clinton-pope-810x500.jpg

BREAKING: Pápež František vystúpi na konferencii Clintonovej nadácie o zmene klímy

27
Kultúra smrti

Pápež František vystúpi na budúci týždeň na konferencii Clinton Global Initiative prostredníctvom videolinky v “špeciálnom rozhovore” s prezidentom Billom Clintonom, v ktorom bude diskutovať o “klimatických zmenách, utečeneckej kríze, blahu detí.” 

Vatikán 14. septembra oznámil podrobnosti o pápežovom”zapojení do aktivít rodiny Clintonovcov. Pápež František 18. septembra otvorí dvojdňovú konferenciu Clinton Global Initiative (CGI) 2023, a to rozhovorom, ktorý bol opísaný ako “špeciálny rozhovor” s bývalým prezidentom Clintonom.

Tlačový bulletin znel:

Dnes prezident Bill Clinton, ministerka Hillary Rodham Clintonová a podpredsedníčka Clintonovej nadácie Chelsea Clintonová oznámili program a účastníkov budúcotýždňového’stretnutia Clintonovej globálnej iniciatívy (CGI) 2023, ktoré sa bude konať 18. - 19. septembra v New Yorku. 

CGI 2023 sa začne v pondelok o 9:15 SELČ špeciálnym rozhovorom medzi prezidentkou Clintonovou a Jeho Svätosťou pápežom Františkom prostredníctvom diaľkového spojenia o tom, čo je potrebné na to, aby sme pokračovali v riešení najnaliehavejších globálnych výziev našej doby, ako sú klimatické zmeny, utečenecká kríza, blaho detí a poslanie a projekty detskej nemocnice Bambino Gesùs. 

Pápež František sa nedávno stretol s Billom Clintonom na neohlásenej súkromnej návšteve vo Vatikáne 5. júla, na ktorej obaja muži údajne hovorili o “mieri.”

Čítajte: Pápež František prijme Billa Clintona a Georgea Sorosa’ syna na súkromnej návšteve vo Vatikáne

75-ročný Clinton je známy svojím cudzoložným sexuálnym pomerom s mladou stážistkou v Bielom dome a následným obvinením z krivej prísahy a marenia spravodlivosti, ako aj neústupnou podporou potratov a manželstiev “rovnakého pohlavia.”

Pri srdečnom privítaní bývalého prezidenta mu František daroval sošku vyrobenú vo Vatikáne, ktorá “podľa pápeža symbolizuje prácu pre mier,”

Kým pápež prednesie úvodný príhovor na konferencii CGI, medzi ďalšími rečníkmi a účastníkmi budú aj významní ľavicoví alebo pro0-potratoví politici a obhajcovia. Zúčastní sa na nej kalifornský guvernér Gavin Newsom a michiganská’Gretchen Whitmerová.

Bývalý britský premiér a presvedčený obhajca globalistickej politiky Tony Blair sa zúčastní, rovnako ako pro-potratová bývalá tlačová tajomníčka Bieleho domu Jen Psakiová. 

Konferenciu CGI založil Bill Clinton v roku 2005 s cieľom zhromaždiť “globálnych lídrov, aby vytvorili a realizovali riešenia najnaliehavejších svetových’výziev vrátane klimatických zmien, inkluzívneho hospodárskeho rastu a rovnosti v oblasti zdravia.”

Na webovej stránke CGI sa uvádza, že konferencie “zmenili životy viac ako 435 miliónov ľudí vo viac ako 180 krajinách.”

Tento príbeh sa vyvíja…