Trump-1-810x500.jpg

Trump sľubuje, že zruší "transrodové šialenstvo" a zakáže mrzačenie detí v celej krajine

59
Kultúra smrti

Prezident Donald Trump v nedávnom predvolebnom prejave oznámil, že plánuje zrušiť “transrodové šialenstvo” a zakázať mrzačenie detí s pohlavnou zmenou.

“V prvý deň podpíšem nový výkonný príkaz na zníženie federálneho financovania pre všetky školy, ktoré presadzujú kritickú teóriu rasy, transrodové šialenstvo a iný nevhodný rasový, sexuálny alebo politický obsah na našich deťoch,” povedal kandidát na prezidenta v roku 2024 8. septembra na mítingu v meste Rapid City v Južnej Dakote.

“A zabránim mužom, aby sa venovali ženským’športom,” prisľúbil prezident Trump. “Podpíšem zákon zakazujúci sexuálne mrzačenie detí vo všetkých 50 štátoch.”

ČÍTAŤ: Mutilating gender-sururgery in the US nearly tripleed over 3year period, study finds

Ako prezident Trump skutočne podpísal executive order, ktorý zakázal federálnym agentúram vnucovať zamestnancom a dodávateľom kritickú rasovú teóriu.

Však vo svojom prvom funkčnom období nepodnikol žiadne kroky na zastavenie chemického a sexuálneho mrzačenia detí so zmeneným pohlavím. Podpísal však dvojstranový zákon, neskôr zrušený v súdnom systéme, ktorý zakázal “mrzačenie ženských pohlavných orgánov” (FGM). Ide o bežnú prax vo viacerých afrických krajinách, ktorá sa vyskytuje aj na Blízkom východe a v Ázii, pričom počet prípadov mrzačenia ženských pohlavných orgánov v USA prudko vzrástol vďaka imigrácii.

Trumpova’administratíva všeobecne vystupovala proti hnutiu transrodových osôb. Ako kandidát sa však “pridal k vtedy sa rozvíjajúcemu homosexuálnemu konzervatívnemu hnutiu, politickej sile, ktorá počas jeho pôsobenia získala moc,” Doug Mainwaring poznamenal pre LifeSiteNews. “Bez ohľadu na to, či si to mnohí Trumpovi’homosexuálni stúpenci pripúšťajú, transgenderizmus je spojený s ich hnutím.”

Trumpovi’odporcovia sa rozchádzajú v názoroch na zákaz chemického a chirurgického mrzačenia detí. Guvernér Chris Christie uviedol, že je proti akýmkoľvek obmedzeniam nebezpečných a nevedeckých zákrokov, a vyhlásil, že rodičia by mali mať možnosť prijať akékoľvek rozhodnutie o tom, či svojim deťom vpichnú lieky alebo im odstránia zdravé orgány a natrvalo ich urobia neplodnými.

Trumpov viceprezident Mike Pence naznačil, že podľa neho by ľudia od 18 rokov mali mať možnosť prezentovať sa ako opačné pohlavie.

Odpovedá: Mike Pence povedal Jordanovi Petersonovi, že je ‘libertarián’ v otázke takzvaných ‘zmien pohlavia’ pre dospelých