europe_censorship-810x500.jpg

Európa sa stáva nočnou morou globalistov. Je to predzvesť toho, čo príde pre Ameriku

130
Neutral

“Let’s roll” boli posledné zaznamenané slová pasažierov letu 93 z 11. septembra 2001. “Let’s roll” znamená, že kocky sú hodené a naše posledné činy by mali mať nejakú váhu. Keď je 11. september tesne za rohom a prezident porušuje tradície a neodkladá svoje typické každodenné povinnosti, aby tomuto okamihu venoval úctu a dôležitosť, ktorú si zaslúži, je to naša chvíľa na zhodnotenie toho, čo sa zdá byť naším blížiacim sa osudom.

V Európe sa začal začiatok konca súkromného vlastníctva automobilov. Je’len otázkou času, kedy sa náklady na vlastníctvo auta dostanú nad možnosti väčšiny ľudí. Je to zámer. Nakoniec budú motorové vozidlá šoférovať len bohatí, vládni úradníci a iné mimoriadne dôležité osoby.

ČÍTAJTE: Vedúci predstaviteľ Európskej komisie chváli snahy o vytvorenie digitálneho identifikačného systému podobného očkovacím pasom

V Európe je zvláštna vec: To, čo sa deje tam, sa často deje aj u nás s približne 5- až 10-ročným oneskorením. Toto je naša krištáľová guľa.

Povedzte “klimatické zmeny,” a v tomto novom odvážnom svete vám dnes prejde takmer všetko. Viem, že tí, ktorí vypili Kool-Aid, ale nie sú celkom pripravení obetovať svoje deti na oltár progresivizmu, začínajú byť nervózni. My ostatní už začíname blázniť. Tá cieľová rovina, čo’sa od každého vyžaduje, aby sa prispôsobil tomu či onomu novému nariadeniu, znepokojuje čoraz viac z nás, okrem pravých veriacich, ktorí to chcú všetko spáliť a sú jedni z mála, ktorí chápu, čo’sa naozaj deje.

Podelím sa s vami o príbeh z Londýna, ktorý vypovedá o väčšom príbehu:

‘Zrazu si veľa ľudí v Londýne uvedomuje, čo “Net Zero” naozaj znamená.’

Tento týždeň sa mnohí Londýnčania prebúdzajú a uvedomujú si, aké dôsledky má život v zóne s ultranízkymi emisiami, pretože na chudobnejších predmestiach sa začína £12,50 denný poplatok za nemoderné autá.

Zvyčajne sa náklady na ‘klimatické zmeny’ [sic] tajne zakopávajú do účtov, skrývajú sa v rastúcich nákladoch a obviňujú sa z ‘starých nespoľahlivých uhoľných elektrární,’ inflácie alebo zahraničných vojen. Váš účet za elektrinu nemá kategóriu pre ‘dotácie pre vášho suseda’solárne panely.’ Ale obrovská bolesť NetZero [sic] sa nedá’zamaskovať.

Čítajte: Bill Gates podporuje snahu Svetovej banky o digitálnu globálnu kontrolu: expert na kryptomeny

ULEZ odkazuje na zóny s veľmi nízkymi emisiami, ktoré sa začínajú vytvárať v Európe s cieľom znížiť emisie. Ľudia to však vnímajú aj ako spôsob, ako zmeniť správanie ľudí’a nanovo definovať slobodu. Nezabúdajte, že ide o mandáty vytvorené vládou a nie o nich hlasovali ľudia. Je smiešne, ako sa zdá, že nikdy nemáme možnosť vyjadriť sa k tomu, čo sa s nami stane.

Myslíte si, že ide o jednorazovú záležitosť? Nie je. Írsko práve prijalo drakonický zákon proti poľnohospodárstvu vo vlastnej krajine, ktorý má do roku 2051 znížiť emisie z poľnohospodárstva o 51 percent. To znamená, že Írsko bude pestovať menej potravín, vyraďovať dobytok ako nehospodárne využívanie emisných kvót a mnoho ďalšieho.

Kde sa to všetko skončí?"  Poviem vám priamo u nás doma. Všetko, čo sa deje v Európe, je predzvesťou toho, čo’príde u nás. Pôda pod našimi nohami sa mení rýchlejšie, ako sme schopní tieto zmeny pochopiť. Je zrejmé, že všetky tieto zmeny sú také rozsiahle, všetko pohlcujúce a všeobjímajúce, že len málokto z nás si je istý svojou budúcnosťou. Potvrdzujú to aj prieskumy verejnej mienky. Sociálne, politické, environmentálne, dokonca aj naše hranice, práca, postavenie vo svete a ďalšie otázky visia vo vzduchu a nikto nevie, kde pristaneme. Boj proti Trumpovi má za cieľ nás vystrašiť, nie upokojiť. Budem ďalší, ak vystúpim z radu? To všetko je tiež zámerom, aby ste sa uistili, že nebudete schopní nájsť oporu a brániť sa.

Nevím, či sú Američania väčší konšpirační teoretici ako ostatní, ale viem, že to, čo sa deje s našou krajinou, je bezprecedentné, akoby sme nikdy neboli tam, kde sme teraz. Ideme si navzájom po krku, rozdeľujú nás rôzne privilégiá a našim školám sa podarilo vytvoriť generáciu preprogramovaných detí, ktoré už nepoznáme ako autentických Američanov. Nie, mnohí sú mentálne aj fyzicky úplne iní; nie sú lojálni svojim rodičom ani svojej krajine, ale ideálu, ktorý neexistuje. Tou ideou je egalitarizmus, založený na presvedčení, že človek ničí svet a že individualizmus a kapitalizmus sú konštrukcie, ktoré nás všetkých zabijú. Sú generáciou s vymytými mozgami, ktorá by namiesto toho, aby povedala: “Let’s roll,”, pokojne sedela na svojich miestach a povedala “Right on!” únoscom, ktorí udreli na Veľkého Satana.

Čítajte: Je’len jeden spôsob, ako ochrániť naše rodiny pod globálnou tyraniou

Európa sedí za štítom, ktorý sme vytvorili. Nebyť nás, Európa by sa už dávno dostala pod ruskú alebo čínsku nadvládu. Sme sami sebe najväčšími nepriateľmi. Konzervatívci majú klapky na očiach a zanedbávajú to, čo nás história učí o izolacionizme. Áno, musíme uzavrieť svoje hranice pred tými, ktorí nám nepomôžu stať sa silnejšími. Keď vidím, ako sem prichádzajú ľudia, ktorí očakávajú, že sa o nich niekto postará, láme mi to srdce. Jeden človek je tragédia, milióny prichádzajúcich sú našou skazou. Prečo si to tak málo z nás uvedomuje? Prečo naši vedúci predstavitelia nemajú odvahu svojho presvedčenia a neurobia to, čo treba urobiť? Prečo sa z demokratov stali demokrati sveta namiesto toho, aby boli Amerika na prvom mieste?"

Myslím si, že poznám odpoveď. Počas druhej svetovej vojny milióny Európanov kolaborovali s Nemcami. Robili to preto, aby prežili. Mohli by sme to nazvať vychádzanie v ústrety. Milióny Židov vychádzali v ústrety nacistom, ktorí urobili len málo, aby potlačili strach v srdci každého Žida, ktorého naložili do vagóna alebo nahnali do geta. Je to ľudská vec: prežiť ďalší deň a dúfať. Všetci sme počuli, že nádej nie je stratégia; je to’to, čo robíme, keď vypneme myseľ a fungujeme na základe čistých emócií. Musíme to robiť lepšie. Môžeme to urobiť lepšie.

Európa je príkladom, ktorý musíme pochopiť pre našu vlastnú budúcnosť – svet, ktorý nie je chránený neuveriteľnou minulou silou Spojených štátov, ale nový svet, oveľa slabší, oveľa viac pripravený vzdať sa vedenia a neschopný brániť naše hranice, a už vôbec nie náš spôsob života.

Keď som bol malý chlapec, navštívil som skladiská v Chicagu. Desaťtisíce kusov dobytka boli na ceste na bitúnok, ale vykrmovali ich vo výkrmniach v tieni chicagských mrakodrapov. Týmto dobytkom sme dnes my. Veci zadarmo, deficitné výdavky a dobré úmysly sú trusom, ktorým nás kŕmia pred tým, ako prídeme na rad na bitúnku.

Na rozdiel od tohto dobytka však máme na výber. Nastúpia Židia opäť do tých vagónov, alebo ich naháňame do varšavských get? Dúfam, že nás bude dosť na to, aby sme si vybrali strašnú daň na ďalšom fašistovi, komunistovi alebo progresívcovi, ktorý si o vás myslí tak málo a o sebe a svojich ideách tak veľa.

Vy sa rozhodnete, či pôjdete potichu, alebo sa pomstíte tým ničiteľom. Nemáte sa kam skryť. Najskôr autá a dobytok, potom si’prídu po to, čo’zostane.

Boh žehnaj Amerike.

Preložené so súhlasom American Thinker.