Jason-Jones-Hawaii-JH-810x500.jpg

Jason Jones hovorí, že za stovky obetí požiarov na ostrove Maui je zodpovedný protiľudský "klimatický kult

32
Kultúra smrti

Požiare na ostrove Maui sú jednou z najhorších tragédií v americkej histórii a úrady úplne zlyhali pri reakcii na túto katastrofu, ktorá pravdepodobne spôsobila mnoho úmrtí. 

O strašných požiaroch na ostrove Maui a príčinách ich vzniku so mnou v tejto epizóde relácie The John-Henry Westen Show diskutuje Jason Jones. Jones je katolícky humanitárny pracovník a filmár, ktorý dlhé roky žil na Havaji a v súčasnosti pomáha rodinám na Maui prostredníctvom svojej charitatívnej organizácie. 

Veľa sa špekuluje o zlyhaniach verejných orgánov pri reakcii na požiare na Havaji. Bola to naozaj len nekompetentnosť, alebo za tým bolo väčšie sprisahanie? Jones diskutoval o možnosti, že požiare sú súčasťou nekalej “operácie na zaberanie pôdy” a o tom, že “klimatický kult” situáciu ešte zhoršil. 

“Prinajmenšom tu máme byrokratickú chybu a máme tu sociálnu spravodlivosť, cnosť a klimatickú lobby, zelenú lobby, ktorá účinne zastavuje pokrok,” povedal katolícky filantrop. 

“Ľudia tvrdia, že ide o masívne zaberanie pôdy, čomu som plne otvorený,”uviedol. 

Jones tiež poukázal na to, že hoci ide o jednu z najväčších katastrof v americkej histórii, pri ktorej zahynuli stovky ľudí a mesto bolo takmer úplne zničené, mainstreamové médiá sa tejto udalosti nevenujú tak dôkladne, ako by mali, čo podnecuje teórie, že za tým skutočne môže byť väčšie sprisahanie.  

“Teraz máte školu, kde sú všetci učitelia, riaditeľ a všetci študenti bez domova,” poznamenal filmár. “Ako to, že to nie je najväčšia správa?” 

“A to’zámerne sa snaží nepodnietiť empatiu k ľuďom, ktorí zostali a ktorým sa chystajú ukradnúť domov,” povedal Jones. 

Jones zatracoval ideológiu panikárskeho “klimatického kultu,” ktorý viedol úrady k tomu, že vypli prívod vody do mnohých domov, čím znemožnili hasenie požiarov. 

“[Je to] katastrofa spôsobená ideológiou, a to ideológiou klimatického kultu,” povedal mi katolícky humanitárny pracovník. “A deti sú mŕtve. Otcovia sú mŕtvi, rodiny sú mŕtve. Mesto zaniklo kvôli klimatickému kultu, protiľudskému klimatickému kultu. A to je’pravda.” 

“A máte tu veľké konglomeráty, ktoré sa vrhajú ako supy a snažia sa skúpiť pôdu ešte predtým, než’našli telá svojich detí’.” 

Jonesova’ organizácia The Vulnerable People Project spolupracuje s Epic Ministries a Rytiermi Kolumba na výstavbe “pop-up” škôl a zaplatení pohrebov obetí požiarov. 

“V tejto chvíli budeme platiť pohreby a budeme platiť katolícke vzdelávanie,” povedal. “Takže my’vytvoríme štruktúru štipendijného fondu.” 

Jones pripomenul, že “jednou vecou, ktorá je znakom nádeje, je, že tento katolícky kostol zostal pri požiaroch uprostred Lahainy nepoškodený”, zatiaľ čo väčšina ostatných budov v meste bola zničená. 

Pomôcť financovať katolícke vzdelávanie a pohreby tých, ktorí zahynuli pri požiaroch na Maui, môžete darovaním projektu Zraniteľní ľudia prostredníctvom Life Funder. 

PREHLIADKA:   

Pro-life filmár Jason Jones chváli LifeFunder.com za pomoc utečencom pri úteku z Afganistanu 

‘Ako zázrak’:  

: Katolícky kostol nedotknutý požiarmi na Maui, hoci okolité budovy zhoreli