shutterstock_1669051045-810x500.jpg

Tyranské mandáty COVID sa obrátili proti nám. Ľudia sa nenechajú dvakrát nachytať na rovnaký trik

35
Kultúra smrti

Ak bola v skutočnosti celá reakcia na COVID - vrátane vakcíny - obrovským experimentom na ľuďoch, Nový Zéland bol ideálnym testovacím priestorom. Je izolovaný, a ako sa ukázalo, podlieha takmer akejkoľvek úrovni drakonickej kontroly.

Národný zdravotnícky úrad zodpovedajúci nášmu CDC poskytol tehotným ženám jemné rady, ako napríklad tieto:

Imunitizácia a tehotenstvo Keď’ste tehotná, dôrazne sa odporúča, aby ste’boli očkovaná proti čiernemu kašľu, chrípke a COVID-19. Objednajte si očkovanie v tehotenstve už teraz.

Čítajte: Školský obvod v Marylande nariadil niektorým žiakom základných škôl nosiť masky počas 10 dní

Vláda potom zintenzívnila svoju hru a uzavrela svoje hranice, zriadila karanténne tábory s mizivým odôvodnením. 1. novembra 2020, Gregg Jarrett napísal:

Nový Zéland posúva pojem ‘lockdown’ na úplne novú úroveň. Podľa generálneho riaditeľa zdravotníctva Dr. Ashleyho Bloomfielda, ktorý má na svedomí len 25 úmrtí na koronavírus medzi takmer 5 miliónmi obyvateľov, majú teraz zdravotníci riadiť všetky pozitívne potvrdené prípady v karanténnom tábore.

Na stránke “Laura Ingraham Show,” Victor Davis Hanson vyjadril ľútosť nad precedensom, ktorý sa tým vytvoril. Vo videu vtedajšia premiérka Jacinta Ardern v neuveriteľne ostrom a neatraktívnom diatribe vysvetľuje, ako sa nebude tolerovať nesúhlas. Je to naozaj strašidelné.

V článku z 11. októbra 2021, agentúra Reuters ju citovala rovnakým štýlom

Doteraz bolo plne zaočkovaných približne 2,38 milióna Novozélanďanov, čo je približne 57 % oprávnenej populácie, pričom úradníci sľubujú, že ukončia výluky, keď bude zaočkovaných 90 % oprávnenej populácie.

Nie že by bola jediná – len’mala mimoriadnu úroveň kontroly nad relatívne malou a izolovanou populáciou. 5. decembra 2021, BBC poznamenala:

Ak ste francúzsky lekár, novozélandský učiteľ alebo kanadský štátny zamestnanec, očkovanie je nevyhnutné, aby ste mohli chodiť do práce. Indonézia môže odmietnuť dávky ľuďom, ktorí odmietajú očkovanie. Grécko ich zavádza ako povinné pre osoby staršie ako 60 rokov.

Rakúsko sa chystá zájsť ešte ďalej, pričom do februára plánuje zaviesť povinné očkovanie pre všetkých.

No, to bolo vtedy.

Nynie, čoraz väčšie percento ľudí pozná alebo vie o niekom, kto “náhle zomrel.” Najmä mladí ľudia zomierali “nečakane,” spolu s kanadskými lekármi a športovcami všade. Záver, že úrady a odborníci takmer vo všetkom v ságe COVID klamali, získava oveľa širšie uznanie. Stále viac ľudí sa na samozvané “elity” pozerá vychudnutými očami.

PREČÍTAJTE SI: Megyn Kellyová hovorí, že po tom, čo sa u nej objavili ‘autoimunitné problémy’

Je len logické, že tie isté globalistické záujmy, ktoré túto globálnu pandémiu zosnovali, budú hľadať spoločnú zápletku na obhajobu a odvrátenie pozornosti. Zdá sa, že testovacím políčkom je opäť Nový Zéland.

Súčasný novozélandský premiér Chris Hipkins nedávno vyslovil pomerne kontraintuitívne tvrdenie o ľuďoch, ktorých poškodili žihadlá: “V konečnom dôsledku sa rozhodli sami.”

Čo? O akej “voľbe” hovoríte?" O jednej z nich?"

Toto tvrdenie môže byť pokusom o zaujatie postoja, že ľudia, ktorí sa nechali očkovať, tak urobili dobrovoľne, a preto sú vinní za akýkoľvek negatívny výsledok. Rovná sa to “To nemôžeme’byť my – musíte to byť vy.”

Nie je to tak dávno, čo bol na nás všetkých vyvíjaný neuveriteľný vládny tlak. Nezabudli sme:

Každý jeden človek bol postihnutý. Naša dôvera v naše zdravotnícke zariadenie je preč. Ak si tí, ktorí sú globalisticky naladení, myslia, že sa môžu vrátiť do slávnych čias verejného dodržiavania predpisov, zamyslite sa znova. Naša odpoveď na vaše príkazy môže byť viac, no, militantná.

Pretlačené so súhlasom American Thinker.