shutterstock_2161801977-810x500.jpg

Zlovestný cieľ agendy "klimatických zmien": úplná kontrola nad vyľudnenými občanmi

1
Kultúra smrti

Tento článok bol pôvodne publikovaný v spravodajskom centre WND

Kontrola klímy. Je to’oveľa viac než len ten okrúhly ciferník na stene.

Súčasné vlády ju vnímajú ako oveľa dôležitejšiu, rozsiahlejšiu a ďalekosiahlejšiu príležitosť, ktorá v skutočnosti nie je ničím iným než zásahom do peňažných pokladníc a mocenských pozícií ich občanov - príležitosťou na rozdeľovanie bohatstva politickým darcom a podporovateľom, pričom získavajú väčšiu autoritársku kontrolu.

V tejto podvodnej hre, ktorá sa pácha na Amerike a svete, sú dva pohyblivé prvky.

Prvý je priamočiarejší a zrejmejší na základe prezentovanej rétoriky a prijímaných opatrení.

Vtrhnutie do života verejnosti’je očividne zjavné, keď vláda kričí KLIMATICKÁ KRÍZA a uplatňuje opatrenia, ako to robí: opatrenia založené na tvrdeniach o nadmernom znečisťovaní fosílnymi palivami, stúpajúcich moriach, záplavách, hurikánoch, požiaroch a ničení sveta. Preto ich diktát na zrušenie plynových sporákov, ohrievačov vody, krbov, kosačiek na trávu, dokonca zákaz spaľovacích áut a presadzovanie elektrických vozidiel spolu s ich čistejšou, ale menej účinnou veternou a solárnou energiou.

Od prvého dňa v Bielom dome prezident zrušil a obmedzil plynovody a ťažbu plynu. Pozor na “klimatický núdzový stav” príkaz.

Analýzy nedávnych požiarov na Havaji sú pokračovaním tejto klimatickej rétoriky. Už o niekoľko hodín niektorí vyhlásili “globálne otepľovanie/klimatickú krízu” za príčinu ničenia a strát na životoch. V skutočnosti za to môžu “Green New Deal/trvalá udržateľnosť” rozhodnutia zo strany energetickej spoločnosti – odmietajúcej riadne spravovať svoju infraštruktúru”zarastajúcu vegetáciou, namiesto toho sústreďujúcej úsilie a peniaze na nákup solárnych panelov z Číny a presadzujúcej iné energetické alternatívy.

Okrem toho “spoločenské záujmy” sa rozbehli, keď havajský”vodohospodársky vodohospodár, ktorý sa viac zaujímal o “spravodlivosť” vody pre rastliny, než aby umožnil jej využívanie na ochranu majetku a životov v Lahaině, ju”neposkytol hasičom.

Dôsledky tohto klimatického podvodu pokračujú vo svojej hrozbe prostredníctvom nafúknutých cien benzínu na pumpách, keďže sa znižuje ponuka a zvyšujú sa celkové náklady. Treba si uvedomiť, že prakticky 72 percent tovaru sa dodáva nákladnými autami a približne 28 percent po železnici – obidve jazdia na naftu.

Zvýšite náklady na palivo, zvýšite náklady na tovar, čo sa prenesie na spotrebiteľa ako nepríjemná záťaž. Náklady na palivo, ako aj súvisiace hnojivá? V roku 2022 poľnohospodárom vzrastú o 71 percent oproti cenám v roku 2021, čo opäť zvýši náklady na ich produkty – potraviny.

Výsledok: zdražujte veci, vytvárajte nedostatok a katastrofy, znemožnite fosílne palivá, ukážte potrebu znížiť alebo odstrániť ich používanie… presadzujte program.

Nadšenie z elektrických vozidiel klesá, pretože čoraz viac správ ukazuje, že sú potenciálne nebezpečné a samovoľne vybuchujú v garážach. Vytvárajú tiež vysoké náklady na opravy a údržbu a sú menej efektívne, než si verejnosť želá, navyše im chýba potrebná podporná infraštruktúra.

Po strate 1 000 000 000 USD v minulom štvrťroku a predpokladaných 3 000 000 000 USD strata za rok, Ford nedávno znížil ceny kvôli nedostatočnému dopytu po ich toľko propagovaných elektrických vozidlách.

Výkonný riaditeľ spoločnosti Ford Jim Farley zažil v reálnom živote vlastné EV problémy, a majiteľ F-150 Dalbir Bala zničil svoje elektrické vozidlo kvôli problémom s nabíjaním na výlete a nadmerným účtom za opravu.

Elektrické vozidlá v horúcom prostredí môžu pri teplote okolo 100 stupňov stratiť až 30 percent svojej dojazdovej vzdialenosti. V arizonskom lete, kde sme’nedávno mali 51 dní s teplotou nad 110 a tri dni s teplotou nad 119, môžete s EV stratiť 40 precent 60 percent dojazdovej vzdialenosti.

Po tom, čo boli do odvetvia EV poskytnuté miliardy, podal výrobca autobusov na prednej línii EV Proterra žiadosť o bankrot, a všetci sme videli explodujúci elektrobus v správach.

Toto a “Green New Deal” ako súčasť klimatickej kon nefungujú pre Ameriku. Zákaz žiaroviek, obmedzovanie spotrebičov, presadzovanie programov nie je to, čo si verejnosť želá, pretože sa to týka len asi siedmich percent voličov. Na druhej strane, vyššie ceny benzínu a zdražovanie tovaru sú hlavnými problémami.

Druhý prvok, podvratnejší a diabolskejší, je založený na desaťročia utajovaných agendách.

Niekto tieto diabolskejšie koncepty odmietne ako konšpiratívne, avšak politiky na splnenie túžob elít skrývajúce sa desaťročia v tieni pokrokového vedomia sa konečne presadzujú po celom svete.

Skutočná klimatická kompetizácia má oveľa hrozivejší, nebezpečnejší a kvislingovský cieľ, ktorým je naplnenie programov elít bažiacich po moci’a po exkluzivite a ich škrteniu občanov sveta’

Základ? “Antihumanizmus” [depopulácia], ktorý nachádzame u Thomasa Malthusa a rozšírenie maltuziánskych názorov na populáciu.

Náš rozsiahly rozhovor s doktorom Jeromom Corsiom, nám priniesol pohľad na tento špinavý základ “klimatickej krízy”. jeho agenda sa nestratila v čase, ale pokročila v dnešnom svete”rozšírením globalistov, neokonzervatívcov a marxistov.

“Klimatická zmena” nie je v konečnom dôsledku o fosílnych palivách a predaji elektrických vozidiel. Namiesto toho je to’prostriedok na dosiahnutie cieľa, diabolského a zlovestného cieľa kontroly v prospech elity: depopulácie.

O tejto zlomyseľnosti boli napísané knihy. Priestor tu neumožňuje’hĺbkové skúmanie; hlavné body sú však zrejmé a dôležité na zamyslenie.

Ako Corsi vysvetľuje: “Environmentálne hnutie rozkvitlo na konci druhej svetovej vojny, vedené aktivistami odhodlanými zmeniť náš svet.”

Harrison Brown, vedec, pracoval na projekte Manhattan. V roku 1954 napísal knihu “The Challenge of Man’s Future”, v ktorej uviedol, že “je príliš veľa ľudí a my’spotrebujeme všetky zdroje Zeme; že v podstate mrháme budúcnosťou Zeme, pretože’jej nie je dosť.”

Ďalším bol Paul Ehrlich. V roku 1968 napísal dielo “Populačná bomba”, v ktorom tvrdil, že ľudská populácia je príliš veľká. Jeho názor: “Už si nemôžeme dovoliť liečiť príznaky rakoviny populačného rastu, treba vyrezať samotnú rakovinu. Kontrola populácie’je jedinou odpoveďou.”

V dnešnej modernej potratovej továrni Planned Parenthood’vidíte selektívny, eugenický plán depopulácie Margaret Sanger’v praxi.

Obamov nominant John Holdren vyjadril svoje populačné postoje. V roku 1977 Holdren a jeho kolegovia – áno, Paul a Anne Ehrlichovci – vydali knihu “Ekoscience,” v ktorej Holdren a jeho spoluautori podporujú seriózne zvažovanie radikálnych opatrení na zníženie ľudskej populácie.

Na splnenie svojich cieľov v oblasti depopulácie potrebovali dostatočne silné kladivo, ktoré by verejnosť vystrašilo a prinútilo ju konať, a tým bolo – zmena klímy.

Ehrlich a Holdren sa zamerali na klímu a rozhodli, že využívanie uhľovodíkových palív, ktoré emitujú oxid uhličitý, predstavuje empirickú, nebezpečnú environmentálnu hrozbu v podobe skleníkových plynov. Spôsobilo by to, že Zem by sa stala buď príliš studenou, alebo príliš teplou. “Môžeme ľudí prinútiť, aby prestali používať uhľovodíkové palivá.” (Vidíte, že to prichádza?)

Zašli až tak ďaleko, že tvrdili, že od ľudí, ktorí “prispievajú k zhoršovaniu sociálnej situácie, možno zákonom vyžadovať, aby uplatňovali reprodukčnú zodpovednosť.”

Až “Kissingerova správa,” z 10. decembra 1974 (kedysi odtajnená a známa ako Memorandum 200 o štúdii národnej bezpečnosti) upozorňuje na dôsledky celosvetového rastu populácie pre bezpečnosť USA. Kissinger tvrdí to, čo Ehrlich v roku 1968, že ľudí je príliš veľa, a hovorí: “Musíme to obmedziť.”

O Agende 21 OSN, ktorá sa zmenila na Agendu 2030, už veľa nepočuť. Tá hlboko kope do spoločností s dotieravými, globálnymi ambíciami s menšími “15-minútovými” mestami, zákazom predaja vozidiel na plyn a odobratím plynových spotrebičov. Všetko pre konečnú kontrolu?"

Keď váš život závisí od zdroja energie na cestovanie, prácu, zábavu a bývanie, ste’zraniteľní voči rozmarom osoby, ktorá ovláda vypínač. A ak žije lepší, slobodnejší život v pohodlí svojho vznešeného príbytku, oddeleného od poddaných sveta, potom je’odmenený za svoje “ochranné, pokrokové myslenie” zachrániť svet pred skleníkovými plynmi.

Podvodná hra, ktorá sa hrá na Američanov, nie je o čistejšom ovzduší, odstránení prírodných katastrof alebo ochrane spoločnosti. Ide’o úplnú a absolútnu kontrolu nad každým aspektom života, práce a pôžitkov – dokonca aj nad našou samotnou existenciou na tejto planéte.

Počasie sa mení. Klíma je pomerne stála a nemožno ju používať ako baranidlo na sociálne zmeny alebo politické manévre. Zem bola teplejšia a chladnejšia a bude sa neustále meniť aj v budúcnosti, ale snaha človeka o jej ovládanie?"  Nevýznamné úsilie.

Vidieť túto vládnu podvodnú hru takú, aká je, umožní ľuďom pochopiť relevantné a neskreslené informácie. Zdroj tohto faktografického zúčtovania a ďalších informácií nájdete v Corsiho’najnovšej knihe: “Pravda o energii, globálnom otepľovaní a klimatických zmenách:

Mám rád svoje auto, krb a stredne dobrý steak. Mali by sme nájsť spôsoby, ako si zachovať svoj život a zároveň zachovať čistú a zelenú planétu – ale nie tak, že budeme zabíjať svojich blížnych.

Existenciálnou hrozbou nie sú klimatické zmeny. Je to klimatický podvod.

Prevzaté so súhlasom WND News Center.