Terrisa-810x500.png

Demokratka za život Terrisa Bukovinacová oznámila kandidatúru na prezidenta v roku 2024, aby dala hlas nenarodeným deťom

31
Kultúra života

Samotná “progresívna ateistka” a zanietená pro-life aktivistka Terrisa Bukovinacová vo štvrtok oznámila, že vo voľbách v roku 2024 bude kandidovať za demokratov na post prezidenta Spojených štátov.

Bukovinac, zakladateľka Progresívneho protipotratového povstania (PAAU), vysvetlila na webovej stránke svojej kampane, že chce využiť svoju platformu ako prezidentská kandidátka na to, aby bola hlasom pre “obete” detí, ako aj pro-life demokratov.

“Nenechám sa umlčať.Nedovolím, aby sa na tieto deti zabudlo, a nedovolím, aby“boli ignorovaní pro-life demokrati, ako som ja. Ako kandidátka na federálnu prezidentku môžem posilniť naše posolstvo,” napísala Bukovinacová a dodala, že na to využije “každý rozhovor” a “každú reklamu”.

Sama vravelNational Review vo štvrtok, že v skutočnosti jej kampaň’hlavným cieľom je spustiť “explicitné” reklamy ukazujúce hroznú realitu potratov v každom štáte, kde sa jej podarí dostať svoje meno na volebný lístok. Federálny zákon vyžaduje, aby televízne stanice “nemali žiadnu právomoc cenzúry” nad obsahom reklám federálnych politických kandidátov.

Bukovinac podľa vlastných slov videla hrôzu potratov “z blízka a osobne,”.

Bukovinacová spolu s riaditeľkou PAAU Lauren Handyovou objavila pozostatky viac ako 100 potratených detí vrátane piatich vveľmi mŕtvych detí, v škatuliachs “medicínskym odpadom” z potratovej továrne známeho potratára Cesare Santangela v roku 2022. Krabice s deťmi im odovzdal vodič nákladného auta, ktorý ich mal dopraviť do zariadenia na spracovanie zdravotníckeho odpadu. 

PAAU mala vtedy zdieľať, že ženy “súkromne zorganizovali v metropole Washington D.C. policajné oddelenie pre vraždy, aby vyzdvihlo”pozostatky piatich neskoro potratených detí “na súdne vyšetrenie.” ​​Napriek dôkazom, že deti mohli byť zabité v rozpore s federálnym zákonom, ktorý zakazuje aborcionistom vraždiť deti narodené živé po neúspešnom potrate, D.C. úrady vyhlásili, že nezačnú žiadne vyšetrovanie ani nevykonajú pitvy detí, keďže podľa nich boli deti “​​potratené v súlade so zákonom D. C.”

Krátko po odhalení dua’namiesto vyšetrovania Santangela nechalo ministerstvo spravodlivosti Handyho a ďalších zástancov —bez Bukovinca —zatknúť FBI pre záchrannú akciu v Santangelovom mlyne v roku 2020. Niektorí zástancovia pro-life naznačili, že zatknutie a obvinenia sú aspoň čiastočne pokusom zahmliť potenciálne porušenie federálnych zákonov zo strany Santangela. 

Päť z pro-life aktivistov vrátane Handyho sa odvtedy našlo vinníz porušovania zákona o slobodnom prístupe na kliniky (FACE) a konšpirácie proti právam a hrozí im až viac ako desať rokov väzenia.

“Doslova som držala v rukách obete neskorých potratov,” povedala vysvetlila National Review. “Videla som potratový extrémizmus, ktorý pochádza z Demokratickej strany, zblízka a osobne. A z toho pre mňa jednoducho’niet cesty späť.”

“Som absolútne odhodlaná dosiahnuť spravodlivosť pre tieto deti, pretože za to …môže Demokratická strana,” povedala.

Sťažuje sa, že súčasná Demokratická strana sa stala “extrémnou” vo svojom pro-potratovom postoji, pričom prezident Joe Biden a ďalší hlavní demokratickí kandidáti v podstate obhajujú potraty na požiadanie. Biden napríklad podporil návrh zákona, ktorý by legalizoval interrupcie po dosiahnutí životaschopnosti, ak by ich lekár označil za “nevyhnutné” na ochranu “duševného zdravia” matky.

Vo videu k začatiu kampane Bukovinac porovnal dehumanizáciu nenarodených detí s dehumanizáciou Židov a iných tried ľudí vyvraždených nacistami a argumentoval: “Koncept ľudskej ‘ne-osoby’ je právnym a sociálnym konštruktom, ktorý sa v histórii používal na diskrimináciu skupín ľudských bytostí.”

Kým sa jej kampaň zameriava na potraty, Bukovinacová je inak typickou “progresívnou” liberálkou a verí, že potraty spolu s ďalšími spoločenskými neduhmi by sa mali riešiť v rámci “demokratického socializmu.”

Propaguje “rozšírenie adopčných a pestúnskych programov pre LGBTQ,” “komplexnú sexuálnu výchovu,” “spravodlivosť v zdravotníctve,” environmentálne predpisy, “reformu trestného súdnictva,” vrátane zrušenia trestu smrti a “ekonomickú spravodlivosť,” ako uvádza na svojej webovej stránke v rámci kampane.

“Verím, že nemôže existovať spravodlivosť pre tieto deti, kým sa mi nepodarí prelomiť toxický vzťah medzi Demokratickou stranou a potratovým priemyslom,” povedala pre National Review. “Takže si myslím, že táto kampaň to dosiahne? Pravdepodobne nie. Ale vytvorí táto kampaň priestor na to, aby sa tak stalo v budúcnosti? Verím, že áno.”