shutterstock_2330040035-810x500.jpg

Nemecko by mohlo zakázať populistickú politickú stranu, ktorá prudko stúpa v prieskumoch

0
Kultúra smrti

Nemeckej AfD (Alternatíva pre Nemecko), populistickej politickej strane, ktorej hlavným politickým cieľom je výrazné sprísnenie otvorených hraníc Nemecka, hrozí, že bude úplne zakázaná.

Nemeckú vládu, podobne ako americkú, v súčasnosti ovládajú pokryteckí ľavicoví autokrati, ktorí teraz diskutujú o tom, či majú  zakázať stranu, ktorú považujú za “krajne pravicovú” Alternatívu pre Nemecko. Popularita AfD v poslednom čase prudko vzrástla a v súčasnosti dosahuje 21 %, a to aj napriek varovaniam predstaviteľov spravodajských služieb, že jej členovia sú čoraz “extrémnejší.”Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier nedávno vyhlásil: “Všetci máme v rukách, aby sme tých, ktorí pohŕdajú našou demokraciou, postavili na ich miesto.”Hovoril na adresu domácej’spravodajskej služby krajiny. (Ktorá nie je STASI.)

Thomas Haldenwang, šéf národnej domácej špionáže, povedal:

V tejto strane vidíme značný počet protagonistov, ktorí tu v Nemecku šíria nenávisť voči všetkým druhom menšín.

Čítajte: Vedúci predstaviteľ Európskej komisie chváli snahy o vybudovanie digitálneho identifikačného systému podobného očkovacím pasom

Celá táto situácia sa pozoruhodne podobá tej v USA, keď tí, ktorí sú pri moci, označujú svojich politických oponentov za “extrémnych” a “krajne pravicových” a snažia sa marginalizovať, trestať, zrušiť—alebo uväzniť—tých, s ktorými nesúhlasia.

AfD nešíri’nenávisť. Robia to skôr elity, ktoré panujú nad svojimi občanmi a vysmievajú sa im za ich presvedčenie—a ktoré im určujú, aký prejav/myšlienka je a—nie je prijateľná.

Ľavičiari šíria nenávisť voči AfD, ktorá je v skutočnosti menšinovou stranou. Úplne zakázať jej existenciu by bolo mimoriadne nacistické a obzvlášť ironické, keď sa hovorí, že sa to musí urobiť, aby sa zachránila “naša demokracia”

V Nemecku, Kanade, Spojených štátoch a inde sa “zachrániť našu demokraciu” stalo iba psou píšťalkou. Nie je to nič iné ako skratka pre “zrušiť alebo zavrieť každého, s kým nesúhlasíme!”

Takže správna reakcia na nariadenia od takých ľudí ako prezident Steinmeier, premiér Trudeau a prezident Biden by nemala byť, Sieg Heil! … Bolo by to “Dovidenia!”

Pretlačené so súhlasom American Thinker.