese s washingtonským FACE Act sa zúfalo snažia zabrániť porote, aby videozáznam svedectva lekára Cesareho Santangela, ktorého zástancovia potratov označujú za mäsiara z Washingtonu, ktorý v roku 2012 povedal, že by nechal dieťa vystavené smrti po narodení, ak by prežilo neúspešný potrat.

Toto priznanie zachytil na pásku tajný novinár z organizácie Live Action, ktorý sa v roku 2013 objednal na washingtonskú chirurgickú kliniku, keď bol v 24. týždni tehotenstva. Keď sa žena spýtala Santangela, čo by urobil, ak by dieťa potrat prežilo, a či by musela za dieťa prevziať zodpovednosť, potratár povedal, že by “dieťaťu nepomohol” prežiť, ale nechal by ho vystavené, kým by nezomrelo.

Potratár na videu tiež priznal, že deti na jeho klinike prežili potrat, čím naznačil, že sa už dopustil aj trestného činu, keď nechal dieťa vystavené smrti.

Ako sa uvádza vo videu, podľa zákona o ochrane živonarodených detí “Každé dieťa narodené v Spojených štátoch vrátane dieťaťa, ktoré prežilo neúspešný pokus o potrat, má zaručené všetky práva a právnu ochranu občianstva a nárok na život zachraňujúcu lekársku starostlivosť.”

Práve toto video, ktoré Lauren Handyová a ďalší zástancovia života sledovali, im poslúžilo ako motivácia zúčastniť sa 22. októbra 2020 záchrannej akcie na klinike Washington-Surgi a vystaviť sa nebezpečenstvu’aby ochránili nenarodené deti, ktoré mali byť v ten deň privezené na kliniku, aby boli brutálne zavraždené.

Tento dôkaz je natoľko usvedčujúci v neprospech obžaloby, Santangela a kliniky Washington-Surgi, že obžaloba navrhla vyradiť video z dôkazového materiálu a sudkyňa, v zhode so svojimi zástancami potratov v obžalobe, včera v rozhodnutí ustúpila, aby video nebolo ukázané porote a súdnej sieni.

Obžaloba totiž tvrdila, že materiál na videu by mohol veľmi pravdepodobne pohnúť porotcami, aby zaujali postoj k potratom. A to federálni obhajcovia potratov nemôžu dovoliť.

Dôvodom, prečo sudkyňa tvrdila, že video vyradila z dôkazov, bolo, že bolo “silne zostrihané,” bolo “viac predpojaté ako dôkazné,” a že obsahovalo slovo “potratár,”, ktoré je podľa nej “hanlivým výrazom.”Ako sa názov povolania osoby”považuje za hanlivý bez toho, aby sa pripustilo, že činnosť tohto povolania musí byť preto hanebná, sa vymyká logike bežného laika, ale možno logika nie je štandard, ktorého sa súd v tomto procese drží.

Takisto je príznačné, že to bola práve táto klinika, ktorú viedol potratár v tomto videu, s ktorou FBI nadviazala pracovný vzťah. Ráno 22. októbra 2020 Santangelova‘klinika kontaktovala FBI, ktorá na miesto činu vyslala agenta, ktorý niekoľko mesiacov vykonával hĺbkový dohľad a prieskum voči osobám, ktoré sa v to ráno zúčastnili na záchrannej akcii za život. Agent FBI, ktorý vypovedal na súde, sa snažil vysvetliť svoj jedinečný vzťah s potratovou klinikou vo Washingtone tým, že FBI sa snažila nadviazať dobré vzťahy a kontakty v komunite vo Washingtone. Neponúkol však žiadny iný príklad podobného pracovného vzťahu so žiadnym podnikom v rámci okresu.

Tento prípad je len ďalším príkladom tajnej policajnej operácie pod Bidenovou administratívou, v ktorej sú potraty chránené za každú cenu a zástancovia života napádaní, prenasledovaní a postavení pred súd za obranu nevinných pred narodením Američanov.

Objektívnemu pozorovateľovi by malo byť jasné, že ani tento súdny proces s týmito pro-life záchrancami, ani spravodlivosť a zákonnosť zákona FACE nemožno úplne oddeliť od spravodlivosti a morálky potratov, osobnosti dieťaťa v maternici a nevinnej krvi, v ktorej si potratári v našej krajine pod rúškom zákona mädlia ruky už dlhé desaťročia.

V tomto procese potlačenie takmer všetkých dôkazov v súdnej sieni, ktoré sa priamo týkajú toho, čo je potrat vo svojej hroznej realite, len ukazuje, aká zúfalá je ľavica, keď ide o vraždenie nechcených, nemilovaných a odľudštených nenarodených detí.

Dôkazy však nemožno úplne utajiť pred americkou verejnosťou. Toto video a ďalšie podobné, ktoré manifestujú ochotu zástancov potratov nielen vraždiť nenarodené deti, ale aj porušovať zákony, aby sa za každú cenu zabezpečilo, že nechcené dieťa nebude vpustené na tento svet. Toto video, ktoré v tomto súdnom procese potlačil agresívne pro-potratový sudca, sa musí odvysielať široko-ďaleko, aby sa tento zločin proti ľudskosti odhalil a aby sa v našej krajine raz a navždy skoncovalo s hrozným potratovým priemyslom.

PREHLIADNITE SI: ‘Katolicizmus na súde’ počas tretieho dňa konania o FACE Act vo Washingtone DC

Šok: Pro-lifer sa stal vládnym svedkom proti bývalým kolegom záchranárom

‘Terčom vlády’: Bývalá záchranárka sa obrátila, svedčí proti pro-liferom na súde vo Washingtone 

Tragický prípad vrahyne detí Lucy Letbyovej by mal prebudiť spoločnosť pred hrôzou potratov