shutterstock_1714676548-810x500.jpg

"Nebudeme sa podriadiť": Prečo by návrat k uzáverám COVID v Amerike zlyhal

66
Kultúra smrti

Existujú zlovestné signály, že Bidenova administratíva sa v najbližších mesiacoch pripravuje na ďalšie uzavretie. Informátori z pohraničnej stráže a TSA tvrdia, že obmedzenia COVID sa vrátia do platnosti už v septembri. Agentúry sa údajne začali zásobovať vybavením COVID-19, ako aj najímať “konzultantov”, aby pomohli presadiť “bezpečnostné protokoly”z čias pandémie.

A v ďalšej správe sú späť “experti” na COVID, ktorí nás varujú pred “novými variantmi” a ich posolstvo zosilňujú režimové médiá. Medzi ne patrí aj CNN, ktorá práve varovala: “Ak ste vystavení vysokému riziku vážneho ochorenia alebo smrti v dôsledku COVID-19, podľa rastúceho počtu odborníkov je “čas oprášiť masky N95.”

S rastúcimi vládnymi výplatami bude počet týchto “odborníkov” samozrejme exponenciálne rásť. Rovnako ako cenzúra opačných názorov v sociálnych a tradičných médiách.

Univerzity, bašty ľavicového skupinového myslenia, sa už začali podpisovať. Morris Brown College v Atlante (kde inde?) teraz zaviedla mandát na používanie masiek – napriek tomu, že na akademickej pôde sa nevyskytol ani jeden prípad COVID. Rutgersova univerzita zaviedla povinnosť očkovania proti COVID opäť, hoci bolo zaznamenaných len niekoľko prípadov.

V skutočnosti je prípadov COVID v celej krajine stále málo, ale to nezastavilo režim pred tým, aby začal Američanom vnucovať ďalšie očkovanie proti COVID. Ako uvádza Fox News, “Ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb (HHS) a Úrad Bieleho domu’pre politiku pandemickej pripravenosti a reakcie na ňu by mali viesť zavádzanie, ktoré by sa malo vážne začať v druhej polovici septembra.”

A potom tu máte neslávne známeho Tonyho Fauciho (odíde niekedy jednoducho preč?), ktorý opakovane opätovne tvrdí, že výluky sú skvelým spôsobom, ako prinútiť každého, aby sa dal zaočkovať.

Ak je’jasné, čo režim plánuje – reprízu výluk a mRNA vax kampaní – je oveľa menej isté, ako zareaguje americký ľud. Niektorí sa bez rozmýšľania podriadia. Som si však celkom istý, že značná väčšina z nás to neurobí.

Na to, aby ste poriadne zastrašili obyvateľstvo, potrebujete nový desivý vírus, ktorého riziko sa dá vhodne nafúknuť do smrtiacich rozmerov. COVID sa na to už nespĺňa. Príliš veľa ľudí ho už prekonalo, zotavilo sa z neho a chápe, že prirodzená imunita, ktorú získali, poskytuje ochranu proti takmer všetkým budúcim variantom.

Aj keď sa ešte stále nájdu takí, ktorí opäť stratia rozum nad vírusom, ktorý má 99,997 % prežitie, väčšina z nás chápe, že COVID nepredstavuje väčšiu hrozbu ako sezónna chrípka.

Koniec koncov, tento film už’videli a vedia, ako sa skončí. Vedia, že masky (alias plienky na tvár) nefungujú’a že zatvorením škôl sa podarilo len to, že naše deti prišli o rok vzdelávania – a v niektorých prípadoch aj o život. Vedia, že rovnaký účinok mali aj výluky, ktoré niektorým ľuďom odopreli životne dôležitú lekársku starostlivosť, zatiaľ čo iných vystavili ventilátorom a liekom, ktoré len urýchlili ich smrť.

Američania sa zo smutných skúseností naučili vyhýbať aj mRNA vakcínam. Tí, ktorí videli, ako ich priatelia a príbuzní ochoreli, alebo dokonca náhle zomreli po podaní očkovacej látky, by sa bránili. Mnohých by bolo treba doslova zhromaždiť pod hrozbou použitia zbrane.

Ľudia tiež’nezabudli, že výsledkom poslednej paniky okolo COVID a s ňou spojeného uzavretia bolo zničené hospodárstvo, zbankrotovaná pracujúca a stredná trieda a stále väčšia a bezbožná koncentrácia moci vo Washingtone, D.C. Nehovoriac o tom, že umožnila také podvody na voličoch, ktoré vyústili do ukradnutých volieb.

Nič z toho však nebude stačiť na to, aby režim odradilo od jeho súčasného kurzu.

Plánovaná blokáda – podobne ako čoraz absurdnejšie obvinenia Trumpa – má totiž jediný cieľ. Nemá nič spoločné s verejným zdravím, so záchranou životov ani so žiadnou z obvyklých výhovoriek. Skôr ide v prvom a poslednom rade o udržanie súčasného režimu pri moci. Repríza v roku 2020 by Bidenovi umožnila opäť zaplavovať krajinu poštovými hlasovacími lístkami, nepustiť pozorovateľov do sčítacích miestností a uniesť ďalšie voľby.

Teraz vám priznávam, že tentoraz budú pri zavádzaní výluk ešte bezohľadnejší, nedbajúc na totálny ekonomický kolaps, ktorý môže nastať. Cenzúrne mechanizmy, ktoré zaviedli, budú použité na umlčanie hlasov, ktoré budú protestovať proti týmto drakonickým opatreniam alebo hovoriť pravdu o tom, čo sa skutočne deje. Použijú aj ešte viac nátlakových opatrení v snahe poštvať celú populáciu.

A práve preto zlyhajú.

Príliš veľa Američanov sa už prebudilo a uvedomuje si nebezpečenstvo, ktoré pre americkú republiku predstavuje zločinecká rodina Bidenovcov a skorumpovaní aktéri Deep State.

A poprední republikánski kandidáti naznačili, že budú rázne vystupovať proti uzamykaniu, povinnému očkovaniu a ďalším metódam policajného štátu. Budú tak robiť, pretože aj oni vedia, čo je v stávke v nadchádzajúcich voľbách.

O zvyšok sa postará MAGA.