elon-musk-810x500.jpg

Elon Musk odsúdil radikálny kalifornský zákon o transrodových osobách, ktorý čaká na Newsomov podpis

82
Kultúra smrti

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom a povedzte im, aby dodržiavali rodičovské práva.

Elon Musk v piatok označil za “úplné šialenstvo” veľmi kontroverzný kalifornský návrh zákona, ktorý by mohol v tomto štáte uložiť tresty rodičom, ktorí odmietnu “potvrdiť” pohlavné úchylky svojich detí v bojoch o opatrovníctvo.

“Tento návrh zákona je vlk v ovčom rúchu”- napísal Musk na X, predtým známom ako Twitter, sociálnej mediálnej platforme, ktorú kúpil koncom minulého roka a odvtedy sa usiluje premeniť ju na útočisko slobody prejavu.

“V skutočnosti to znamená, že ak nesúhlasíte s druhým rodičom v otázke sterilizácie svojho dieťaťa, prídete o opatrovníctvo,” povedal. “Úplné šialenstvo!"”

Musk sa takto vyjadril v reakcii na správu, že kalifornské zhromaždenie odhlasovalo opatrenie, ktoré už začiatkom tohto roka schválil Senát. Návrh zákona teraz smeruje na podpis kalifornskému demokratickému guvernérovi Gavinovi Newsomovi.

AB 957 by zmenil článok 3011 Kalifornský rodinný zákonník tak, aby sudcovia museli zvážiť, či rodičia “potvrdia” “transrodovú” identitu dieťaťa ako jeden z faktorov pri posudzovaní sporov o opatrovníctvo, LifeSiteNews predtým informoval.

The Washington Free Beacon uvádza, že zmenená verzia zákona, ktorá bola predložená v júni, vyvolala obavy, že “nepotvrdenie” bude v Zlatom štáte považované “za zneužívanie.”

Senátor štátu Kalifornia. Scott Wilk vydal v júni hrozivé varovanie týkajúce sa možného dopadu opatrenia a odporučil rodičom s malými deťmi, aby “utiekli” z “utláčateľského” štátu.

“Ak milujete svoje deti, musíte utiecť z Kalifornie,” povedal argumentoval, že znenie zákona’by štát mohol použiť na odobratie detí z ich domovov, ak ich rodičia nebudú’podporovať ideológiu vlády.”

Čítajte: Republikánsky senátor varuje rodičov, aby ‘utiekli’ z Kalifornie kvôli radikálnemu novému zákonu o transrodových osobách

V piatok v reakcii na X. Muska známy “detransitioner” Chloe Cole, ktorá vo veku 15 rokov podstúpila dvojitú mastektómiu a stala sa otvorenou odporkyňou transgender ideológie, povedala, že guvernér Newsom presadzuje “čoraz radikálnejšiu politiku” aj keď je “divoko nepopulárna.”

Musk, ktorý má syna, ktorý sa identifikuje ako “transgender;”, často vystupoval proti rodovej ideológii a podporoval konzervatívne snahy o presadzovanie biologickej reality.

V júni 2023 Musk verejne dal zelenú a zdieľal na Twitteri prelomový dokumentárny film What Is A Woman?" (Čo je žena?) podcastera denníka Daily Wire Matta Walsha’po tom, čo sa zamestnanci pokúsili zrušiť premietanie kvôli údajným prípadom “nesprávneho určenia rodu” (t. j, používanie správnych zámen na označenie osôb s pohlavnou nezhodou) vo filme. 

Odvolávajúc sa na predchádzajúce zrušenie filmu Musk oznámil, že “každý rodič by si to mal pozrieť.”

ČÍTAJ: Elon Musk propaguje film Matta Walsha’‘Čo je to žena?’ documentary after Twitter initially censored it

Though in 2020 Musk had tweetol, že “absolútne podporuje[s] trans,” a zároveň kvákal, že “všetky tieto zámená sú estetická nočná mora,” a tiež vyzdvihol skutočnosť, že jeho spoločnosť Tesla vyrábajúca elektromobily získala už štvrtý rok po sebe hodnotenie 100/100 za “rovnosť LGBTQ”, jeho ďalšie vyjadrenia boli oveľa kritickejšie.

Zakladateľ SpaceX a generálny riaditeľ Tesly, sám otec 10 detí s tromi ženami, vlani povedal, že jeho syn Xavier — ktorý teraz tvrdí, že je žena a volá sa Vivan — sa rozhodol vytvoriť rozkol medzi sebou a svojím otcom kvôli vplyvu “neomarxistov”, ktorí podľa neho vedú elitné americk锚koly a univerzity a vyučujú “úplný komunizmus” a všeobecnému presvedčeniu, že ak si”bohatý, si”zlý.”

V priebehu roka 2023 sa vyjadril proti radikálnemu transgenderizmu, vrátane upozornenia na kanadského študenta Josh Alexander, keď bol zatknutý za výrok, že existujú len dve pohlavia a výrok, že rodičia, ktorí sterilizujú svojich rodovo zmätených “by mali ísť na doživotie do väzenia.”

Takisto vyčítal NCAA, že neslávne povolila mužskému plavcovi Williamovi “Lia”Thomasovi, ktorý má pohlavnú zmätenosť, súťažiť proti ženám, a pochválil prezidentského kandidáta Vivek Ramaswamy za to, že kandiduje na platforme, ktorá trvá na tom, že “Boh je skutočný” a “existujú len dve pohlavia.”

Pošlite naliehavý odkaz kanadským zákonodarcom a súdom s odkazom, aby podporili rodičovské práva.