Will_Goodman_arrest__June_1__2018-810x500.jpg

Záchranca za život odpúšťa bývalému kolegovi, ktorý sa stal vládnym svedkom v procese FACE Act v DC

47
Kultúra života

Jeden z pro-life aktivistov, ktorí boli zapletení do zásahu proti zákonu FACE, sa vyjadril na obranu svojej bývalej kolegyne Caroline Davisovej.

Will Goodman, známy najmä ako záchranca Červenej ruže, nedávno na sociálnych sieťach zverejnil správu, v ktorej žiada pro-life komunitu, aby nebola na mladú ženu príliš prísna.

Davisová minulý týždeň 16. augusta vypovedala na obvodnom súde v americkom štáte DC’. Tento prebiehajúci súdny proces súvisí s protestom pro-life záchranárov, ktorý sa uskutočnil v obvode továrne na neskoré potraty patriacej známemu potratárovi Caesarovi Santangelovi.

Davisová bola obžalovaná v dvoch samostatných nenásilných priamych záchranných akciách, ktoré neskôr agresívne stíhalo ministerstvo spravodlivosti.

Dohodou s federálnou vládou Davisová prijala priznanie viny výmenou za nádej, že sa jej zníži potenciálne dlhý trest odňatia slobody. Okrem priznania, že urobila niečo “zlé”, keď sa zúčastnila na pokojných aktoch láskyplnej občianskej neposlušnosti s cieľom zachrániť životy v ohrození,  federálna vláda uložila aj niekoľko ďalších požiadaviek.

Jednou z týchto požiadaviek bolo, že musí vypovedať ako vládny svedok proti svojim priateľom a kolegom záchrancom.

Niektorí sa Davisovej vysmievali a nazývali ju “zradkyňou” alebo “Judášom” kvôli jej rozhodnutiu spolupracovať so zlomyseľným ministerstvom spravodlivosti, a tak napomáhať nespravodlivému prenasledovaniu záchrancov. Mnohé zo slov, ktoré povedala na lavici svedkov, boli veľmi bolestivé a zraňujúce pre tých, ktorí sú v komunitách za život a proti potratom.

V reakcii na takúto kritiku Davisovej Will Goodman zverejnil verziu nasledujúcej správy. LifeSiteNews teraz s jeho súhlasom zdieľa túto verziu:

 Vyhlásenie Willa Goodmana’

Moja priateľka Caroline netušila, čo sa chystá. Nikto z nás to nevedel. Ako sme mohli vedieť, že ministerstvo spravodlivosti obviní záchranárov z brutálneho sprisahania?  Je to prvý takýto prípad a úplne bezprecedentný v histórii hnutia za nenásilie na živote.

Po obvinení veľkou porotou došlo k predpoludňajším raziám pokojných kresťanov agentmi FBI v ochranných vestách s vytasenými zbraňami.

Potom federáli obžalovaným povedali, že sa nemôžu rozprávať so svojimi priateľmi záchranármi, pretože sú obvinení zo sprisahania a&nbspdôjde k ich obvineniu.

Toto malo za cieľ izolovať obžalovaných navzájom a od jednotného právneho zastúpenia.

Caroline sa pravdepodobne ministerstvo spravodlivosti a americká prokuratúra”neustále vyhrážali maximálne 20 ROKMI za 2 záchranné akcie, na ktorých sa zúčastnila.

Všetko po zásahu FBI a terorizujúcom zatknutí.

Predstavte si nevinné mladé dievča vo veku okolo 20 rokov, ktorému hrozia DVA DEKÁTY federálneho väzenia.

DVA DEKÁTY ďaleko od rodiny a priateľov.

DVE DEKÁDY preč od vzdelania.

DVE DEKÁDY neplodnosti.

DVE DEKÁDY [ohrozenia] znásilnením a [iným] sexuálnym zneužívaním zo strany dozorcov a väzňov.

DVE DEKÁDY odlúčenia od jej kresťanského spoločenstva.

Tieto druhy varovaní, vyhrážok a manipulatívnych taktík strachu sú formami nátlaku, ktoré používajú stranícki banditi, a takmer určite znejú podobne ako to, čo mohli federáli šepkať alebo kričať Caroline’do uší.

Môže sa niekto z nás vžiť do jej kože a myslieť si, že by sme’ľahko a určite” konali inak, keby sme boli obklopení zastrašujúcimi zlými ľuďmi s mocou a zároveň izolovaní od tých dobrých (alebo opustení)?

Federálna vláda neprejavila takú drakonickú prokurátorskú nevraživosť voči nenásilným občanom od zatknutia členov podzemnej železnice, ktorí porušili zlý zákon o utekajúcich otrokoch.

Tento zlý federálny zákon chránil tých jednotlivcov a inštitúcie, ktoré zotročovali svojich blížnych. A tvrdo prenasledoval tých, ktorí konali spravodlivo, aby ich zachránili.

Dnes máme odporný federálny zákon FACE Act, ktorý chráni jednotlivcov a inštitúcie, ktoré vraždia svojich blížnych. A tvrdo trestá tých, ktorí sa pokúšajú zachrániť ich životy.

Keď federálna vláda podporuje a chráni také masívne závažné morálne zlo, ktoré sa výrazne prieči Božiemu zákonu, ako je brutálne otroctvo a vraždenie detí, nevyhnutne sa z toho istého vládneho aparátu zrodí mnoho ďalších zla.

To zahŕňa aj premenu výkonnej a súdnej moci na brutálne zbrane proti pravde, slobode a spravodlivosti.

Závažné obvinenia zo sprisahania, ktoré sa nasadzujú proti zástancom života, boli pôvodne vytvorené na pomoc v boji proti terorizmu.

Nynie, v Bidenovej administratíve sa tieto zákony stali […] zbraňami, ktoré sa majú použiť proti Američanom, ktorí sa stavajú proti nespravodlivosti obetovania detí.

Zločiny zabíjania detí s ochranou vlády vedú k zneužívaniu nespravodlivých politikov, ktorí chcú s maximálnym odhodlaním a všetkou mocou federálnej vlády brániť potratový priemysel.

Táto zneužívajúca hniloba dnes otravuje našu krajinu.

Niečo sa musí urobiť.

Potrebujeme odvážnych Američanov, aby sa postavili a svojimi slovami a najmä činmi povedali “Dosť!"

Potrebujeme odvážnych občanov, ktorí sa vládnym tyranom postavia pravdou a láskou.

Ako sa týka nás záchrancov v tomto procese vo Washingtone, máme voči Caroline len milosrdenstvo a súcit. Odpúšťame jej a modlíme sa za ňu. 🙏🏽✝️

Je ťažké si predstaviť, akú citovú traumu jej spôsobili títo istí tyrani z federálnej vlády. 😥

Hanebné!"

Modlime sa za Caroline.

Modlime sa aj za všetkých tých vládnych pešiakov, ktorí prenasledujú zástancov života a hlavne deti.

Modlime sa za to, aby sa dnes viac ľudí postavilo na túto stranu a za našu vlastnú odvahu svedčiť o tom, čo je dobré, pravdivé a správne.