Screenshot-2023-09-04-163444-e1693841859528-810x500.png

Davoskí miliardári ako George Soros ťahajú za nitky globalistickej "zelenej" politiky

49
Kultúra smrti

V súčasnosti sa dosť veľa diskutuje o rozšírenej zóne ULEZ (Ultra-Low Emission Zone) londýnskeho starostu Khana, ktorá by sa mala začať uplatňovať začiatkom septembra. Zdá sa však, že len málokto si všimol, že Khanovo’ULEZ je len veľmi malou súčasťou oveľa väčšieho programu na kontrolu toho, ako by sme podľa našich vládcov mali žiť.

Khanovo’ULEZ je súčasťou programu C40:

C/O: The Daily Sceptic

C40 je globálna sieť primátorov popredných svetových’miest, ktorí sú zjednotení v akcii zameranej na boj proti klimatickej kríze. Bola založená v roku 2005 ako C20 a odvtedy sa rozšírila na súčasnú sieť 96 miest vrátane Londýna.

C/O: The Daily Sceptic

Tu’je odkaz na webovú stránku C40, ak si myslíte, že si’vymýšľam.

Tu’je prehľad toho, čo pre nás plánujú starostovia 96 miest C40:

C/O: The Daily Sceptic

Je to’obvyklé opatrenie na to, aby bol náš život chudobnejší, obmedzenejší, biednejší a viac kontrolovaný našimi vládcami:

A hádajte, kto je predsedom C40?

C/O: The Daily Sceptic

Ano. je to’náš najobľúbenejší starosta – starosta Khan.

Mnohí ľudia sa čudovali, prečo Khan realizuje rozšírenie ULEZ, keď nielen Londýnčania, ale aj viacerí labouristickí politici (vrátane lídra Kiera Starmera) sú zrejme proti, pričom ho obviňujú z neúspechu labouristov’v doplňujúcich voľbách v Uxbridge.

No, dúfajme, že teraz už viete, že rozšírená ULEZ je len malou súčasťou oveľa väčšieho globalistického programu, ktorý sa podozrivo podobá na určitú formu klimaticko-katastrofistickej blokády pre nás “neužitočných stravníkov.”Takže by malo byť jasné, prečo to Khan presadzuje napriek výkrikom opozície a napriek pochybnostiam vlastnej Labouristickej strany.

O útoku C40 Cities na náš životný štýl by som toho mohol napísať oveľa viac. Ak by ste však chceli získať viac informácií, môžete navštíviť webovú stránku C40. Mal by som však dodať len jednu vec – zistil som, že je zaujímavé pozrieť sa na to, kto vlastne financuje tento horor. Tu’je odkaz na stránku financovateľov.

Medzi hlavných financovateľov patria ekoorganizácie, ako sú Climateworks Foundation, Global Environmental Facility, Climate Change Collaboration a European Climate Foundation; vlády, ako napr. vláda, nemecká vláda a dánska vláda; a nadácie zriadené miliardármi, ako napríklad Bloomberg Philanthropies, IKEA, Hewlett Foundation, Fondation L’Oréal, Google a Novo Nordisk.

Okrem toho existuje ešte jeden významný sponzor, ktorý si určite zaslúži osobitnú zmienku – Open Society Foundations. Na webovej stránke Open Society Foundations sa vysvetľuje “George Soros je zakladateľom Open Society Foundations. Zo svojho osobného majetku venoval viac ako 32 miliárd dolárov na financovanie práce Open Society Foundations’po celom svete.”

Teda pre koho vlastne Khan pracuje, keď v rámci svojho programu C40 zavádza rozšírenú ULEZ? Pre Londýnčanov? Labouristickej strane? Alebo ekofanatikom a multimiliardárom z Davosu, ktorí sú globalistami? Rozhodnutie nechám na vás.

David Craig je autorom knihy Nie je žiadna klimatická kríza, ktorá je dostupná ako e-kniha alebo brožovaná kniha na Amazone.

Pretlačené so súhlasom Denného skeptika.