Dr.-Peter-McCullough-810x500.png

Dr. McCullough zdieľa protokol pre COVID a detoxikáciu proteínu vírusového hrotu

136
Neutral

Doktor Peter McCullough sa podelil o základné informácie o svojom protokole na liečbu koronavírusu, ako aj o svoje odporúčania na detoxikáciu špicatého proteínu, ktorý spôsobuje “dlhé príznaky COVID”.

V štvrtkovom rozhovore s bývalou zaťovou prezidentkou Donalda Trumpa”Larou Trumpovou tento uznávaný a plodný internista a kardiológ na žiadosť Lary”uviedol súčasti svojho protokolu na včasnú liečbu COVID, keďže sa objavujú obavy z nových kmeňov COVID.

Podľa McCullougha, hneď ako si človek uvedomí, že je nakazený vírusom, mal by dýchať čerstvý vzduch, aby nevdychoval vírus “znova a znova” ako v interiéri. Odporúča potom použiť virucídny nosový sprej alebo výplach na zabitie vírusu so zložkami, ako je povidón-jód, koloidné striebro a xylitol, ktoré sú podľa neho “veľmi účinné” pri znižovaní vírusu.

Upozornil, že možno užívať doplnky stravy, ktoré síce nie sú “liečivé”, ale pomáhajú pri zvládaní vírusu, z ktorých najúčinnejší je vitamín D.

Dodal, že v prípade COVID-u “každý potreboval aspirín”, pretože dochádza k zrážaniu krvi. Avšak u osôb so závažnými základnými ochoreniami odporúča “plnú silu antikoagulačných látok” na zrážanie krvi.

Aj keď sa v odporúčaniach na liečbu COVID veľmi zdôrazňovali antivirotiká ako hydroxychlorochín a ivermektín, Dr. McCullough povedal, že iní lekári ukázali, že nie sú “ani potrebné, ani dostatočné.”Poznamenal však, že pomáhajú zmierniť vírus a jeho účinky, pričom napríklad hydroxychlorochín má podľa štúdií “25-percentný prínos liečby.

Ako uviedol na tabuľke zobrazujúcej jeho protokol liečby COVID, ak má človek príznaky COVID piaty deň po sebe alebo sa u neho objavia respiračné príznaky, odporúča použiť kortikosteroid.

“Používali sme tie bežné, ako je prednizolón alebo metylprednizolón,” povedal Larovi.

Táto liečba viacerými liekmi, na ktorú, ako zdôraznil, sa vzťahujú autorské práva ako “McCulloughov protokol,” sa podľa lekára zaslúžila o záchranu “desiatok miliónov životov” a “stoviek miliónov hospitalizácií,”.

Potom dodal, že jeho prístup k liečbe COVID je “rizikovo stratifikovaný,” a primárne sa zameriava na 25 % populácie, ktorá je voči vírusu zraniteľnejšia: starší ľudia a ľudia so stavmi ťažkej astmy, srdcového zlyhania, rakoviny atď.

Dr. McCullough povedal Larovi, že podľa jeho názoru “dve tretiny z 1,2 milióna životov, ktoré prišli o život” počas epidémie COVID, by sa včasnou liečbou zachránili. Už predtým vyhlásil, že až 85 % úmrtí pripisovaných COVID-u sa dalo zabrániť včasnou liečbou. 

Sťažoval sa, že Dr. Anthony Fauci, ktorý bol popredným členom pracovnej skupiny Bieleho domu pre koronavírusy, neuvažoval ani o preskúmaní, nieto ešte o podpore protokolov včasnej liečby.

A čo je ešte horšie, Dr. Fauci a jeho kolegovia podľa Dr. McCullougha bránili lekárom v záchrane životov.

“To, čo sme naozaj potrebovali, je plnohodnotná podpora, ktorá by povedala, počúvajte, my’necháme lekárov urobiť všetko, čo môžu, aby zachránili Američanov … Vláda sa nezaoberala reakciou na pandémiu.”

“Keby neurobili nič, bolo by to oveľa lepšie, pretože by sme jednoducho využili naše lekárske inštinkty a zachránili životy. Namiesto toho sa do toho vložila vláda a povedala: ‘Nie, nemôžeme’urobiť toto, nemôžeme’urobiť tamto.’”

Niektorí poukázali na to, že vlády zašli tak ďaleko, že aktívne poškodzovali a dokonca zabíjali pacientov s COVID schválením nebezpečnú liečbu Remdesivir a zbytočne ventilovali obrovské množstvo pacientov s COVID. 

Podľa právnika Thomasa Renza, 25,9 % osôb, ktorým bol predpísaný liek Remdesivir na COVID-19, je v databáze Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) zaznamenaných ako zomrelí. Štyridsaťšesť percent z týchto úmrtí sa vyskytlo do 14 dní od začiatku liečby liekom Remdesivir. 

Miera úmrtnosti pacientov s COVID, ktorým bol predpísaný liek Remdesivir, prevyšuje mieru úmrtnosti pacientov s COVID, ktorým bol predpísaný Ivermektín, ktorá je v databáze CMS zaznamenaná na úrovni 7,2 %.

Doktor Joseph Mercola tiež poznamenal, že mechanická ventilácia v tomto období bola v podstate “rozsudkom smrti”: 76.4 % pacientov s COVID vo veku 18 až 65 rokov v New Yorku, ktorí boli umiestnení na ventilátoroch, zomrelo a u pacientov nad 65 rokov, ktorí boli na ventilátoroch, bola úmrtnosť 97,2 %.

Sám doktor McCullough napísal o svojom presvedčení, že včasná liečba COVID bola potlačená a úmrtia boli propagované s cieľom vytvoriť dopyt po vakcíne.

Vlani vyšla kniha, ktorú napísal spolu s Johnom Leakom, s názvom “Odvaha čeliť COVID-19: ”Prevencia hospitalizácie a smrti v boji proti biofarmaceutickému komplexu.

On vysvetlilpočas zdravotnej konferencie v Anglicku minulý rok, že kniha “pojednáva o zločine potláčania včasnej liečby,”ktorý bol podľa neho “neoddeliteľnou súčasťou vytvárania strachu, utrpenia, hospitalizácií a úmrtí s cieľom pripraviť svet na prijatie masového očkovania.”

Táto snaha o očkovanie je podľa neho v konečnom dôsledku zameraná na podmanenie si “našej medicínskej, sociálnej a ekonomickej slobody.”

“Pretože tí, ktorí sú pod nátlakom prijať vakcínu, majú pred sebou najmučivejšie rozhodnutie: Rozhodnutiu prijať produkt, o ktorom vedia, že poškodí ich telo, alebo prísť o živobytie. Alebo v niektorých krajinách stratia typ štátnej finančnej pomoci, alebo v niektorých krajinách stratia prístup k svojim bankovým účtom,” povedal McCullough.

“To, čo’teraz vidíme, je pokus o globálnu svetovú vládu prostredníctvom kontextu lekárskej krízy a lekárskej pomoci,” uzavrel.

Detoxikačný prostriedok na pretrvávajúce proteíny bodavého vírusu COVID

Doktor McCullough priznal, že niektorí z tých, ktorí boli infikovaní vírusom COVID, naďalej pociťujú dlhodobé reziduálne symptómy alebo poškodenia spôsobené vírusom. Niektorí, ako napríklad Lara, hovoria, že ich čuch sa nikdy úplne neobnovil.

Lekárka povedala Lare, že “nedávna práca z Harvardu” ukazuje, že ľudia ako ona pravdepodobne majú v krvnom obehu cirkulujúce bodové bielkoviny z vírusu”.

Sdelil, že nattokináza aj bromelaín, ktoré sú k dispozícii ako perorálne doplnky, “rozkladajú proteín hrotu” a pomáhajú zmierniť prípadnú zrážanlivosť krvi, ktorú spôsobuje, pretože “sú tiež miernymi liekmi na riedenie krvi.”

Dodal, že kurkumín, získaný z kurkumy, tiež “zrejme tlmí niektoré účinky proteínu bodliaka.”

Dr. McCullough’protokol na detoxikáciu bodkovitého proteínu zahŕňa 2 000 jednotiek (100 miligramov) nattokinázy dvakrát denne; 500 miligramov bromelaínu raz denne a 500 miligramov kurkumínu dvakrát denne. 

Pacientom odporúča, aby v tomto režime pokračovali najmenej tri mesiace, pričom u niektorých sa výsledky prejavia až po tomto období. Tí, ktorí sú vážnejšie postihnutí COVID, môžu podľa McCullougha potrebovať pokračovať v protokole 12 mesiacov.

Lekár sa podelil o to, že v časopise Asociácie amerických lekárov a chirurgov bude čoskoro uverejnený článok, ktorý napísal o účinných metódach detoxikácie bielkoviny COVID spike. 

Macculloughov protokol pre COVID, ako aj jeho protokol detoxikácie hrotov možno nájsť na jeho webovej stránke, https://www.petermcculloughmd.com/