Screenshot-2023-08-24-141910-e1692883215614-810x500.png

Trump sa v rozhovore s Tuckerom Carlsonom pustil do Bidena, volebnej manipulácie a "skorumpovaných" médií

38
Kultúra smrti

“Je noc debát, ale nie sme v Milwaukee” povedal rozžiarený Tucker Carlson, keď stál vedľa bývalého prezidenta Donalda Trumpa pred ich 46-minútovým rozhovorom na sociálnej sieti X.

Nasledujúci rozhovor medzi Trumpom a bývalou hviezdou Fox News bol pozoruhodným vybočením z konvencií.

“Prečo nie ste’na dnešnej debate Fox News v Milkwaukee?" ”bol Carlson’otvárací.

“V prieskumoch verejnej mienky vediem o 50 a 60 bodov”, povedal Trump, ktorý sa namiesto toho rozhodol vystúpiť v “Tucker on X” – Carlsonovej”novej platforme na sociálnych sieťach Elona Muska”

V priebehu jednej hodiny ho sledovalo najmenej 74 miliónov ľudí. V čase písania tohto článku sa toto číslo viac ako zdvojnásobilo.

Najhorší prezident v dejinách

Trump označil súčasného “krivého Joea Bidena” za “najhoršieho prezidenta v dejinách.” Trump poznamenal, že za Bidena Číňania budujú vojenskú základňu na Kube a v súčasnosti kontrolujú Panamský prieplav ” vybudovaný za cenu desiatok tisíc amerických životov. Jeho argument je presvedčivý: dedičstvo zlyhania a opustenia amerického ľudu považuje Biden za najhoršie v histórii.

“Nemyslím si, že“sa dostane k bráne,” povedal Trump a povedal, ako sa “skorumpovaný” Biden snaží prejsť po trávniku Bieleho domu. “Myslím si, že je na tom “mentálne horšie ako fyzicky,” pokračoval a má viceprezidenta, ktorý “hovorí v rýmoch.”

“Autobus pôjde sem a potom autobus pôjde tam ”pretože to’autobusy robia,” takto Trump charakterizoval bežne bizarný zvyk slovných nezmyslov, ktoré predvádza Kamala Harrisová. “To je divné” uzavrel Trump s tým, že Harrisová nie je dôveryhodnou budúcou prezidentkou.

“Myslím si, že budú primárky a do nich sa zapoja ďalší ľudia.”

Násilie, opozícia a volebná manipulácia

Carlson sa Trumpa opýtal, či si myslí, že by jeho politická opozícia zašla až tak ďaleko, že by ho chcela zabiť, pričom poznamenal, že všetky neúspešné pokusy o jeho obžalobu a impeachment zaznamenali nárast jeho ratingu.

“Prečo by sa’nepokúsili zabiť vás?” opýtal sa Carlson.

“Začalo sa to organizovanými protestmi proti vám zo strany ľavice, potom impeachmentom – dvakrát – a teraz obžalobou” povedal Carlson. “Ďalšou fázou je násilie.”

“Sú to”divoké zvieratá” odpovedal Trump, “sú to”ľudia, ktorí sú chorí, naozaj” predtým, ako pripomenul publiku, že, “máte skvelých ľudí, ktorí sú demokrati. Ja zastupujem všetkých – nielen republikánov – ja’som prezidentom všetkých,” Trump si vyhradil ťah svojho hnevu na politickú elitu, ktorá nezastupuje obyčajných ľudí, ani demokraciu ako takú.

“Voľby boli zmanipulované – a použili COVID na podvádzanie v mnohých rôznych veciach… Ale mali sme sudcov, ktorí sa na to nechceli pozrieť.”

Naposledy v rozhovore bez okolkov vyhlásil: “Existuje’len jeden dôvod, prečo nechcú’ID voličov – pretože chcú podvádzať.”

Môže vyhrať proti skorumpovanému systému? Áno, môže, hovoria poly – pretože kampaň lží sa obrátila proti nemu a dokonca aj CNN priznáva, že má na to, aby vyhral voľby, v ktorých by mimo výluk nebola možná rovnaká miera manipulácie.

Nič nové od New York Times

New York Times s nevôľou reportoval o debate v Milwaukee, na ktorej sa Trump nezúčastnil, s tým, že “Skromne sa venoval slonovi, ktorý nie je v miestnosti.’”

Zaznamenala, že zjavnému favoritovi bolo venovaných iba desať minút, a zopakovala kánardy o zločinnosti a lživosti, ktoré médiá Deep State bežne pripisujú Trumpovi:

‘Pomocou tohto bláznivého fóra, ktoré vy’používate, získame väčšiu sledovanosť ako pravdepodobne na debate, našej konkurencii,’ Mr. Trump povedal pánovi Carlsonovi, čo je chválospev, ktorý bol v pravom Trumpovom štýle fakticky pochybný a zdvojnásobený ako urážka.

Ako “fakticky pochybné” je toto tvrdenie? Bývalý významný spravodajský moderátor a kolabujúca sledovanosť špecialista Brian Stelter sa nakrátko vrátil do vysielania, aby vyhlásil, že v debate na stanici Fox by bol šťastný, keby si zabezpečil zlomok týchto čísel.

Ako 23. augusta uviedol The Wrap reportoval:

‘Trump’zníži sledovanosť debaty na polovicu,’ povedal bývalý moderátor CNN. ‘To’je prakticky zaručené.’

Stelter tvrdil, že ‘Fox bude rád, ak si túto debatu pozrie štyri alebo päť miliónov divákov.’

Korupčné správy

“Fakticky pochybné” je prípadom čistej projekcie – typickej propagandistickej taktiky obviňovania nepriateľa z vlastných zločinov. Toto nie sú správy z New York Times, ktoré Matt Taibbi právom označil za “americkú Pravdu” pre jej bezostyšnú propagáciu lží Deep State.

Ako povedal sám Trump Carlsonovi, mainstreamové médiá nie sú len “fake news,” ale “skorumpované správy.”

Trump označil MSNBC za “MSDNC” – ako prostriedok Demokratickej strany, zatiaľ čo Fox a NBC charakterizoval ako “mŕtve,” pretože “nemajú”dôveryhodnosť.”

Ale zdá sa, že Trump aj Carlson sú zbehlí v obchádzaní médií establišmentu. Čísla hovoria za všetko.

Proti kultu smrti

Trump predstavuje vážnu hrozbu pre globalistickú triedu darcov. Jeho postoj ku katastrofálnej zástupnej vojne na Ukrajine je anatémou pre médiá establišmentu, ktorých výstupy sa opakovane ukázali ako formované tými istými spravodajskými agentúrami, ktorých propaganda a činnosť vyvoláva a presadzuje vražednú politiku zmeny režimu – doma aj v zahraničí.

Miesto toho, aby nás “dostal z tej strašnej vojny,” sa Biden nechal odfotografovať, ako vyzerá “hrozne na pláži.”

Trump tvrdí, že človek, “ktorý nedokáže’chodiť po piesku”, je jednoducho príliš “nekompetentný” na to, aby zastavil zbytočné zabíjanie na Ukrajine.

“Túto”vojnu by sme mali okamžite ukončiť. Nie kvôli tej či onej strane, ale preto, že sú zabíjané státisíce ľudí.”

Trump tiež tvrdil, že nás “ochránil pred jadrovou vojnou” s Kim Čong-unom. Za túto politiku, ktorá pripravuje triedu vojnových darcov o obrovské príjmy, je Trump neúnavne osočovaný a prenasledovaný establišmentom oddaným kultu smrti doma aj v zahraničí.

Tlač naňho zaútočila za to, že odvrátil vojnu so Severnou Kóreou, čím demonštroval rozhorčenie, ktoré mier vyvoláva v zajatých médiách. Včera večer ho republikánski ničomníci znovu napádali za jeho diplomatický úspech s Kim Čong-unom.

Čas, keď dobro je zlo

Tí, ktorí vyzývajú na mier, sú zlo. Tí, ktorí profitujú zo smrti, sú múdri a spravodliví. Táto morálna inverzia sprevádza rýchly úpadok súdržnosti západnej spoločnosti.

Spojené štáty sú “teraz také krehké”, varoval Trump, keď poukázal na kriminalitu, bezdomovectvo a nárast počtu nelegálnych prisťahovalcov z “vyprázdnených” väzníc a psychiatrických zariadení po celom svete.

Američania “to chápu”, tvrdí Trump, čo znamená, že jeho posolstvo rezonuje u obyčajných ľudí, ktorí vidia cez lži skorumpovaného establišmentu, ktorý ničí ich krajinu.

Carlson položil očividnú otázku, ktorá by pre svoju relevantnosť a úprimnosť nikdy nebola odvysielaná v televízii: vyvolanie strašidla občianskej vojny.

“Myslíte si, že je“možné, že dôjde”k otvorenému konfliktu?"

“Neviem”odpovedať”Trump, “ale je tu”taká miera vášne a nenávisti, akú som”nikdy nevidel. To’je asi zlá kombinácia.”

Je to kombinácia, ktorá sa nedá vyriešiť chaosom, lžami a nekompetentnosťou. Zdá sa, že Donald Trump s prísľubom bezpečnosti aspoň doma a v širšom svete vedie pole proti establišmentu, ktorý je všade nepriateľom obyčajného ľudstva.