PAAU-810x500.jpg

Joan Andrews Bellová obhajuje nevyhnutnosť záchranných akcií za život: "Berie sa nevinný ľudský život

14
Kultúra života

(LifeSiteNews)- Minulý týždeň sa veteránky Joan Andrews Bellovej pýtali, prečo je podľa nej potrebné, aby zástancovia života zachraňovali, teda aby sa fyzicky postavili medzi tehotné ženy a potratárov najatých na zabitie ich detí, alebo aby vstupovali na kliniky a žiadali matky, aby ušetrili svoje deti’. Toto je jej odpoveď: 

Väčšinu problémov, ktoré vyzývajú veriacich ľudí, aby reagovali, možno riešiť prostredníctvom dialógu a právnych krokov, ako sú protestné pochody a právne pokusy o zmenu skorumpovaných zákonov. Celý svet však chápe, že keď sa berie nevinný ľudský život, potom všetky ostatné prostriedky, akokoľvek dobré, na nápravu zla nestačia!

O príčinách sa totiž dá diskutovať, ale ľudské bytosti, ktoré sú osobami, aj keď nie sú právne uznané, sú našimi bratmi a sestrami. A ľudí v nebezpečenstve treba zachraňovať!

Odetí v Amerike boli zachraňovaní prostredníctvom podzemnej železnice, hoci ich záchrana bola nezákonná. V nacistickom Nemecku zachraňovali Židov dobrí ľudia, opäť “porušujúc” nespravodlivé zákony, ktoré boli v skutočnosti ZLOČINMI PROTI ĽUDSKOSTI. Neriskovali väzenie, ale smrť za vlastizradu, pretože Židia boli zákonom vyhlásení nielen za neľudí, ale aj za nepriateľov štátu.

V hnutí za život robíme mnoho aktivít na zmenu nespravodlivých zákonov, ktoré falošne legalizovali vraždy detí, ale niektorí z nás sú nútení zachraňovať tieto deti na prahu smrti’presne z tých istých dôvodov, pre ktoré naši bratia a sestry v histórii robili rovnaké nenásilné činy. Všetci ľudia dobrej vôle musia bojovať proti zlým a nemorálnym zákonom, ale je potrebné popri tomto dobrom boji, keď ide o brutálne zabíjanie ľudí, nevinných a spravodlivých, ich ZACHRAŇOVAŤ. Bez ohľadu na to, koľko to bude stáť vás samých.

Povinné je vždy sa pokúsiť ľudí zachrániť. Ľudia nikdy nie sú “problémom,” sú vašimi bratmi a sestrami.

My, zástancovia života, v hnutí za záchranu VŽDY používame pokojné, modlitebné, nenásilné prostriedky na záchranu detí. A vždy budeme napriek klamstvám, ktoré sa o nás hovoria, napriek falošným svedectvám, napriek sfalšovaným nahrávkam. Sme povolaní milovať a rešpektovať každého, pretože všetci sme bratia a sestry v ľudskej rodine.

Nakoniec chceme, aby sa každý dostal do neba, pretože to je konečný cieľ života na zemi. Boh miluje našich nepriateľov tak, ako miluje nás, s nadšením! O tom je kríž.

75-ročná Joan Andrews Bellová bola obvinená zo sprisahania proti právam a porušenia zákona o slobodnom prístupe ku klinikám (FACE) za to, že v októbri 2020 zablokovala prístup na Washington Surgi-Clinic v centre Washingtonu, D.C. Jej súdny proces sa začína zajtra, 6. augusta.