drag_queen_demon_(1)-810x500.jpg

Druhý sudca zablokoval zákon z Tennessee zakazujúci vystúpenia drag queen pre deti

44
Kultúra smrti

Ďalší sudca zablokoval prokurátorovi z Tennessee presadzovanie zákona zakazujúceho sexuálne ladené predstavenia na miestach prístupných maloletým z dôvodu slobody prejavu.

Zákon SB 3, ktorý bol prijatý v marci a pôvodne mal nadobudnúť účinnosť v júli, zakazuje v Tennessee “kabaretnú zábavu pre dospelých,” vrátane “tanečníc na vrchu, go-go tanečníc, exotických tanečníc, striptérok,” alebo “;mužských alebo ženských imitátorov, ktorí poskytujú zábavu, ktorá vyvoláva prurentný záujem, ” z uskutočňovania “na verejnom priestranstve alebo na mieste, kde by kabaretné predstavenie pre dospelých mohla sledovať osoba, ktorá nie je dospelá.” Prvé porušenie je priestupkom, opakované porušenie sa môže stať trestným činom, za ktorý hrozí až šesť rokov väzenia. 

Medzi tými, ktorí sa pokúšajú presadiť SB 3 vo svojich komunitách, je aj okresný prokurátor okresu Blount Ryan Desmond, ktorý podľa denníka Daily Wire nedávno varoval skupinu Blount County Pride (BCP) pred akýmikoľvek explicitnými vystúpeniami na LGBT podujatí 2. septembra “Pride”, pričom v liste napísal, že “ak budú tomuto úradu predložené dostatočné dôkazy o tom, že boli porušené uvedené trestné zákony, náš úrad bude tieto prípady eticky a spravodlivo stíhať v záujme spravodlivosti.”

BCP, takzvaný “kresťanský” drag performer Flamy Grant a ľavicová Americká únia občianskych slobôd (ACLU) podnikli právne kroky a vyhlásili, že list je “holým pokusom o potlačenie slobody prejavu.” USA. Okresný sudca Ronnie Greer súhlasil s vydaním dočasného súdneho príkazu proti Desmondovi, ktorým sa presadzuje SB 1. Pojednávanie v tejto veci je načasovanéna piatok 8. septembra.

Ako predtým informoval LifeSiteNews, ešte v júni iný americký okresný sudca, Thomas Parker, zablokoval uplatňovanie zákona v Memphise proti LGBT divadelnej skupine Friends of George (FOG). Parker označil SB 3 “za protiústavne vágny a značne presahujúci rámec.” 

V posledných rokoch sa drag stal jedným z obľúbených nástrojov LGBT aktivistov’ na oboznamovanie a aklimatizáciu detí s konceptmi rodovej fluidity a sexuálneho experimentovania prostredníctvom “rodinných” drag šou na školách a komunitných podujatiach alebo podujatí Drag Queen Story Hour (DQSH), na ktorých crossdresseri čítajú deťom knihy, často vo verejných knižniciach.

Organizátori DQSH priznávajú, že cieľom tohto konceptu je poskytnúť deťom “nehanblivé queer vzory,” zachytiť “rodovú fluiditu detstva,” naučiť deti “vzdorovať rigidným rodovým obmedzeniam,” a formovať ich na “jasné svetlá zmien v ich komunitách.”

Mnohé z týchto podujatí vystavili deti sexuálne zvráteným vystúpeniam a drag queens, ktorí sa pohybujú od účinkujúcich s hodnotením X v dennom zamestnaní až po odsúdených pedofilov a prostitútky, ako aj materiály propagujúce sexuálnu promiskuitu vrátane rozdávania kondómov.