GettyImages-1205426032-810x500.jpg

Bezočivý komentátor MSNBC hovorí, že Trump "musí zomrieť vo väzení" kvôli 6. januáru

46
Kultúra smrti

Ľavicový komentátor chce, aby bývalý prezident Donald Trump zomrel vo väzení za údajný pokus o prevrat.

Aj keď bývalý prezident povedal ľuďom, aby 6. januára 2021 pokojne protestovali na podporu čestnosti volieb, Dean Obeidallah si myslí, že Trump je vinný z prevratu a musí zomrieť vo väzení, aby vyslal odkaz.

“Myslím si, že Donald Trump musí zomrieť vo väzení, pretože je mi“jedno, či mal 45 rokov,” povedal Obeidallah v piatok vo svojej relácii na SiriusXM. “Ak sa pokúsite o prevrat, mali by ste dostať doživotie a nemala by byť žiadna šanca na podmienečné prepustenie. Je mi’jedno, kto to je.”

Zopakoval svoje predchádzajúce vyjadrenia. Obeidallah sa vyjadril v súvislosti s otázkou reportéra Tommyho Christophera z Mediaite, ktorý kritizoval republikánov za to, že naznačujú, že Joe Biden by mohol zomrieť v úrade kvôli svojmu vysokému veku.

“Preto si myslím, že Donald Trump alebo ktokoľvek iný, kto spácha prevrat, musí zomrieť vo väzení, pretože buď“budeme chrániť demokratickú republiku, alebo“dovolíme ľuďom, v tomto prípade Trumpovi, aby osekávali našu demokraciu a osekávali to, čomu v týchto inštitúciách veríme,” povedal vo svojej relácii. “To’je dôvod, prečo som tak vášnivo, akoby každým vláknom svojej bytosti, aby Donald Trump musel prežiť svoje prirodzené dni, posledné dni svojho prirodzeného života, vo väzenskej cele.”

Pred mesiacom bol bývalý prezident umiestnený do väznice v okrese Fulton na základe 13 obvinení. Je to’súčasť hŕstky trestných procesov, ktoré ho čakajú.

Trumpova fotka sa stala virálnou, keďže bývalý prezident využil túto príležitosť na návrat na X, predtým známy ako Twitter, a získavanie finančných prostriedkov z tohto predstavenia.

Obamom menovaný sudca nedávno stanovil termín súdneho procesu na 4. marca v samostatnom federálnom prípade týkajúcom sa Trumpovej’propagácie víťazstva vo voľbách v roku 2020.

Dátum súdneho procesu vyvolalo kritiku zo strany konzervatívcov, pretože je to deň pred superutorkom, keď sa bude konať viac ako tucet primárok. Tento deň má potenciál pomôcť spečatiť nomináciu Trumpovi alebo jednému z jeho primárnych súperov.