Sister-Dede-1-810x500.png

Sr. Dede Byrneová lamentuje nad nespravodlivosťou, keď sú zástancovia života vo väzení, zatiaľ čo potratári "majú voľnú cestu k zabíjaniu nevinného života

34
Kultúra smrti

Sr. Dede Byrneová, POSC, priateľka obžalovaných vo veci D.C. FACE Act a sama otvorená svedkyňa života, ponúkla svoju podporu pro-life záchrancom, ktorí dnes boli okamžite uväznení po odsúdení za obvinenia z “konšpirácie proti právam” a porušenia neslávne známej pro-potratovej legislatívy s názvom FACE Act, ktorú prijal bývalý prezident Bill Clinton, aby zabezpečil ženám prístup k potratovým klinikám v čase, keď pro-life Operation Rescue zaznamenala zatvorenie mnohých potratových centier po celej krajine.

Osvedčenie obsahovalo osobitné zistenia o “použití sily” a “fyzickom bránení”, v dôsledku čoho boli obžalovaní a pro-life hrdinovia Joan Andrews Bell, 74;  Jonathan Darnel, 40; a Jean Marshall, 72;, uznaní vinnými z “násilného trestného činu” a okamžite zatknutí.

Čítajte: BREAKING: Pro-life záchranári uznaní za vinných a okamžite vzatí do väzby v druhom súdnom procese v DC FACE Act

Vyjadrením pre LifeSiteNews sr. Dede napísala,

vždy som verila, že náš súdny systém je nastavený tak, že hovorí: “Si nevinný, kým sa ti nepreukáže vina.” Ale to, čoho som bola svedkom posledných niekoľko týždňov s Willom Goodmanom, Lauren Handyovou, Johnom Hinshawom, Heather Idoniovou a Rosemary Geraghtyovou a teraz s Joan Bellovou, Jean Marshallovou a Jonathanom Darnelom, je úplná fraška.

Takisto som si myslel, že v našom súdnom systéme je súčasťou prezentácie’prípadu vyjadriť dôvod” svojho konania. Ale to, čoho som bol svedkom, nie je nič z&nbsptoho.

V prvom rade je sudca jednoznačne na strane prokurátora. Obhajobe nie je umožnené vyjadriť prečo sa pustili do potratára 3. trimestra v DC, (Cesareho) Santangela, ktorý tiež preukázateľne necháva umierať živé potratené deti na svojej “klinike,” vidno na videu Live Action. Toto kritické video im nebolo dovolené ukázať.

V prvom súdnom procese sudca nedovolil ukázať fotografie 5 detí nájdených na klinike potratára’pretože to bolo po záchrane. Čo však s bábätkom Philomena Grace’z umelého potratu z 27. novembra 2019? Našli ju úplne neporušenú na záchode v reštaurácii a určili, že pochádza zo Santangelovho’zradného zlého skutku.

Všetci záchranári o tomto ohavnom&nbspzločine vedeli, pretože Live Action Video a vyvolaný potrat Philomeny Grace. Takže naši drahí pro-life hrdinovia vyššie riskujú 11 rokov vo federálnom väzení bez spravodlivosti.

Moji milí priatelia, tento prípad je veľmi kritický nielen preto, že nevinní ľudia sú nespravodlivo súdení klokaním súdom, ale je tiež jasne vidieť, že je tu ohrozená naša náboženská sloboda a naše práva vyplývajúce z prvého dodatku.

Máme 8 pro-life hrdinov, ktorí stoja na strane ochrany nevinného života, zatiaľ čo o 2 míle ďalej má Santangelo voľnú cestu k zabíjaniu nevinného života. Boh nám pomáhaj. Súdny proces sa dnes končí, zostaňme jednotní v modlitbe za všetky nenarodené deti, ktoré nemajú hlas (slová Joan Bellovej&nbsp)a za tých, ktorí riskujú svoje živobytie, aby ukončili toto zverstvo.

Zjednotení v modlitbe, Sr. Dede Byrneová, POSC

SÚVISIACE: Joan Andrews Bellová obhajuje nevyhnutnosť záchranných akcií za život: ‘Berie sa nevinný ľudský život’

Osúdenie Bellovej, Darnela a Marshalla prišlo po záverečné argumenty v súdnom procese sa rozhoreli vo štvrtok popoludní, keď uprostred obhajobných vyhlásení vypukol právny boj o dôkazy medzi obhajcom a obžalobou, čo si vyžiadalo, aby sudca odvolal porotu a konzultoval procesné právo z obavy, že záležitosť bude poslaná odvolaciemu súdu.

Dňa 30. októbra obhajoba predloží svoje vyjadrenia k prípadným návrhom na odvolanie, pričom prokuratúra má odpovedať do 13. novembra a obhajoba má predložiť konečnú odpoveď 27. novembra. Vynesenie rozsudku by malo nasledovať nejaký čas po týchto informáciách. Po vynesení rozsudku by aktivistom hrozilo každému z nich viac ako desať rokov väzenia.

Nový súdny proces úzko nadväzuje na predchádzajúci proces, v ktorom bolo obvinených päť ďalších protipotratových aktivistov – Lauren Handy, 29; John Hinshaw, 67; William Goodman, 52; Heather Idoni, 61; a Herb (Rosemary) Geraghty, 25, boli obvinení a uznaní za vinných v súvislosti s ich účasťou na tej istej záchrannej akcii.

Spoluzáchranca Jay Smith, 32-ročný, predtým prijal dohodu o priznaní viny a piaty obžalovaný, Paulette Harlow, 73-ročný, bol uznaný za nespôsobilého predstúpiť pred súd.

Ako LifeSiteNews už predtým informoval, 29. augusta bolo všetkých päť aktivistov v prvom procese uznaných za vinných a okamžite uväznení pred vynesením rozsudku, pretože ich konanie s cieľom fyzicky zablokovať potraty bolo považované za “zločin násilia.”Spoločnosť Thomas More Society sa pokúsila v mene Handyho odvolať proti tomuto rozhodnutiu.

RELEVANTNÉ:

‘Je to’len väzenie’: Obhajcovia života, ktorým hrozí väzenie za pokus o záchranu detí, vyjadrujú vieru, pevnosť odhodlania