royce-white-photo-810x500.jpg

Bývalý hráč NBA sa snaží zbaviť poslanca Ilhana Omara: "Chystám sa so sebou priniesť Krista

67
Kultúra smrti

Kresťanský bývalý hráč NBA sa postavil na štart, aby zosadil demokratku Ilhan Omarovú z kresla v Kongrese v roku 2024. 

Royce White, 33-ročný černoch, “otec a vlastenec”, prišiel s posolstvom, ktoré je výzvou pre Omarovú a prebudených, globalistických, neomarxistických demokratov vo vláde: “Nemôžete mať slobodu bez samosprávy. Nemôžete mať samosprávu bez viery a posvätnej cti.” 

“Kandidujem do Spojených štátov [Kongresu], a keď sa dostanem na pôdu [Snemovne],” povedal White, “prinášam so sebou peklo, ale v skutočnosti je to’len príslovie. Dôležitejšie je, že si so sebou prinesiem Krista. Idem so sebou priniesť spravodlivosť.”  

“Idem karhať a vyvracať,” pokračoval. “Idem svedčiť. Budem svedčiť o zlobe, skazenosti a nečestnosti vás všetkých zapredancov.”   

“Budujeme hnutie,” oznámil White na webovej stránke svojej kampane:  

Nezáleží na vašej rase, vierovyznaní, farbe pleti ani presvedčení, naša krajina je v zajatí korupčníkov. Snažia sa prekrútiť realitu, zvrátiť naše deti, uvrhnúť nás do područia pandémií a liekov a spôsobiť chaos a násilie, aby nás udržali rozdelených.

Ilhan Omar od nich prijíma rozkazy. Musí byť nahradená. 

Bielý vysvetlil svoju vernosť Republikánskej strane vo všeobecnosti a hnutiu za “Make America Great Again” najmä jednoduchými, binárnymi slovami.   

“Existuje“jedna strana, ktorá vždy hlasuje za rozširovanie federálnej vlády,” a “tam’;je druhá strana, [ktorá] je v plnej občianskej vojne vo svojom vnútri, aby obnovila hodnotu občianstva, čo čiastočne znamená zmenšiť federálnu vládu, aby nezbastardovala a nepodkopala význam spoločenstva a autonómiu jednotlivca.” 

“To by bolo hnutie MAGA v rámci Republikánskej strany,” dodal.  

A ‘mladší, rozbíjačský populista’ republikán

White, ktorý predtým neúspešne kandidoval v primárkach GOP v Omarovom’obvode, ďalej sa označuje za súčasť “mladších, smash-mouth [športový termín označujúci agresívnu, konfrontačnú hru] populistických republikánov,” ktorí odmietajú “hrať podľa rovnakých pravidiel” ako ostatní, nie nepodobní Donaldovi J. Trumpa, ktorého prezidentskú kandidatúru v roku 2024 podporuje.  

Jeho farbistý jazyk, často popretkávaný f-bombami, podporuje jeho tvrdenie, že nehrá “podľa rovnakých pravidiel,” ale tento jazyk môže byť práve to, čo je potrebné na upútanie pozornosti a prerazenie u mladých a zbavených práv černochov, ktorí bežne podporujú ľavicových kandidátov – ktorí potom opakovane využívajú príležitosť na zneužívanie a rozkrádanie bohatstva černošskej komunity.  

“Fraška spočíva v tom, že Demokratická strana by mohla byť akýmkoľvek spôsobom ‘stranou ľudí.’ Nie sú’stranou ľudí, [sú’stranou vlády!"” povedal White.  

“Je to veľmi, veľmi jednoduché,” vysvetlil. “Čím viac peňazí dáte federálnej vláde, tým väčšiu moc [jej] dáte,” a “čím väčšiu zhovievavosť dáte federálnej vláde pri rozširovaní a zdaňovaní, tým väčšiu moc dáte federálnej vláde, aby vám hovorila, kedy, kde, prečo, ako môžete žiť.” 

“Veľká lož, ktorá bola povedaná … černochom po prijatí zákona o občianskych právach, je, že jediný spôsob, ako môžeme mať v tejto krajine slobodu, je, ak rozšírime sociálny štát alebo federálnu vládu ako celok do čo najširších hraníc,” povedal White vo videu na svojej kampaňovej stránke 

White povedal, že globalistom a demokratom v tejto krajine, ktorí plnia ich príkazy, “sme inventárom radikálnej materialistickej spoločnosti, ktorá sa stala otvorene protibožskou, otvorene protimorálnou.”  

“Čierne ženy boli systémovo motivované k tomu, aby vykorenili akúkoľvek rodinnú štruktúru, aby sabotovali akúkoľvek rodinnú štruktúru,” povedal White, “a černošskú komunitu to’stálo veľmi veľa.” 

Uplne sa prebudili 

“Kresťanskí muži sa prebudili a povedali dosť. Libertariáni a všetci ostatní sú vítaní! Ale moja viera v Krista ma povolala k povinnosti. Moja viera informuje moju vieru v Ameriku,” povedal White.  

“Ak tento národ zlyhá alebo upadne do úplnej temnoty, nebude to’na mojej stráži,” sľúbil.  

White prisľúbil, že podporí Trumpa a povedal, že’je “guľomet …na šestke, ktorá ide hneď za ním.”   

“Poskytujem kryciu paľbu pre celý tento malý pretekársky podvod, ktorý [demokrati] rozbehli.”  

Po zatknutí Donalda Trumpa vo väznici Fulton County v Georgii White na X (predtým Twitter) zverejnil video, na ktorom Trumpovu kolónu oslavujú čierni obyvatelia lemujúci vozovku: