trump-810x500.jpg

Zamestnanci Fox News dostali zákaz spomínať rozhovor Trumpa s Tuckerom počas debaty GOP

33
Neutral

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND.

Aj keď v stredu večer v prvej debate prezidentských primárok na Fox News bojujú republikánski kandidáti na prezidenta v roku 2024, televízia údajne zakazuje svojim talentom spomínať rozhovor Tuckera Carlsona s&nbspprezidentom Donaldom Trumpom, ktorý sa vysiela v rovnakom čase.

Chadwick Moore, Carlsonov životopisec, zverejnil: “Súčasný zamestnanec Fox News mi povedal, že všetci na Foxe, vrátane hostí, majú výslovne zakázané spomínať dnešný večer’rozhovor Tuckera s Trumpom, a to aj v súvislosti s debatou.”

“Všetky relácie majú zakázané čo i len spomenúť, že Trump vystúpi v tejto [Tucker Carlsonovej] šou na Twitteri,” povedal Moore v Benny Show.

Carlsona začiatkom tohto roka vyradila televízia Fox News napriek tomu, že dominoval v sledovanosti káblového spravodajstva.

“Nech sa v šou stane čokoľvek, ak Trump roznesie správy, nesmú“sa o tom zmieniť. Odkedy Tuckera’stiahli z vysielania, platí zásada, že v relácii nemožno vysloviť jeho meno. Je ako Voldemort [z ‘Harryho Pottera.’] Je ako ten, ktorý nesmie byť menovaný. Všetkým vo Foxe bolo výslovne povedané, že nesmú spomínať toto alebo to, čo sa na ňom deje.”

V Foxe je veľa dobrých ľudí,” dodal.

“Je tam veľa ľudí, ktorí sa považujú za skutočných novinárov. Sú to veľmi dobrí ľudia, svoju prácu berú vážne a toto ich najviac frustruje. Nemôžu informovať o ‘správach!’ a to všetko kvôli tejto vendete, ktorú má televízia voči tomuto bývalému špičkovému moderátorovi.”

Moore tiež poznamenal: “Zdroje vo Fox Corp. tvrdia, že manažéri Fox News aj materskej spoločnosti sú ‘rozhorčení’ nad Tuckerovým’rozhovorom s Trumpom. Tuckerov’vnútorný okruh mi povedal: bolo by ‘mimoriadne múdre nechať Tuckera a jeho dlhoročného produkčného partnera Justina Wellsa na pokoji.’Každý z nich strávil vo Foxe viac ako 15 rokov a ‘neurobil nič zlé.’

“Nechajte [Tuckera a Justina] robiť ich veci a oni nebudú ’hrýzť. Ale každá vojna bude super škaredá. To je záruka.

Pokračoval: “Zdroje mi hovoria: Vedúci pracovníci Foxu, ako napríklad Meade Cooper (na obrázku nižšie), zvyknú obvolávať mienkotvorné relácie Foxu a hovoriť, že ‘šéfom sa naozaj nepáči, keď sa diskutuje o Trumpovi. Neobjednávajme ho.’V skutočnosti mali niektoré relácie ‘príkaz’ neobjednávať Trumpa.

“Teraz zrazu chcú, aby sa objavil v ich debate. Prečo?

Trump v stredu ráno potvrdil, že jeho rozhovor s Carlsonom bude skutočne odvysielaný v rovnakom čase ako republikánska debata, teda o 21.00 hod.večer východného času.

“Iskry budú lietať,” ubezpečil bývalý prezident fanúšikov na svojej platforme Truth Social.

Práve v čase, keď bol tento článok uverejnený, Carlson zverejnil video, v ktorom hovorí, že jeho rozhovor s Trumpom sa skutočne začne o 20:55 východného času, čím prekoná debatu na Fox News o päť minút:

Prevzaté so súhlasom z WND News Center.