Barbara-Domke-810x500.jpg

Nemecký politik hrozí, že si "kúpi" a "zaplaví" verejnosť štúdiami, ktoré presadzujú COVID žihadlá

56
Kultúra smrti

 Ľavicová nemecká politička vyhlásila, že si môže dovoliť kúpiť vedecké štúdie o mRNA injekciách a “zaplaviť” nimi verejnosť 

Strana zelených’Barbara Domkeová to vyhlásila počas nedávnej konverzácie cez  “Space” na X, predtým známom ako Twitter. V diskusii o reakcii Nemecka na krízu COVID sa Domkeovej pýtali na injekcie mRNA a prečo sa zmenila definícia vakcíny tak, aby zahŕňala aj túto novú technológiu.  

Domkeová sa oborila na rečníka, ktorý kritizoval technológiu mRNA, slovami:  Zarábam 25 000 eur mesačne, nemusím od vás počúvať nejaké vedecké traktáty.” 

Potom zopakovala tvrdenie o svojom údajnom mesačnom príjme a dodala, že si môže “kúpiť” vedecké štúdie. 

“Každý mesiac zarobím 25 000, môžem si kúpiť všetky tieto štúdie… a my’vás nimi zaplavíme,” Domke vyhlásil. 

Zelený politik, poslanec mestského parlamentu v Cottbuse, neskôr dodal, že ľudia, ktorí žili za socializmu vo východnom Nemecku, tiež nevedeli, čo je vo vakcínach, ktoré dostali. 

V zjavnej snahe bagatelizovať obavy z mRNA očkovania povedala: “V časoch NDR [Nemeckej demokratickej republiky] sme nikdy nevedeli, čo nám dávajú do rúk; všetci sme, chvalabohu, prežili.” 

Keď iný používateľ X spomenul, že mnohí ľudia trpeli pod reštriktívnymi opatreniami COVID, Domke ho prerušil s tým, že šíri “konšpiračné teórie.” 

“Tieto hlúpe, nezmyselné b******t reči, že toľko ľudí sa malo tak zle. Čo je to za primitívne vnímanie?" ” povedal vo svojom nevyspytateľnom výleve samozvaný “antifašista”.  

Keď používateľ odpovedal, že kvôli obmedzeniam nemôže rok vidieť svoju rodinu, Domke mu odkázal, aby “sa spamätal, človeče.” 

“Vy’sa tu všetci správate, akoby tu spadli tri prekliate jadrové bomby,” dodala. 

Domke sa po tom, čo sa jej poznámky stali virálnymi na X, stretla s kritikou a posmechom, čo ju viedlo k odstráneniu účtu. Mala viac ako 12 000 sledovateľov. 

Podľa uložený screenshot príspevku na X, Domke, sociálna pracovníčka na plný úväzok, stiahla svoje tvrdenie, že zarába 25 000 eur mesačne, pričom uviedla, že išlo o “satirický záber” a pred vymazaním svojho účtu odsúdila “nenávisť a agitáciu” proti nej.