Screenshot-2023-09-06-114656-e1693997300465-810x500.png

Transrodové hnutie uprednostnilo "práva" fantázie pred rozumom a poriadkom

83
Kultúra smrti

Najslávnejší kanadský stredoškolský učiteľ obchodu je späť v triede - tentoraz sa však muž, ktorý si hovorí Kayla Lemieux, zbavil obrovských protetických pŕs, ktoré ho preslávili po celom svete, a odhalil, že zákony o transsexuáloch v jeho krajine sú medzinárodným výsmechom. Lemieux, ktorý predtým uviedol, že je intersexuál a v roku 2021 začal hormonálnu terapiu s cieľom “transformácie”, mal na sebe aj mužské oblečenie. 

Možno sa to nezdá ako skutočná správa, ale Lemieux’trval na nosení parochne a falošných prsníkov - o ktorých pôvodne trval na tom, že sú skutočné a sú výsledkom ochorenia nazývaného “gigantomastia” alebo “hypertrofia prsníkov” - bol na titulných stránkach novín celé mesiace. Lemieux bol učiteľom obchodu na Oakville-Trafalgar High School, ktorá napriek nátlaku rodičov aj študentov (ktorí nevedeli, kde hľadať) trvala na tom, že Lemieuxov’rodový prejav je chránený podľa zákona o ľudských právach v Ontáriu. 

Škola skončila ako téma nespočetných mediálnych článkov, pričom niektorí učitelia si zrejme vzali dovolenku zo stresu. Zamestnanci sa nepochybne nesmierne potešili, keď zistili, že Lemieux si zabezpečil novú prácu - a jeho nový riaditeľ Tom Fisher už poslal rodičom oznámenie v očakávaní, že Lemieux sa ukáže v celej svojej kráse. Fisher uviedol, že školská rada (ktorá si z nejakého bizarného dôvodu myslela, že Lemieux je dobrý nájomca) má “povinnosť dodržiavať práva jednotlivcov a zaobchádzať s každým dôstojne a s rešpektom, ” čo v tomto kontexte znamenalo, že dôstojnosť študentov bude zachovaná povolením Lemieuxovho hentai porno úboru. 

Zápisnica ďalej pokračovala: “Ak by v škole došlo k narušeniu poriadku alebo k protestom, zaväzujeme sa s vami komunikovať čo najotvorenejšie a najčastejšie, aby sme zaistili bezpečnosť študentov – a podelili sa o všetky operačné plány.” Fisher tiež upozornil rodičov, že škola môže byť predmetom pokračujúcej medializácie. Novinárov, ktorí sa tešili na odhalenie smiešnosti “vyjadrovania pohlavia”, však vyviedlo z miery rozhodnutie Lemieuxa”nechať svoje obrovské Z-kové výrastky doma (alebo, podľa toho, ktorej verzii jeho príbehu chcete veriť, sa jeho “gigantomastia” v lete zázračne vyčistila). 

Lemieux si síce vzal dovolenku, ale čoskoro sa na scéne objaví ďalší pomýlený genderový podvodník. Možno si spomínate, že pred Lemieuxom tu bol Jonathan “Jessica” Yaniv, bacuľatý chlapík, ktorý chodil po Britskej Kolumbii a žiadal, aby mu prisťahovalkyne v rôznych salónoch depilovali genitálie, a keď ho odmietli, spustil viac ako tucet sťažností na porušovanie ľudských práv kvôli svojmu právu byť považovaný za ženu (podľa kanadských zákonov) a mať tak svoj úd považovaný za dievčenský penis a depilovaný dievčatami. Takto pokračoval niekoľko rokov, pričom jeho sťažnosti boli nakoniec zamietnuté s odôvodnením, že ide o vydieranie—ale celý čas ho súdy aj médiá poslušne označovali za ženu.  

Jeho žaloba proti Rebel News za urážku na cti bola minulý rok zamietnutá a teraz má zmenil svoje meno na Jessica Simpson, čo spravodajcovia s úctou kvitovali. 

Janiv, samozrejme, nie je žena. Lemieux tiež nie je, a ak veríte jeho “príbehu o hypertrofii prsníkov”, mám“pre vás most na predaj. Obaja muži sú však logickým vyústením transgenderovej ideológie, preto zjavne inteligentní ľudia, ktorí majú plne v rukách svoje schopnosti, nazývajú Yaniva ženou a trvajú na tom, že Lemieuxovo’právo športovať s karikatúrne veľkými prsiami prevyšuje právo študentov na bezpečné a nestresujúce školské prostredie. 

S transgenderovým hnutím na sedadle vodiča’práva duševne chorých crossdressingov prevyšujú práva takmer všetkých ostatných.