Screenshot-2023-08-23-122429-e1692789938879-810x500.png

Dr. Peter McCullough žiada moratórium na vývoj mRNA vakcín

82
Kultúra smrti

Syntetická mRNA sa ukazuje ako katastrofálna biotechnológia pre vývoj vakcín.

Nie je možné “vypnúť” produkciu nebezpečných antigénov, ako je proteín Spike z SARS-CoV-2 alebo hemaglutinín z chrípky. Neexistuje žiadna kontrola nad tým, kam v tele lipidové nanočastice dopravia nebezpečný genetický náklad. Okrem toho všetky bunky, ktoré prijímajú mRNA, exprimujú na povrchu buniek cudzie proteíny, čo vedie k okamžitému autoimunitnému útoku na bunky, v ktorých sa nachádza mRNA a jej’proteínové produkty, ako to opísal Dr. Panagis Polykretis.

Moderna a ostatné spoločnosti vyrábajúce mRNA sú zámerne slepé k týmto biologickým chybám a bezpečnostným obavám. Ich výrobný program je robustný a obsahuje desiatky mRNA vakcín, ktoré sú dobre financované biofarmaceutickým komplexom.

Moderný ropovod sprístupnený 16. augusta 2023 https://www.modernatx.com/research/product-pipeline

Mal som možnosť ku koncu tohto úseku Zabezpečenie Ameriky, ktoré viedol starší moderátor Frank Gaffney, aby verejne vyzval na úplné moratórium na mRNA vakcíny. Tým by sa svet upokojil vzhľadom na nedávny vzostup toho, čo možno považovať za iracionálnu vakcinačnú ideológiu, ktorá presadzuje čoraz väčší stupeň hypervakcinácie odo dňa narodenia až po senescenciu.

Užite si túto osemminútovú aktualizáciu a nezabudnite sa o ňu podeliť s ostatnými, ktorí pijú Kool-Aid a nechávajú sa strhnúť pýchou mRNA vakcinológie.

Pretlačené so súhlasom z Podnetnej diskusie.